121249

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    Várj.
    A gyakorlattal várj.
    Úgy mondjad, hogy kinyomnak egy GÉPIGÉNYT, ami kell ÁLLÍTÓLAG a játék alá, de 99% hogy nem kell. :)
  • Skyline
    2 naugyébe hogy a szar cukrozása lesz, és nem lesz benne...:D
  • Skyline
    Lol....Azért mert az Ubifost direkt mesterségesen növelik a gépigényt és szemetet nyomnak ki pc-re miközben nextgenen sem képesek az 1080p/30fps-re?:)
    Gyakorlatilag a nextgen szinthez a mai napig elég volt (sőt sokszor meg is haladta) egy gtx 660...Erre jön ez a szutyok szar csapat akik elismerten butítják a ps4 változatot is, és kinyomnak egy játékot aminek a minimum igénye egy gtx 680...Szánalmas...:D
  • DarkSector
    Ha ez már hivatalos, akkor:

Pedig szentül irogatták hogy ez kamu gépigény.
    Mindegy majd kiderül megjelenéskor, hogy még az én gépemen is megy 1080p-ben.

Alien Isolatin nem nagy játék, de azt PC-n 1080p-ben minden opciót maxra kapcsolva játszom, még az élsimítás is.
    Holott a gépigénye nincs meg:

CPU: AMD: Phenom II X4 955 - 4 Core, 3.2 GHz or Intel: Core 2 Quad Q9650 - 4 Core, 3.0 GHz
    Ram: 8 GB RAM
    VGA: 2GB (AMD GPU: AMD Radeon R9 200 Series or Nvidia GPU: Nvidia GeForce GTX660)

Van nem kevés alapja sok játéknál, mikor irják hogy vicc amit sokszor akár hivatalosan közölnek.

Lehet az is, hogy 5 monitoros, fejenként 4k-s, 3d-s, 120fix fps-re mérik a teljesítményt.
  • TDC Geronimo
    Friend notification nem lesz benne ki se adják
  • Newfronter
    Ez az Ubisoft oldala. :D
    Most twitterezték ki.
    Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2014.10.23. 21:29:22
  • DarkSector
    ///erre azt mondták, nincs hivatalosan megerősítve, lehet délibáb, bár a látott gameplay-ek alapján meg lehetne fogadni akár.
  • Newfronter
    Egyre jobban megéri konzolt venni! :D
  • DarkSector
    "Includes Share Play, USB Music player, and more!"

USB Music -> Na végre.
    Shared Play -> Nem tudom mire jó, de jól hangzik az a lényeg.
  • n000rbi
    Okt. 28-án jön a 2.0
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.23. 21:15:53
  • DarkSector
    Nem tudom, persze nem gond ha másképp gondolod, én ilyeneken nem haragudok, meg, ez amikor kardozik meg közbe ahogy mozog, nekem ez nagyon természetellenes. :)
    Meg sokszor úgy fut meg sétál , mintha a himnusz szólna a fülébe, aki megveszi a játékot, és eljátszik vele, ezt nem kell hogy zavarja, ettől még nem lesz maga az egész játék szar.
    Csak én valahogy reménykedtem hogy legalább a nextgen végett odafigyelnek hogy kicsit életszerűbb legyen egy játékban az emberek mozgása, ne legyen olyan mesterkélt, de úgy tünik ez csak álom marad, vagyis nem álom mert néhány játékban eddig is volt, csak pár szériában nem is nagyoon érdekük ezen változtatni.

Mondjuk én az első 2 résszel sem ez végett nem vittem végig, hanem inkább azért mert a főhös sem szimpi, meg a játékmenet is nekem kicsit vontatott.
    Egy darabig játszottam vele, aztán jöttek az újabb játékok, azt valahogy mind a 2 része abbamaradt, holott magyar felirattal volt, szóval még arra sem foghatom hogy nem mélyedhettem el a story-ban.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 21:10:16
  • AntiHero
    Nem tudom, ez miért fos animáció. nem kötözködés kép, de most nem értek veled egyet.
  • DarkSector
    Amúgy az is zavar hogy a DC-ben a belső nézetben miért nem lehet full körbetekinteni, miért nem tudom monjuk megnézni a lábamat vagy ilyenek, mert lehet csak 2 kéz van és nincs valójában test, de ezt majd pm-ben kifejtem ha ráérsz. :P

++++

Ja meg zavar hogy beállítok egy színt, és nem lehet minden kocsinál más színt beállítani.
    Az alapon kívül max 3-4-et, de van 200 kocsi, nem értem hogy lehet beosztani, de majd talán a peccsel megoldható lesz.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 20:53:53
  • Skyline
    Na jó befejeztem....Idióta.
  • DarkSector
    Hát akció rpg lehet nincsen, de kit érdekel, nem azt mondtam hogy van kapásból amiben jobb és rpg akció, csak azt hogy fos az animáció, miért szerinted attól hogy rpg valami előírás hogy szar animáció lehet csak. :D
  • Moby
    A halasztást gondolom a hangok mondták.
    Vagy a santa monica nyilatkozta. Nem tudjuk.
  • Skyline
    De basszus megismétlem te vagy az egyetlen ember a földön aki ezt a baromságot képes megállapítani....Vicc kategória amit mondasz. És ahogy mondtam sorold csak NEKED mi az amiben szebb az anim és akció rpg...:D
    Nem érvelsz,kijelented hogy szar mert TE azt mondod és akkor az úgy van....
  • DarkSector
    Nem nem, haverom, azért szar, a szart értsd úgy hogy darabos, annyira hogy a Witcher-ben Arnold Swarzenegger eljátszhatná a főszerepet, mint Wichminátor. :D
  • Skyline
    Ütős érvelésről szerintem felesleges beszélni amíg annyit vagy képes írni hogy "A witcher 2 animációja szar mert az, mert azt mondom"....:D
  • DarkSector
    Igen ez nagyon ütős érvelés. :D
  • Skyline
    Jó befejeztem megint egy értelmetlen vita...Szedd be a gyógyszereid, mert ezzel az animáció dologgal sacckb egyedül vagy...:D

//Még a Witcher 2 is simán hozza nagyjából a mordort nemhogy a majdani 3...

De rajta sorold a címeket amiben jobb az animáció mint a Witcher 3-ban és szintén akciórpg.:)
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.23. 20:38:20
  • DarkSector
    Mi a problém a 2014-el? nem azt mondtam hogy mikor jelenik meg a witcher 3, hanem a gameplay-ek alapján már most gyenge.
    A 2014 azt arra írtam ha idén kijött volna, már rég most is gagyi lenne.
    De van egy vérzésem hogy sok idő mire az megjelenik. Biztos elhalasztás lesz majd.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 20:37:05
  • DarkSector
    Bocs én az újabb Witcher 3-at vettem alapul , nehogy az legyen hogy egy régi játékkal pedálozzam, amire te most akartál utalni. :D

Igen szerintem szarabb, az animáció, és ez így is van. :)
    Mordorban sokkal jobb, az is elmarad a többi általam jónak tartott játéktól, de a witchertől jobb.
  • Moby
    >Főleg hogy 2014-et írunk.

Uram irgalmazz :DD
    Szerintem neked ismét fogalmad sincs melyik játékról van szó. És melyik bolygón. :D
  • Skyline
    Attól hogy ezt TE EGYEDÜL állítód még nem "így van".:)

Apropó 2014...A Witcher 2 egy 2011-es játék...És nem modnanám hogy animációban messze lemaradásban lenne a mordorhoz képest...
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.23. 20:25:15
  • DarkSector
    Nem vicc, hanem így van, és tökmindegy milyen platformon nézem.
    Vagy lehet nálad meg pár embernél a szar animációs határ lejjebb helyekedik el, nálam sajna az már negatív irányban van.
    Főleg hogy 2014-et írunk.

Kapcsold be a Mordor-t a ps4-eden és meglátod mit kéne produkálni legalább 2014-ben.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 20:19:53
  • Skyline
    "2. Witcher akkor is fosanimációk vannak."

Továbbra is vicc....:D
  • DarkSector
    Eddig sem velem nevettetek, nem is várom el.
    Nem ülök a hypevonatra. :)
  • DarkSector
    1. Az infamous szép, nem mondtam azt hogy szebb minden mástól.
    2. Witcher akkor is fosanimációk vannak.
    3. A szaksajtó nem én vagyok, szarok rá miket pontoznak, én magamat képviselem, a Witcher-ben az animációk szarok. Független hány dijat osztanak ki.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 20:13:20
  • DarkSector
    Persze rpg-ben lehet nem is, de az egy dolog.
  • Moby
    Az ember azt gondolná, valami ragad rád egyszerűen az által, hogy játszol. De nem. Immunis vagy a műfajra. Valahogy genetikailag nem megy befele. Ami nem lenne baj, de mégis valami ellenállhatatlan kényszert érzel, hogy beszélgess róla. Én kedvellek, de az elmúlt hetekben már nem veled nevetünk.
  • Skyline
    Lol...Neked elment a maradék eszed is....

Odaát a tucatközépszar Infémuszt agyonajnározod mekkora gémpléj meg grafika, a MINDENKI által elismert szaksajtó által is hype nélkül kitüntetett Witcher szériáról meg ekkora ordító baromságokat vagy képes leírni..Azéért ez nem semmi.

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.23. 20:01:03
  • Totti5
    Jelenleg nem igen tudok mondani túl sok jobb akció RPG-t amiben igényesebbek az animációk. Witchher 2 egyik erénye hogy mindent tud ami RPG, de jól ötvözi a filmes akciót, igényes mozgásokat, kimagasló grafikai megoldásokat. Emiatt nem olyan nyitott és szabad mint egy Skyrim, de leglább nem is bottal faragaott és esetlen és esetlen. Végig story-karakter központú tud lenni, visz magával az egész.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.23. 20:02:13
  • DarkSector
    Hát elég szánalom az amit a Wicher-ekben animációknak csúfolnak.
  • Moby
    És az ámokfutás folytatódik :DD
  • DarkSector
    Fasza, a Zavvi után a Game is arculatot váltott!
  • DarkSector
    Persze hogy szép volt, csak a karakter mozgásához pinokkiót kérték fel. :D
  • Totti5
    Dehogy volt ronda, ne terjesszük a hülyeséget. A fejlesztők remek munkát végeztek igényes port lett.
  • Skyline
    Valaki nem tudja, a gameshop vagy a konzolvilag holnap nyitva lesz?:)

Oké közben meglett köszi.:)
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.23. 18:38:34
  • DarkSector
    :D