121251

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Szuper, köszi.

Épp most tervezem megvenni a 2. PS Vitámat tőlük... :D
  • Moby
    Ettől többet nem.is szabad elvárni tőle.
  • n000rbi
    Eddig Infamous SS, Mario Kart 8, TLoU tőlük jött day1, nem volt gond.
  • Totti5
    Nem is kell, ha nem tetszik:)
  • shaddam
    Nem értem a hype-ot
  • Kongy
    Platinumshop-ról vélemény valaki? :D Megbízhatóak?
  • Kongy
    Szépnek szép, de itt ki is merült a pozitívumok listája :D
  • TDC Geronimo
    Még 1 hónap

• SlickAdam
    ez klár. de altalaban adok a velemenyedre (ha nem gond)
  • Moby
    Hát izé, amit én mondok azt senki ne alkalmazza magára, mert az csak rám igaz. Azthittem ez világos. Ha éppen egyezik bárkinek a véleményével az totál véletlen és nem jelent semmit. Tényleg!
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Mivel a """"sztori"""" és a """gameplay""" pont olyan volt, amit egy ostobalövöldétől vártam(ostoba), ellenben rövid, így nagyobb bajomnem volt vele. Viszont kurvaszép volt.
  • SlickAdam
    rettenetesen elvezem a Wolfenstein-t.
    aldom az eget, hogy kiprobaltam, nem hallgattam a negativ hangvetelü kritikakra (nem erthetünk mindig egyet Moby :)). ugyanez volt az elözö resznel is: közepmocsok jatekkent került be a cegkodexbe (objektive stimmel is a jelzö), de megis rohadtul szorakoztatott.
    ez az uj persze jobb annal. annyira nem jo, mint amire a kezdeti belelkesedesemkor szamitottam, de akarhonnan nezem, ez egy nagyon fun, szolid lövölde. sok aprosaggal, amikre nem is szamitottam, de feldobjak, kiszinezik az egeszet. felenel jarok, remelem ilyen marad a maradek is, es dobhatok ra egy kökemeny 7/10-et.
  • Kongy
    Hogy bírtad végigszenvedni? :D Nem aludtál el alatta?
  • Moby
    Keményen. Bele a közepibe! Meg is dobom őlet a zsíroskenyérre valóval :)
  • Moby
    Nem. Végül másik gépet vettem ölőzónával meg harciréttel. A kampányát letoltam, és már el is adtam :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.09. 19:14:54
  • cloud.strife
    Aztamindenit, majdnem olyan szép mintha igazi lenne. De azért látszik itt-ott hogy nem stabil a frém.
  • TDC Geronimo
    már egy fokkal jobb mint launchkor :)

Szeptemberbe jön a nagy CTE core patch. Na abba lesznek olyan dolgok, amiket hónapok óta tesztelnek PCn a communityvel. Kb BF4 2.0. Csak hát akkor jön destiny is meg új cod úgyhogy kicsit talán késő... Viszont ezeket beépítik majd a jövőre megjelenő BFbe, így talán sanszos lesz, hogy egy normálisabb játék lesz launchkor.
  • SlickAdam
    hekas! csak nem megvetted a Butterfield 4-et?
  • n000rbi
    Dettó, majd valamikor még egy grounded.
  • shaddam
    PS3-on nekem is hard volt elsőre, most ps4-en survival. Perverz módon jól esik számolni a golyókat :D
  • TDC Geronimo
    Hát hardon toltam, feljebb majd egy későbbi végigjátszás során megyek :y
  • n000rbi
    Milyen fokozaton?
  • TDC Geronimo
    Na most pörög remaster credit. Ejjha hát ez még mindig ugyanúgy ütött, mint tavaly :)
  • arty
    Egek, dejó játék volt.
  • arty
  • TDC Geronimo
    metálra kódolták!
  • Moby
  • zzeN
    Huh nem néz ki rosszul.
  • TDC Geronimo
    Nekem ugyanez lesz 2033al. 6kt simán megér ilyen minőségben meg főleg.
  • Kongy
    Nekem a Last Light maradt ki, így majd csak azt veszem meg, digitálisan. Ha jól számoltam 6000 Ft környékén kijövök belőle.
  • SlickAdam

reszpekt nekik, ismet. 1080p, atom 60 es meg AA is van. kivancsi vagyok LL legvegen is tartja-e a 60-at.:)
  • Harlekin
    Nyugi szinte mindenki...A futás közbeni csak úgy ugra bugra.Annyit idegeskedtem Én is miatta,hogy még...Minden résznél írtam is ezt a defektet,de hála istennek,hogy végre nem így lesz...
  • TDC Geronimo
    Tisztességes iparosmunka lett. 2033at így már biztos, hogy beszerzem, mert az kimaradt. Van ahol még az átvezetőt is lecserélték.

• TDC Geronimo
    Megjött DF teszt

PS4en 1080p és tényleg "rock solid" 60 fps lett.
  • TDC Geronimo
    Az 1 gombos iwin countert is kiszedik itt már combatnál.
  • Kongy
    Na igen, nem pedig arról, hogy állandóan követed az embereket, mint valami pedofil állat.
  • TDC Geronimo
    Ja és tegnapi gameinformer videóba benne volt, hogy végre visszatérnek a normális assassin küldetések. Adnak egy behatárolt helyszínt és ott találd meg/öld meg a célpontot. Az hogy hogyan már rajtad múlik. Első meg második részbe voltak ilyen küldik, de 2. után ezeket valamiért elhanyagolták pedig erről kéne szólni egy assassins creednek.
  • Kongy
    Baromi jó!
  • TDC Geronimo
    fan made last of us trailer. Érdekessége, hogy az egész a fotómóddal lett csinálva. !!!! ERŐSEN SPOILERES !!!!. Úgyhogy aki nem tolta még végig tudja mi a dolga...