121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Főleg ezzel a launch lineuppal, meg játékárakkal.
  • Moby
    Jóval nagyobb az igény a coviddal vert világban az $500-os dolláros gépre egy 300-as géppel a háta mögött, mint 7 éve a $400-as gépre az 500-as xboxal? Nemhiszem.
    És akkor még erősen számoljunk a karácsonyi viharban a Switchel is, ami 7 éve szintén nem volt (wiiu sikertelensége). A playstation fórumokban tudom, hogy úgy tűnik, hogy mindenki ps-t vesz, de ez nagyon nem így van.
  • Kandurex
    Szerintem jóval nagyobb az igény, mint 10 éve. De ok.
  • Moby
    Azok nem is voltak.
  • mucsácsó
    amúgy ez tényleg szopó lesz a SONY-nak - habár Xboxok nemtom hogy állnak előrendelés-ügyileg (majd) - na de hogy egy lokál boltba (MM, Euronics...), vagy nagyobb online shopokba, pl. alza/emag jóformán alig/semennyi se kerül be idén, az k nagy szopacs lesz nekik...

(Alzán is 2021 február...)

így anyuciapuci nyilván nem fog venni új konzolt karira, ha nem lesz ott :D

ha meg lesz mégis lokál shopban elérhető, azt meg el fogják vinni a dolgozók instant szerintem.. :D

funfact: RTX 3080-ak is elfogytak egy délután alatt :DD
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.18. 20:04:25
  • Moby
    Nem. Még annyi sem.
    Mondom 3 hónap alatt. Nem indulásra. A $400-os gép. Covid nélkül. $300-os konkurencia nélkül.
  • Kandurex
    Szóval azt mondod, hogy 100 PS4 userből csak 4-5 akar váltani?
  • Legendrush30 #110776
    Most tényleg nem jött át ? Nekem 1db se lesz idén. Ha lesz legalább 5 játék ami ténylegesen érdekel jövőre biztosan veszek + Fele annyiért használt jatekokat.
  • Moby
    Ha 4-6 millió gépet le tudtak volna gyártani, most jutott volna mindenekinek. Senki nem tudja mennyit tudtak legyártani. Amiket olvasgattok, mind hülyeség.

/a ps4-ből 4.5 millió ment el az első negyedévben
  • Kandurex
    Á dehogy, szerintem itthon, jó, ha van 100e PS4 tulaj. De inkább kevesebb,...
  • darkSectorxxx #110773
    Ugyanerre akartam utalni. :D
    én is ezt mondom, a 4millió amit kiadnak első hullámban még lehet magyarországon is elfogyna. :D
  • Kandurex
    Ezt ne így kalkuláld. Van több, mint 100millió PS tulajdonos, kb. a 20% -uk fog váltani, vagy akar, a megjelenéskor. És erre még rá jönnek az Xbox -ról PS-re váltó tömegek, itt is nyugodtan hozzá adhatsz még 7-10M -ot. Szóval az első napi igény kb. 25-30M konzol, alaphangon.

De ezt mindenki tudta, a Sony is, már jó ideje.
  • darkSectorxxx #110771
    Nem is kell több....

1 darab elég, meghirdetni jó drágán (~230-250-ért), akinek fontos megveszi és te meg a kövi adagnál megveszed megint a fogyasztói áron.
  • darkSectorxxx #110770
    Hát igen, az meg kell a francnak. :D

De én nyugodt vagyok, a PS5 megvár, ami biztos hogy XSS fog jutni nekem, és 300 ft-os Gamepass.:D
  • AntiHero
    Péjesnégy bezzeg jutott :D
  • darkSectorxxx #110768
    Várható volt, 4-6 millió gépet tudtak gyártani első körben!

Magyarország lakossága ~10 millió fő..... Lehet viszonyítani, még akkor is ha értelemszerűen nem minden ember vesz gépet. és ez csak magyarország ugye.
  • Moby
    Örülsz, ha egyet kapsz.
  • Legendrush30 #110766
    Én előrendeltem 5 konzolt. Majd a megjelenés napján felcsapom ebay-re 2*-es áron.

Trollface :D
  • Moby
    Majd megy ez is a sony 2020-as hazugságait gyüjtő almanachba.

FYI:
    "Konzolvilág UPDATE: Szombati nap folyamán is keresni fogjuk előrendelőinket akiknek rendelését foglaló ellenében tudjuk biztosítani megjelenés napján (NOV.19)
    További rendeléseket csak abban az esetben fogunk tudni kiszolgálni, ha valamelyik korábbi rendelés lemondásra kerül, vagy a forgalmazó további készletet biztosít számunkra!
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük, igyekszünk mindenkit értesíteni."
  • AntiHero
    Azt nem értem, hogy nőt meg ennyire a kereslet...pedig több gépet is gyàrtottak mint pl ps4-et.

Mégis mindenütt elfogyott. Külföldön is kb.
  • Moby
    Nem a konzolkszervize lett a playitstore, hanem az egész üzletlánc (konzolokszervize+576+G2Shop) lett a bestbyte-é, aki átnevezte az egészet playitstore-ra. Korábban a konzolokszervize hivatalos sony partner volt, de hogy ez a státusz így fennmaradt-e, az kérdés. Az oldal alján ott van a kiemelt partnerek között a sony, de gyanús, hogy semmi nem történik ps5 előrendelés ügyben.
  • Moby
    Szerintem nevetséges ez az egész. A sony úgy elbaszta ezt az egész genváltás minden létező szemponrtból, hogy arra szavak sincsenek. Az, hogy kevés gép van nem az ő bűnűk. De hogy ez így lett intézve, az igen. Azért meg égjenek a pokolban életük végéig, hogy ráhúzták az egész iparra a 80 eurós játékárat. Mert ezt mindenki követni fogja.
    Az MS ettől kevesebbért belebukott az előző generációba. Nagyon remélem, hogy legalább egy kibaszott nagy maflást bekapnak ezek is. Remélem rájukszakad, hogy karácsonykor nem lesz más az üzletekben, csak xbox.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.18. 18:16:46
  • AntiHero
    Remélem is. Így legyen. :D
  • Moby
    Digitet kapsz. Legalábbis a törlésemre az volt a mondás, hogy a lemezest már nem kapom meg, de a digitet igen (elővigyázatosságból júniusban, amikor még szart sem lehetett tudnmi semmiről leadtam mindkettőre). Szal a júniusi digitrendeléssel még jó leszel elvileg.
  • n000rbi
    Áprilisi rendelésem van a KV-tól, egyik unokatesómnak márciusi szintén ott, mindkettőnket hívtak tegnap és kifizettük a 20k foglalót. Májusiak már beszopták, bár én is csak akkor hiszem el, ha novemberben itt a gép. Szomorú, hogy ez van.
  • AntiHero
    Akitől bekérték az előleget. Az tuti kap.

KV-nàl én júniusban rendeltem meg a digital editiont. Meg tegnap megint megrendeltem.

A tegnapi rendelésem lemondtàk/törölték. A júniusi még ott van.

Konzolok szervize/playit Store..nem jelez semmit.

Aki kimarad az meg gondolom majd 2021 kap konzolt.
  • Kandurex
    Egyébként akkor most mi van? Ki az akinek egyáltalán biztos a konzol? Kinek nem törölték a rendelését?
  • Kandurex
    Konzolokszervizénél rendeltem. Ami újabban playitstore.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.18. 17:38:17
  • AntiHero
    Ja làtom màr. Volt ott bolt infó is hol kapsz tuti. Na màr ott se lehet venni. :D

Reménykedek azért, hogy kapok egy digital editiont (júniusban rendeltem mondjuk)

Nem szeretnék 2021ig vàrni :D
  • Moby
    Ha bekérik a huszast, akkor lesz. Ha nem jelentkeznek a llóvéért akkor buktad. Mondjuk nem világos, hogy téged decemberi rendeléssel hogy nem kerestek, mert elmondásuk szerint időrendben haladnak a rendelésekkel.
  • Kandurex
    Én tavaly decemberbe rendeltem, jók az esélyeim azt hiszem. De nyilván ez se jelent semmit.
  • Moby
    Velem sem beszéltek. Ricsi írta meg ph-n.
  • Moby
    xsx-ből sokkal több lesz, és sokkal kevesebb a rendelés rá.
  • lwb
    Platinumnál rendeltem meg. A kettőből az egyiket csak leszállítják. Azt el tudom képzelni, hogy ps5 már nem lesz novemberben, de szerintem xsx az lesz még bőven.
  • AntiHero
    PS6-ot akkor màr most megrendelem :D

Nekem konzolvilàgban àtkerült "lemondott" stàtuszba a rendelésem.

Mondjuk velem nem beszéltek. :D
  • Moby
    Én a konzolvilágról tudok nyilatkozni: aki júniusban rendelt lemezest, annak már nem lesz gép. Az én június 13-i rendelésem már törölték. Az áprilisban renelősöknek még jutott.

/Mármint azért törölték, mert nem tudják teljesíteni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.18. 16:34:47
  • Kandurex
    Mondjuk, ha nem tudják teljesíteni a rendelést, AKKOR is kell, hogy keressenek, mivel nem tudják megvalósítani. Szóval, ha nem szólnak, akár email, akár telefonon, akkor rögtön az utolsó rendelésed legyen, mert az ilyen boltot be kell darálni, nem érdemel rendelést.
  • lwb
    Eh, előrendeltem mindkettőt (ps5, xsx), aztán meglátjuk megjön-e valamelyik időben. Már csak játék kell rá.
  • Tatyla
    Te csak tudod, mint mindent(is), mindenkitől jobban, én viszont tudom honnan van
  • AntiHero
    Hàt szerintem nekem sem lesz..2 bolt közül egyik sem keresett még.