121251
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#12199 Szuper, köszi.
Épp most tervezem megvenni a 2. PS Vitámat tőlük... :D -
#12198 Ettől többet nem.is szabad elvárni tőle. -
#12197 Eddig Infamous SS, Mario Kart 8, TLoU tőlük jött day1, nem volt gond. -
#12196 Nem is kell, ha nem tetszik:) -
#12195 Nem értem a hype-ot -
#12194 Platinumshop-ról vélemény valaki? :D Megbízhatóak? -
#12193 Szépnek szép, de itt ki is merült a pozitívumok listája :D -
#12192 Még 1 hónap
-
SlickAdam #12191 ez klár. de altalaban adok a velemenyedre (ha nem gond) -
#12190 Hát izé, amit én mondok azt senki ne alkalmazza magára, mert az csak rám igaz. Azthittem ez világos. Ha éppen egyezik bárkinek a véleményével az totál véletlen és nem jelent semmit. Tényleg! -
#12189 -
#12188 Mivel a """"sztori"""" és a """gameplay""" pont olyan volt, amit egy ostobalövöldétől vártam(ostoba), ellenben rövid, így nagyobb bajomnem volt vele. Viszont kurvaszép volt. -
SlickAdam #12187 rettenetesen elvezem a Wolfenstein-t.
aldom az eget, hogy kiprobaltam, nem hallgattam a negativ hangvetelü kritikakra (nem erthetünk mindig egyet Moby :)). ugyanez volt az elözö resznel is: közepmocsok jatekkent került be a cegkodexbe (objektive stimmel is a jelzö), de megis rohadtul szorakoztatott.
ez az uj persze jobb annal. annyira nem jo, mint amire a kezdeti belelkesedesemkor szamitottam, de akarhonnan nezem, ez egy nagyon fun, szolid lövölde. sok aprosaggal, amikre nem is szamitottam, de feldobjak, kiszinezik az egeszet. felenel jarok, remelem ilyen marad a maradek is, es dobhatok ra egy kökemeny 7/10-et.
-
#12186 Hogy bírtad végigszenvedni? :D Nem aludtál el alatta? -
#12185 Keményen. Bele a közepibe! Meg is dobom őlet a zsíroskenyérre valóval :) -
#12184 Nem. Végül másik gépet vettem ölőzónával meg harciréttel. A kampányát letoltam, és már el is adtam :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.09. 19:14:54 -
#12183 Aztamindenit, majdnem olyan szép mintha igazi lenne. De azért látszik itt-ott hogy nem stabil a frém. -
#12182 már egy fokkal jobb mint launchkor :)
Szeptemberbe jön a nagy CTE core patch. Na abba lesznek olyan dolgok, amiket hónapok óta tesztelnek PCn a communityvel. Kb BF4 2.0. Csak hát akkor jön destiny is meg új cod úgyhogy kicsit talán késő... Viszont ezeket beépítik majd a jövőre megjelenő BFbe, így talán sanszos lesz, hogy egy normálisabb játék lesz launchkor. -
SlickAdam #12181 hekas! csak nem megvetted a Butterfield 4-et? -
#12180 Dettó, majd valamikor még egy grounded. -
#12179 PS3-on nekem is hard volt elsőre, most ps4-en survival. Perverz módon jól esik számolni a golyókat :D -
#12177 Hát hardon toltam, feljebb majd egy későbbi végigjátszás során megyek :y -
#12176 Milyen fokozaton? -
#12175 Na most pörög remaster credit. Ejjha hát ez még mindig ugyanúgy ütött, mint tavaly :) -
#12174 Egek, dejó játék volt. -
#12173 -
#12172 metálra kódolták! -
#12171 -
#12170 Huh nem néz ki rosszul.
-
#12169 Nekem ugyanez lesz 2033al. 6kt simán megér ilyen minőségben meg főleg. -
#12168 Nekem a Last Light maradt ki, így majd csak azt veszem meg, digitálisan. Ha jól számoltam 6000 Ft környékén kijövök belőle. -
SlickAdam #12167
reszpekt nekik, ismet. 1080p, atom 60 es meg AA is van. kivancsi vagyok LL legvegen is tartja-e a 60-at.:) -
#12166 Nyugi szinte mindenki...A futás közbeni csak úgy ugra bugra.Annyit idegeskedtem Én is miatta,hogy még...Minden résznél írtam is ezt a defektet,de hála istennek,hogy végre nem így lesz... -
#12165 Tisztességes iparosmunka lett. 2033at így már biztos, hogy beszerzem, mert az kimaradt. Van ahol még az átvezetőt is lecserélték.
-
#12164 Megjött DF teszt
PS4en 1080p és tényleg "rock solid" 60 fps lett. -
#12163 Az 1 gombos iwin countert is kiszedik itt már combatnál. -
#12162 Na igen, nem pedig arról, hogy állandóan követed az embereket, mint valami pedofil állat. -
#12161 Ja és tegnapi gameinformer videóba benne volt, hogy végre visszatérnek a normális assassin küldetések. Adnak egy behatárolt helyszínt és ott találd meg/öld meg a célpontot. Az hogy hogyan már rajtad múlik. Első meg második részbe voltak ilyen küldik, de 2. után ezeket valamiért elhanyagolták pedig erről kéne szólni egy assassins creednek. -
#12160 Baromi jó! -
#12159 fan made last of us trailer. Érdekessége, hogy az egész a fotómóddal lett csinálva. !!!! ERŐSEN SPOILERES !!!!. Úgyhogy aki nem tolta még végig tudja mi a dolga...