121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#19326 Működő linket szúrjatok :) -
#19325 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Twitch LINK
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2014.12.06. 18:45:26 -
#19324 Na hazaértem, gyors zuhany azt felülök a hypevonatra :D -
#19323 The Last Guardian. -
#19322 -
#19321 Ökörséget beszélsz. Pontosan a konzisztens látvány és fps miatt ment eddig is így. -
#19320 Persze, hogy nem tűnt fel. A játék enginje prerenderelte. De ilyen karakterészletességben nem lett volna meg a 30fps. Játék közben erre viszont nincs szükség. Ez egy jólműködő stratégia, teljesen felesleges ezt eldobni. -
#19319 Mijaza TLG, a többit értem és örülök. :) -
#19318 Engem úgyis csak a gameplay alatt látottak fognak érdekelni, most hogy a közjáték szebb az nekem pl nem jelent sokat, sőt utálom,inkább legyen a játék motorja, még ha ronda is, nem ér az a meglepetés, hogy az átvezetők után valami gyurmajátékkal kell játszani. :D -
#19317 Hype on
-
#19316 Ha ebben így lesz, az egyben garantálja, hogy játék közben részben üresben fut a gép. Mi értelme, hogy adott setup/felbontás/framerate mellett képes leképezni Drake arcát 3 centiről (és a teljes scene-t is), ha ez egy tps-ben soha nem jelenik meg? Vagy akkor inkonzisztens valahol a látvány. Egyik sem jó. -
#19315 Mert nem az a lényege, hogy inline render vagy sem, hanem hogy ezt fogod kapni. A játékos szempontjából mindegy, hogy prerender vagy sem. Sőt, az inline rendered cutscenek általában hibás döntés, felesleges erőfitogtatás ingatag frémrétért cserébe. -
#19314 Tudom mit jelent, onnan rögzítették (persze ez önnmagában nem jelenti azt hogy ez ingam, csak ezt sejtetio hogy feltüntették ezt a feliratot), de nem érted, ha csak egy renderelt videó, akkor miért írnák oda? mi értelme lenne?
Ennyi erővel mindenn játék trailer videójában odaírhatnák.
Gondolom azért tüntették szándékosan fel, mert köze van az ingame látványhoz. :D
vagy nem értesz egyet?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 18:18:01 -
#19313 Hát nem túlzott volt az eltérés, de valóban az átvezetők szerintem mintha nagyobb felbontásban mentek volna, de ezt ugye az tudná megmondani aki csinálta a játékot,de érezni lehetett egy csöppnyi eltérést ez tény.
A 3. résznél már nem merném ezt kijelenteni, ott nagyon durván nézett ki a játék, nem csoda ha volt is eltérés az bakfitty volt. -
#19312 Te tudsz angolul?
A direct capture vajon mit jelent? -
#19311 Jó de most ló betükkel írták hogy direct capture from ps4....egy animált videónál miértírták volna?
De mondom 20x-ra nézem,már a karaktert nem az oké lehet széplesz de a környezet az erdő a fák, növények, ha ez csak 90%-ban ilyen lesz na az kemény.
Persze még nem dőlök be , megvárom a rendes gameplay-t. -
#19310 Igen? fel sem tünt :DD ( halál komolyan ). Pedig végigjátszottam mind a 3at ha jól rémlik. -
#19309 Mondták hogy most már ingame minden és nem prerenderelt. Telón vagyok most nem keresem meg neked de guglin biztos rátalálsz ha érdekel. -
#19308 Eddig az összes UC-ban prerenderelt átvezetők voltak. Ebben miért lenne más? -
#19307 Ja szépek a karakterek a Unity-ben is, sőtt zavarbaejtően széplett ahoz képest hogy az előző részekben milyenek voltak (szerintem rondák) , és hogy a játék egy openworld játék, ami végett hátrányban lenne egy behatárolt játékterű alkotással,mint a Ryse.
Vagyis összeségében a Unity-ben alkottak nagyot a dizájnerek/grafikusok. -
#19306 ezt amúgy ha jobban szemügyre veszi az ember, ésazt feltételezve hogy a végleges játék képviselte minőség, akkor brutál, ahogy az arcáról lefolynak a vizcseppek, meg széttúrja a homokot a parton a kezével, én még hitetlen vagyok ezügyben inkább úgy érzem ez egy olyan átvezető ami után van dolgozva kicsit, vagy nem tudom meg amikor a növényzetet mutatják az is elég hihetetlen, még ha csak cső tps akkor is, azért ez minőségben elégnagy ugrásnak tünik.
Sok játékban láttunk szép erdőket növényzetet, de ez azért kicsit szerintem túl jól néz ki, ahoz hogy ezt gameplay alatt tartani tudják majd, de lehet meglepnek.
-
#19305 Unity-ban is annyira jók mint a Ryseban, csak amíg a Ryse átvezetői előre renderelt HD videók voltak, a Unity ott helyben real time nyomta végig. -
#19304 Itt a karakterek annyira jók köbö mint a Ryse-ban.
Ez sem bonyolultabb játékmenetben, valószínűleg. Jók ezek a stílusú könyned játékok is. :) -
#19303 Ugyan ez volt a Unity-nél is:) -
#19302 -
#19301 Na végre. Már nagyon kíváncsi vagyok. -
#19300 7kor UCvel nyitnak és úgy néz ki gameplay demo lesz. HYPE!!44 -
#19299 Hát ezaz, ha 1080p akkor miért lenne csík, ha lesz csík, hogy lehet 1080p ilyen látvány mellett? :D
Csikokkal elvileg 1920x768 lenne, vagyis 2700x1080
Ez még kérdéses, nem is fontos nekem a felbontás, de tény hogy ez a csíkozás baromi idegíesítő, ha nem egy baszottnagy kijelzőn játszol.
A csíkozás egyértelműen a teljesítmény végett van a játékokban, más logikus magyarázat nem létezik rá.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 17:13:51 -
#19298 Hogy lehet egynyolcvanpé amikor a képernyő 1\3 -da folyamatos takarásban van, vagy csak 4k TV-ékre ajánlják? -
#19297 Itt jobban látszik talán hogy nem fekete paca a háttér azért.
-
#19296 Mellesleg:
The Order: 1886
Exclusive 1080p @ 30fps [n] -
#19295 Csőpályás shooter?
Minden látványos játék csőpályás, ez nem lep meg.
Csík?
Egyenlőre tudtommal nem lesznek csíkok, mint Evil Withinnél.
Mi az egetrengető?
Még így csíkokkal és itt-ott homályos környezettel is látványosabb mint bármi más amit láttam.
Ezért is mondják hogy a felbontástól nem lesz valami látványosabb csak élesebb.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 16:23:40 -
#19294 Igen ez a sok homéályos rész nekem is feltűnt, de vannak helyszínek ahol meg éles.
Ha ez , mármint a felbontás ennyit számít, akkor inkább szeretném ezeket az akciójátékokat 500p-ben tólni ilyen látványnal, mint recés grafikát papirfigurákkal, robotmozgással fullhd vagy 4k-ban.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 16:25:32 -
#19293 Ha ez igaz az eléggé durva lesz, szebb lesz az Uncharted-től? -
Ra1n #19292 Nem beszélve arról hogy csőpályás shooter és ha ebben is lesz alulfelül csík akkor kamu1080p...Egyébként nem látom benne mi az egetrengető.... -
#19291 Létezik, pláne úgy, hogy 500p -be lehet tekintve, hogy a félképernyő csak egy nagy fekete paca! Egyébként miért jó ez így? Van ember akinek ez tetszik? -
#19290 Ordernél átvezető megegyezik gameplayel. Sokszor észre se lehet venni mikor megkapod az irányítást. -
#19289 Kis off.
100.000Ft környékén milyen tv-t ajánlotok? (full hd legyen, meg szép képe és ps4-hez jó legyen a frissítése. Többi maszlag nagyon nem érdekel, hogy smart meg 3D.)
Én hírtelen ezt néztem ki.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.12.06. 14:42:57 -
#19288 Létezik hogy maga a játék így nézne ki élőben? Vagy ez csak az átvezető minősége?
-
#19287 Azt látom hogy lépcsőzni nem kell sokat a BB-ben. :DDD