121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#13375 Benevezel majd az új modellre? (amennyiben az időd úgy engedi, hogy használni is tudod) -
#13374 Az csak "átmeneti". Mindamellett racionális lépés, minekutána július eleje óta nem volt a kezemben. Egyszerűen nincs időm a videojátékoknak élni jelenleg :( A ps4 a gyorskajálda. És mint ilyen tonképp működőképes is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.02. 12:59:45 -
#13373 ISS-t még megértem, de motherfuckin WACCSDOGSZ? :D Egyhuzamban nem bírtam letolni belőle fél óránál többet, annyira egysíkú, jellegtelen egy valami. -
SlickAdam #13372 na meg az... öregember mar, a fronthatasrol lehet szo.:D -
#13371 Engem ami jobban meglepett, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 3ds-t is eladtad.
Na ennek tudatában egy waccsdogzzal ellenni már főbenjáró bűn :) -
SlickAdam #13370
1 percet kapsz, aztan indulunk utanad.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.09.02. 12:57:01 -
SlickAdam #13369 okes :) -
#13368 Túl sokat nem. 4-5 órát vertem bele elsőre, azóta bent sem volt a lemez. Helyette olyan bűnöket viszek véghez, amiért meglincselne a topik ha tudná(tok): elkezdtem újra a iss-t, és még élvezem is, és vettem egy watchdogstot is, és fura mód azzal is elvoltam.
[elfutkurvagyorsan] -
#13367 act 5 végefelé masteren. Végén már vért hugyoztam. Majd akkor erre visszatérünk :D -
#13366 Ja én is kicsivel vagyok a csonti után. Szerintem csak azért játszom vele, mert anno az első és második részbe rengeteg időt öltem bele (single player only, battlenet accom is kb. mostantól van :D) és a nosztalgia hajt :) -
SlickAdam #13365 mennyit adtal neki? -
#13364 Sajnos én immunis vagyok a hatóanyagra. És sajnálom is :( El sem merem adni, hátha valami extra hosszú lappangási ideje van, és két hét múlva beüt a cucc :D -
SlickAdam #13363 addiktiv hat. nonstop dara az egesz, de olyanfele, hogy kozben akar olvasgathatsz is, nincs nagy esely game over-re.:D megis huz engem is. bar meg csak a csontvaz kiraly bacsit öltem le. -
#13362 Igen, én is igy vagyok vele. Az első 2 óra nehézkes, de aztán elkap, és nem bírsz vele leállni, mondod mindig magadnak, hogy na ezeket még kinyírom, na még a következő checkpointig, aztán észreveszed, hogy eltelt pár óra :) Én már el is passzoltam, mert függővé kezdtem válni :D
Amúgy Sony-nak fel kell kötni a gatyát, mert a Forza Horizon-t most tolom 360-on, és már ez a játék is baromi jó, hát még majd a 2. rész :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.02. 12:51:07 -
#13361 Nekem ott porosodik a sarokban egy dfgt, de gyanítom, hogy hamarosan új gazdája lesz.
Más: tegnap este 6-tól nekiültem a Diablonak, éjfélkor álltam fel előle. Addiktív szar ez, pedig hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden percét élveztem (sőt).
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.09.02. 12:47:39 -
SlickAdam #13360 +1
elö van rendelve mar több, mint 1 eve 20 ojroert. annyiert kiprobalom. nem gond az arkados otoka se, ha jol van kivitelezve. -
#13359 Bevallom férfiasan, és titkon reménykedek, hogy meglepnek a DC-al, és jó lesz szósölbaszás nélkül is. Ugyanis a grafo, a kormánynézet, a körítés borzasztóan tetszik :D -
#13358 Na látom jött új FW. Stability updattel. 2.0ig remélem még kiszórnak pár ilyet. -
SlickAdam #13357 nem vagyok totti szinten, nem tartok igenyt kormanyra (helyem se lenne hozza). sztem ez se lesz sokkal komolyabb, mint egy forza. viszont dc-tol komolyabb lesz, az a lenyeg. szósöl szarsag... pfejj...
alig megy a pc, eladom a gpu-t egyelöre (irtam mar masik topikban). amig nem jön egy tenylegesen brutal, szanaszetszopato UJ GPU, addig raspberry pi-kent hasznalom a maradekot.:D -
#13356 De akkor már mérnem pécé? Ott legalább használhatsz rendes kormányt is. Engem ezek a szimbe forduló dolgok nem érdekelnek, de egy forzával nagyon el tudok lenni. Meg akár egy dc-vel is, ha nem lenne szósölbaszás, de az lesz sajnos. -
SlickAdam #13355 tudjuk naggyabol hogy fog kinezni. nyilvan nem ugy, mint egy DC. viszont ha hozzak a 60 fremet (finger crossed), az nekem deal. kene mar egy rendes ótóka.
nyilvan a masztergányon az igazi.:) -
#13354 Hát az kérdéses hogy fog kinézni/futni. Lehet mászter részen az igazi. -
SlickAdam #13353 engem spec jobban erdekel a project cars. -
TomStorm #13352 Én is arra tippelnék,hogy újabb game,nem játszottak még vele annyian mint HR-el.Biztos jobban fogyna.
Amúgy mondtam én,hogy lesz ez PS4-re:) -
#13351 Jó kérdés, de a válasz szerintem az, hogy ez újabb játék. -
#13350 Pont a szarabb? Miért nem akkor már Heavy Rain? -
#13349 Beyond PS4-re? -
#13348 DriveClub akkor biztos jön okt. 8.-án? Ha ilyen Forza Horizon 2-k jönnek arra illene már válaszolnia a Sony-nak is, mert XOne-ra már lassan 2 Forza játék kinn van. -
#13347 És ezt miért nekem? :) -
soundsonic #13346 rossz hírem van .. Elvileg ezeket támogatja csak: -
#13345 Se. De nem a DC nem támogatja, hanem a gép, ergo mással sem fog menni.
Logitech nem tejelt... -
Skyline #13344 Ha arra gondolok hogy 25-ért vettem annó a DFGT-t és a mai napig elnyűhetetlen és az ehhez hasonló kormányokat mosolyogva alázza...
Aztán Logitech leállította a gyártását, és csak kétféleképpen beszerezhető, vagy aranyáron újba ha valahol még van, vagy használtan 20-30 között...
Dfgt-t támogatja a DC? Vagy azt se?:)
-
#13343 Benne vagyok -
#13342 naigen, a kormányhelyzet mindkét geci konzolcégnél tragikus :( -
soundsonic #13341 Én kormányt is akartam hozzá LINK ,de 28ezeré ez gagyi, a jobbak meg nagyon drágák -
#13340 Ezt én is beszerzem majd, indíthatnánk egy SG clubot, és alázhatnánk a világot :D -
#13339 pár videónál bekapcsolta a youtube stabilizáló szarját, de hogy minek. -
#13338 DC beta videók, spoilerbe gifek. Jó lesz ez...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Telósok/tabletesek spoilert inkább ne nyissák le :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.09.01. 20:00:19 -
#13337 Na végre. Nagyon remélem 2.0ba bekerül a telibevert friend notification is, mert kész röhej, hogy lassan 1 éve kint a konzol és ez még mindig nincs benne... -
soundsonic #13336 Off: http://mmounion.hu/rovid_hirek/fejlemenyek_lizard_squad-nal-1790