121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#17542 Igen mindent közösbe tesz, még a Beta-kat is. :) -
#17541 Akkor nem tudsz ha megosztott az accod és nem te vagy a primary -
#17540 AC már kint van PS4re. Legalábbis pár embernek már megvan. Van is egy perces videó már belőle gondolom most már egyre több lesz. -
#17539 Ez engem is érdekelne PÜ-be leírod? :D
Más:
Mekkora buziság, hogy a digitálisan vett játékkal nem tudok játszani, ha nincs online a gép.. DC-ben csinálom a Kupa versenyt, 3 versenybe az utolsóba vagyok, nagy nehezen első helyen állok erre kilép a játék... Kösz..
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.30. 12:51:46 -
#17538 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Erről nem beszélhetek.
-
#17537 Nem is ma indul az alpha, hanem csak holnap :D De hogyhogy már tudod tolni? -
#17536 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ma nem. Ma Halo MCC-t fogok tolni :)
-
#17535 Jaja, pont vagyunk 4-en a szörny ellen :D -
#17534 Van valami a ps4en amit mindenképp érdemes beállítani? Vagy automatikusan hozzá igazodik a tv-mhez? 82 centis samsung LED TV. Biztos hülye kérdés ez is, de szeretném maximálisan kihasználni a ps4 lehetőségeit. -
barmi #17533 Tegnap kapott Harlekin és én is . Délután indulhat az evolve hent ! :D -
#17532 Minden elég ha egyikőtöknek van meg HA keresztbe van a homeolás!
Azonnal elkezdi leszedni a másik box is ha online nem is kell rányomni... -
#17531 Beszarás nekem is tölti :DDD Na akkor majd össze tudom hasonlítani PS4 és Xbox One-t :D -
#17530 Má beaktiváltam -
#17529 Gőzöm sincs, aktiváld be majd meglátjuk :D Még pont mákon van, november 6-ig van PS Plus-om, úgyhogy PS4-en is tudom tolni :D -
#17528 Kaptam kódot one-ra. Az nem megy át neked? -
#17527 Egy kis COD stream. Nem is lesz olyan rossz ez :) -
#17526 Okés :D
Most már bánom, hogy nem One-ra kértem, csak mikor jelentkezni lehetett, még nem tudtam, hogy One-t veszek :D -
#17525 Szintén :) Majd tolhatjuk :) -
#17524 Én nem kaptam :(( -
#17523 EVOLVE ALPHA - You've been selected!
Lesz mivel tolni a hétvégén :D -
#17522 Nem is értem ezt prevgenen hogy gondolták.. -
#17521 Erre valaki? Új email címet szeretnék megadni a règi helyett. -
#17520 Na néztem a 3 letölthető témát!
A hajós nem tetszik, a szürke elég korrekt, ez a Spiral meg csúnya de jó dallam megy alatta. :D -
#17519 60 fps végre...
-
#17518 :o
Nem is tudtam -
#17517 TV kikapcsolásakor lemegy rest-módba a gép? (hdmi device link persze aktív)
Ez nekem új, de így történt. -
#17516 Valakinek egy Mordor összes előrendelői DLC-vel? -
#17515 Ennyit tudok, yosp ezt tweetelte. Nem vagyok most ps4 közelben -
Luigi1986 #17514 Usb music player működése,beállítása,témák beállítása,ez utóbbit valaki más kérdezte!! Tud valaki valami infót,segítséget? Köszönöm! -
Luigi1986 #17513 És ha music mappába teszem és úgy dugom rá pendriveon a zenét,akkor menni fog? Tehát nem kell semmi zene lejátszó app vagy valamit beállítani? Csak simán rádug music mappástól pendrive és kijön a menübe az usb music player kis ikonja,aztán start mint a játéknál lemezberakás után? Köszi! -
#17512 Még egy kis segítséget szeretnék. Egy létrehozott felhasználómhoz tudok más emailcímet adni (lecserélni) később? -
#17511 Na kipróbáltam shareplayt. Haver osztott. Nagyon kemény cucc. Toltuk sportsfriendset coopba. Végén már a könnyünk folyt, rég röhögtünk ennyit kurvanagy játék :DD
Képminőség meglepően jó volt, lag minimális. BFet is próbáltam. Ott már azért hátrány a lag főleg multiba, de ez a teknó helyi coopra meg single player demozásra bőven jó lesz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.29. 15:33:52 -
#17510 Nálam is csak az van, magyar régió miatt lehet szerintem. -
Rdinho10 #17509 Üdv, leszedtem a várva várt 2.0 frissítést...:) szép minden de témát hol találok hozzá? színeket lehet variálni bár nem túl sok,de témát nem találtam. -
#17508 Mostanában ritkán nézek ide be, de most ez már XOne topic, vagy mifene? Mert állandóan XOne témázás van :D -
#17507 MUSIC mappába rakd -
Luigi1986 #17506 SOS Mindenki! Lenn van 2.0 a gépemen,youtube ok,share play ok,témák ok. Hogy a viharba működik az usb mp3 lejátszó?? Pendriveon zene rádug...semmi...Kell hozzá valami appot letölteni vagy beállításokba valamit állítani? Mert így nincs a főmenü sorába az usb music player ikon,ha rádugom a pendriven a zenéket,már néztem dolgokat,de ötletem sincs...Köszönöm a segítséget!!
-
vg #17505 kösz az oldal infót, ezt nem ismertem -
#17504 Ja és úgy is hagyom, így dash-ben is szebbek a fontok. -
#17503 Mármint a forza5 előtt levetted?