121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #21855
    Hát ezaz azt hittem rég megvan
    lehet ezért volt a nagy bug is. :D
  • TDC Geronimo
    Hát pedig azon le kéne jönnie elég hamar
  • darkSectorxxx #21853
    24 megás net?
    mikor előtöltötte a játékot 18.-án este?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.20. 16:11:36
  • TDC Geronimo
    Lassú a neted :p

Első chapter 1:10 perc volt nekem. Így ez hosszú lesz :D

Az, amit vártam, graf gatyaszaggató, frém ultrasima, karakterek/voice acting elsőosztályú. Első chapter nagy részében sétáltam meg kamerát pörgettem, Dem details... <3
  • darkSectorxxx #21851
    A büdös kurvaéletbe.
    Degáz, a X chapternél beszól a gép hogy meg kell várnom mig letölti az Order maradék 40%-át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDDIG MI A KURVA ANYJÁT CSINÁLT?
    még 2 órát ir a letöltésre basszameg.
  • darkSectorxxx #21850
    Ahogy nézem Twitchen jobb a közvetítés miőség és folyamatosabb. :D

Miért nem ott tolod?
  • SweeneyTodd
    ha még nem verte ki elég sok embernél a biztosítékot... most megteheti
  • AntiHero
    Na aki gondolja nézzen bele. Streamelem az Order: 1886-ot.
  • Kandurex
    Oké, ki is cseréltettem, jöjjön a limited BB
  • Moby
    A történtek ezen nem változtatnak. Ez akkor is így lenne, ha amúgy 10/10-es műremek lenne, mivel van belőle bundle, az is holnapra kétfillérért menne a piacon, és cibálná le a sima kiadás árát. A CE és LE ára meg nem fog lemenni, mert ezeket azok veszik, akik a gyűjtik az exeket. Norbi egyébként pont ilyen-féle :)
  • Kandurex
    normál esetben igazad van, én történtekről és fényről beszéltem

...és meg is bosszantasz, hogy a BB-ből inkább valami collector's edition kellene...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.20. 15:23:09
  • Moby
    No csak hogy világos legyen: azért vettem én is limitedet (és gondolom Norbi is), mert vagy megtartom, és akkor egy szépet tartanék meg, vagy eladom, és egyedül ez fogja kb tartani az árát, mivel nincs, a listából is kikerült a legtöbb helyen (vagy van, de nem hoznak).
  • Moby
    Mármint 3k-val hosszabb volt, amíg volt, igen. Mennyi kéne legyen? 12?
  • Kandurex
    oszt? 3k -val hosszabb mint a standard...

már nem rontom az üzletet, úgy, hogy trollkodhatok.-... történtek fényében én max. 5-6k adnék érte

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.20. 15:17:41
  • Moby
    Limited.
  • Kandurex
    Adtál 18k -t érte?

[halkan füttyent]

• Totti5
    Csak 30fps, akkor szar. Meg puzi gyerekek vannak benne ami teljesen idegen a ff világától, szar. Szar mert a 13 is az volt és szar a square is. Csak a ujrakiadasokat csinálják semmi mást
    Szánalom generáció.
  • Moby
    Az a része kevéssé izgat. Annak örülök, hogy annyira lehiggadtam már, hogy nem akarom azonnal felgyújtani az egész stúdiót, túladni a gépen, és szögre akasztani a géminget, és ez jó. Ez a legtöbb pozitívum, amit ki tudok venni a helyzetből.
  • n000rbi
    Inkább hálás lehetnél, mert így 2k-ból megúsztad ezt a csodás élményt
  • Moby
    Amúgy lehet most valahol értelmes árban UK psplus kódot venni? Vagy az van, amennyiért a szotyi adja?
  • Moby
    Inhkább jobban kellett volna. Mindegy, ígyis-úgyis TE vagy a hibás!
  • n000rbi
    Lehet nem kellett volna sürgesselek. :)
  • Moby
    Semmi komoly, fizikailag, vagy inkább fiziológialiag rosszul éltem meg, hogy kényszerből, gépiesen toltam vbalamit, amihez már semmi kedvem nem volt. Valódi, valóságos rosszullétet okozott ez az ötlettelen kávörsúteres, enemywaves, semmirőlsemszóló hentfasz agyrém, amiből soha-soha-SOHA nem akarok többet látni. Akkor sem, ha unchartednek hívják. Sohatöbbet. Never-ever. EZ volt a tanulópénzem, a rosszullét, hogy a visszafordíthatatlan idővel, és az egészségemmel játszok, amikor valami nagyipari szemetet fogyasztok, legyen az akár videójáték. A mindentfelzabálás, mindentfelszippantás káros. Komolyan. Nem jó. A kíváncsiság jó, de óvatosabbnak kell lennem. Ennyi. Feledném az elmúlt két napot, Nem akarok többet ezzel a kérdéssel foglalkozni.
  • TDC Geronimo
    Amúgy miért érdekel ennyire más véleménye? Lehet amitől őt a hideg rázza másnak az tetszik. Ezért se értem soha aki review alapján vásárol. Az az adott személy egyéni véleménye. Nekem most települ, meló előtt még lesz egy másfél órám meglesni.
  • n000rbi
    Ne terelj, a pénz már nálad van :D (várom a privit)
  • Moby
    Vettem az akcióban psplust az edigitaban, és totál elfelejtettem, hogy itt régiólockos a kód, és ez meg magyar...baszhatom továbbra is a uk profilomon lévő igc-s játékokat :(
  • Moby
    Pipa vagyok, hogy nem hoztam el a driveclub lemezt. Itt rohadok bent, elhoztam magammal a ps4-et, és nincs mivel játszanom :D
    (mondjuk legszívesebben dying lightot nyomnék)
  • Kandurex
    Nehogymá! Ide fejtse ki!
  • n000rbi
    Vaze legalább priviben írd le, hogy mi van.
  • Moby
    Ne sejts semmit. Fejeltsd el bármit írtam a témában.
  • TDC Geronimo
    Hát én nem igen hallgatok rá, mert ha megtenném sok olyanból maradtam volna ki amiből nem kellett volna :p
  • n000rbi
    Rosszat sejtek
  • Moby
    Küldtem privit.
  • Moby
    Bocs srácok, én erről egy karaktert nem vagyok hajlandó leírni többet. Vegyük úgy, hogy nekem ez nem volt meg, és nem tudok róla semmit. Maradjon is így.
  • n000rbi
    ...vagy lehet nem kéne örülnöm? Nagy a csend, lehet a végére se értél?
  • Kandurex
    It was fast!
  • TDC Geronimo
    Na letolva akkor? Azt mondtad végére még meg is tetszett nem? :)
  • Moby
    Úton a csomagod.
  • TDC Geronimo
    Na kik tolják már ordert?
  • Kandurex
    this video is private...