121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ra1n
    Nem járt azzal jól senki se. Főként az nem aki eddig nem fizetett mert nem ment olyan úton ahol kéne. Nem beszélve arról hogy mire fel kell fizetni amikor nálunk a legmagasabb a nafta adótartalma...Irreálisan magas....Benne az útalappal....Mondjuk a németekhez képest nézve, kevesebb az autópályánk, nevetségesen kevesebb a fizetésünk, viszont a naftaár és az úthasználati díj többszöröse a németének.:)
    Ez a pénz is megy a zsebekbe ahogy a benzinből befolyt adók.:)
    Amit látni fogunk belőle az jellemzően választások előtt itt ott egy egy útfelújítás, meg a szokásos """"minőségi""" kátyútömködés.:)
  • SweeneyTodd
    sebaj , mit tudunk tenni , megvesszük ígyis úgyis.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pestmegyei vagyok ha úgy vesszük mi jól jártunk a megyei lófaszal... amivel viszont rohadtul kibasztak velem/velünk az a vasárnapi nyitva/zárva tartás, dohánymutyi boltban dolgozom... nem kevés pénzt fognak kiszedni a zsebemből
  • darkSectorxxx #20370
    Ja autópálya. :)

De ahogy én néztem a digitális és bolti árak jórészt szinkronban szoktak lenni, de én US árkakkal élve nem mélyedtem még bele.
    Game.co.uk-n még a használtlemezek felkeltik érdeklődésemet, aztán igazából ennyi.
  • Ra1n
    Jópár megyén át hozzák be....
  • darkSectorxxx #20368
    Mortal Kombat X is crossbuy lesz. :D
  • darkSectorxxx #20367
    Zsíros téma ja akkor énis lehet berakom a PS TV-t.
  • SweeneyTodd
    Igen, be is tette témának.
  • darkSectorxxx #20365
    Oks megjelenik de ki is választható?
  • SweeneyTodd
    Nekem sikerült össze hozni, bejelentkeztem az US fiókba , letöltöttem beállítottam, majd vissza léptem a Magyarra és ott is megjelnt a témák között.
  • darkSectorxxx #20363
    Boltban is 17-19k volt minden, max 1-2 játék szokott így eltérni min ez.
  • TDC Geronimo
    dying light 18.990 boltba. Mi ez már hogy feljebb mennek árak nem lejjebb? Hányinger kerülget már.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.01.09. 13:16:37
  • darkSectorxxx #20361
    Asszem nem.
    Nekem nem sikerült, mert nem lehet kiválasztani.
  • SweeneyTodd
    A témát is ugyan úgy meg tudom oszatni a másik fiókkal ?
  • darkSectorxxx #20359
    US-ben:

Playstation NOW PS4 Theme (free) (szerintem eddig a legjobb)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.08. 21:17:24
  • darkSectorxxx #20358
    Van pár jó cucc talán használtan.

PS4 használt játékok.
  • Rdinho10
    Üdv, valakinek nincs infója h lesz-e next gen Fight Night?:/ ideje lenne:)
    Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.01.08. 20:05:15
  • darkSectorxxx #20356
    Lehet nem is annyira hülyék. :)
  • Kandurex
    ilyenek ezek a "hülye konzolosok"...mindenki olyan akar lenni
  • SweeneyTodd
    Rendesen megijedtem bakker

Nagyon durva... eddig csak elsétáltam mellete vagy átlapoztam a róla szóló cikkeket, mivel "hülye konzolos" játék... de most hogy én is csatlakoztam a "hülye konzolosokhoz" így már csak tátom a számat.
  • Janey
    Bloodbone pókica kellemesen üldögél a torony tetején :)

• Ra1n
    A 60 és 30 közti frame ingadozás baromira érzékelhető....60-ról ötvenre rendesen élvezhetetlenné tudja tenni a játékot mert szó szerint "belassul"...
    Akkor inkább legyen stabil 30, de ne azt kelljen nézni hogy villámgyors akció közben belassulgat a kép...
  • Totti5
    Miben? halálom amikor PCn rendre van olyan setting ( autó pálya, napszak, mert miért ne lenne... PC ) amikor fix 60-ról csak 50re megy le pár kanyarban. Nagyon rossz.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.07. 20:44:04
  • Moby
    Nem jobb. A fix60 mellett az egyetlen működő alternatíva a stabil framepacinges 30 + blur. Nincs játékélménygyolkosabb dolog, mint az a kurva stuttering ezekben a hullámzó framerates szarokban.
  • TDC Geronimo
    Hát az 50-60 nehogy már ne legyen jobb mint a 30
  • Totti5
    Nem értek hozzá:) jártam ZEN-nél anno játékot tesztelni, csöppnyi dolgot érzékelhettem abból hogy műküdik a fejlesztés már egy látható fázisa és hogy fejlődik egy játék hogyan optimalizálnak rajta hétről hétre, de foggalmam sincs, nem is izgat a téma.

Legyen fix 30 vagy fix 60. Ha a Halo 5 nem lesz fix 60 akkor kenjék a oda... , amikor lehetett volna fix 30 is.
  • Moby
    Én nem tudom honnan indultak el ezek a dolgok, de sokan úgy képzelik ezt, hogy odaültetnek pár sokdioptriás developert, akik adfdig nézik és kommentelik, nézik-nézik-reszelgetik a kódot míg hopp! Egyszercsak beugrik a számláló 60-ra. Hát a lufaszt :)
    Ehhez fasza toolok kellenek, amivel újra és újra tesztelgetni kell az egészet, és ha kell, akkor belenyúlnak a assetekbe is. Nincs ilyen, hogy lockolják a kontentot, és onnan jöhetnek a mini mcgyverek. A nóti azért jár elől ebben, mert ők maguknak készítik a toolokat, viszonylag kevés middleware mellett. Az xbox one játékok azóta gyönnek föl mint a talajvíz, amióta ráfeküdt az ms a devtoolra. De a munkát azok sem csinálják meg a devek helyett, legfeljebb segít kideríteni mit basztál el, ha zuhan a frémrét.
  • darkSectorxxx #20346
    Mondjuk jó lenne tudni valamit a játékról.
  • darkSectorxxx #20345
    Na elfeledkeztem a sok hyper cím mellett hogy lesz egy Wild is ps-re. :D

• Totti5
    Driveclub is így indult. Be lett szellőztetve a 60 fps, aztán első gameplay 30. Utána még vót remény hogy lesz ez még 60, aztán nem lett. Mondjuk a Nótiban még lehet bízni, de kell ehhez a 60? pofáncsapkodós látványt és részleteket akarunk? akkor oda nem kell 60 fps. Unchartedhez nem kell. Fix 30 + fasza blúr és csont folyamatos experiance garantált.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.07. 19:55:51
  • Moby
    Úristendehogyis :D
    Az optimalizálás ilyen szinten már a tervezési szakaszban kezdődik. Úgy rendezik a scene-t, ott használnak adaptív cuccokat, úgy gyúrják a setupot, hogy az adott architekten fasza legyen. Igen, van olyan szakasza, amikor a kód reszelése megy, de avval nem lehet 30-ból 60fps-t csinálni. Jó lenne, de nem :)
  • SlickAdam
    optimalizalas, mikor mar nagyban preselik a lemezeket, asztal alatt alvas, ... ismerjuk. elmeseltek legutobb, "hogyan mukodik".:)
  • TDC Geronimo
    Szerinted mikor szoktak? Mikor még javába pakolják bele a cuccokat meg alakítanak át mindent? Optimalizálás utolsó hónapokra marad mikor a content már lockolva van.
  • sirpalee
    Ok, köszi.
  • Moby
    A fejlesztés végén optimalizálni???
  • Moby
    Ennek a felesben vett játékokhoz nincs köze. Ha kilépsz a gêpen, és weben megváltoztatod a passworfot, tuti nem fog tudni belépni. Ha a géped az acvountod aktív gépe, akkor szerintem azon a gépen minden user hadználni tudja a játékokat.
  • Ra1n
    Igen, aminek része szokott lenni a grafbutítás is.:)
    De tudom rájuk nem jellemző.
  • TDC Geronimo
    Vagy esetleg elkezdenek optimalizalni a fejlesztés végén?
  • Ra1n
    Ha a frémet akarják hozni akkor a látványt fogják tovább butítani. Nem kéne.:)
  • sirpalee
    Mivel itt páran emlegették a felesbe megvett játékokat, ergo ismeritek már a kiskapukat...

Megszabadulok (időlegesen) a ps4-emtől, és eladom kollegának. Gondoltam, akkor már felrakom a különböző psn-es játékaimat, hagy örüljön neki. Mit kell csinálni az accommal, hogy elérje a játékokat, a frissítéseket, de az én accomat ne érje el? Megoldható ez egyáltalán?
  • SweeneyTodd
    Januári PLUS