121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
De látod a csik széleit ugyanúgy?
ha nem akkor az is nagyit bazdmeg. :D
Az eljárás biztos más, de a végeredmény ugyanaz, mert nekem nem a csik közepe kell nagyban hanem látni akarom mi van a csik alatt és felett ami fekete. :D
Ezt nem tudod megoldani.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.25. 22:51:29 -
a "csak nagyít" és a "tudja" között momentán lényegi különbség van :) A kodi tudja. A tévéd csak nagyít. A konzol meg leszarja. -
Nem mondtam hányas képarányból hányba nagyít csak nagyít, de amit te írsz, akkor ott is ugyanúgy lemarad a kép két szélén egy egy csík nem?
Mert ha nem akkor oké, de ha csak a csik közepét látod akkor egyről beszélünk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.25. 22:47:19 -
És a settopboxod sem. 4:3<>16:9 konverziót tudnak. Itt meg 2.40:1<>16:9 konverzióról beszélünk. Megint nem tudod miről beszélsz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.25. 22:44:38 -
ad.1. Mint mondtam ezt a tévék nem tudják. Öreganyádéké sem. Pont.
ad.2. Régen is toltak mozifilmeket a 4:3-os tévéken, ott is megnézték az emberek, és csak azt zavarta aki tudta mit lát, pedig ott a crop durván nagy.16:9-en ehhez képest lepkefing.
-
Hát bazze akkor érdekes mert sok tv-n van (zoom) vagy éppen méretarány ....most lehet nem minden márka használja, mert szart sem ér, eleve amit mondasz nem látos a szélén mi van holott a rendes felvételen azt kéne látni mi van fent meg allul pluszban, legalábbis nekem úgy érne valamit a dolog.
A másik hogy zoom-nál a képminőség értelemszerűen pocsékabb lesz.
Öreganyámék tvje ilyen pl.
Meg ezek a set-top-boxok is. Legalábbis t-homokosoknál.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.25. 22:40:52 -
A periférikus dolgokat nem látod.
A legtöbb tévé ezt nem tudja. Sőt, én egyel sem találkoztam, ami tudta volna. Ha tudnák nem használnék kodit(dehogynem).
/szerk: zoomolni tudnak, 4:3<>16:9 konverziókra, aminek az egészhez semmi köze.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.25. 22:40:24 -
És látod az egész képet / felületet?
Nagyítás van a legtöbb tv-n ha a zoomra gondolsz, vagy a széthúzásra. -
Kérdezd a csajod.
De mondhatnám úgy is: xbmc(kodi)->nagyítás -
Mi? :D -
pan&scan? -
Kiiktatható? Hogyan? -
A filmnél kiiktatható. A játéknál nem.
/szerk: a konzoljátéknál nem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.25. 22:27:59 -
Nem, filmekhez képest jobb, mert filmeknél töménytelen mennyiségben vannak ilyenek. -
Mondjuk ja ott a pont:D One-nál meg az recseg XDD Nem is értem miért, 360-é még olyan masszív volt... -
Momentán ebben a kérdésben nincs segítségemre a boxról szerzett tapasztalat, lettlégyen az bármilyen is (bár tudjuk, hogy kalbászt ott sem töltöttek).
/mondjuk az sem különösebben zavarna, ha aprópici darabokra hullana, és úgy működne tovább, csak jó lenne, ha elkussolná a mocskos kurva pofáját végre, mert több yottaflopnyi teljesítmény vesz körül álló nap mindenhol, de sehol nincs ilyen idegesítő hang, mint ebben a roncsban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.25. 21:22:57 -
Köszönöm, hogy meg sem kell kommentelnem! :) -
Ott meg én tudnék mesélni a minőségről, főleg kontroller terén... -
Én a PS4-nél mindig úgy éreztam, ha a kezembe vettem, hogy szétesik... :D Recseg, ropog össze-vissza. Oké, hogy a One 2x akkora, de legalább masszív :D -
Hát szerintem a földön nincs olyan ember, akinek 4ből 4 szar lett volna. Mondjuk olyan sincs szerintem aki a 4. gépét venné :P -
Mondjuk kell legyen abban valami amit mondasz, mert ha négyből nulla az arány, az két dolgot jelenthet:
-vagy egy bazári szar az egész, ami tudjuk nem, nem lehet az, hisz sony
-vagy ezek TÉNYLEG tudják, hogy nekem lesz. Még a használtról is!
A második tűnik nekem is logikusnak :) -
Nyilván, ebből fostornádóból a planétán csak nekem jut ilyen. Az összes többi gondolom kiváló termék, kifogástalan hitehc cucc, csak nekem csomagolnak ilyen ipariszemetet.
Mindenestre rafinált egy gecik ezek, ezt már nem is a saját nevemre rendeltem...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.25. 21:13:35 -
Mesélhetnél picit az order élményeidről :) -
Azért te továbbra is vonzod a szart. Van ami sose változik. -
Betonkemény: a kvázi vadonaj gépben csapágyas a venti. Az előző hármat is utáltam mint hardver, különösen a hangját, de ennél közel állok, hogy ledaráljam az egészet a gecibe.
Ha lehet valahogy sony tartalomhoz jutni legalja retekszar sony hardver nélkül plíz ne tartsátok magatokban. -
Reméljük a BB-be is berakják :DD -
Tudom, de akkor is újdonság, őszíntén szólva reménykedtem valami patch -be...de...ááá [legyint].... de mivel várhatóan nem jön ilyen ocsmányság, legalábbis semmi ami érdekel, nem koptatom a bille...izé a képernyőt a nyomorommal a képarányt illetően. -
Ez egy evil within DLC. 5 év alatt ez a 3. játék kb ami ilyen képarányt használ. Sok? Orderbe amúgy a fökéletes fov és framing miatt sokkal emészthetőbb, mint pl az evil withinbe.
-
Játékokhoz.... -
Megint valami új ami ezzel a hányadékkal jön, miért ne jegyezném meg? Remélem, hogy nagyon sokan rajtam kívűl is így tesznek, hogy jusson el minden fejlesztőhöz: EZ NEM JÓ IRÁNY!
Még ha az én sirálom nem is tesz sokat a történethez. -
Sokat spoilereznek...ez is nagyon veszélyesnek látszik. -
Filmekhez képest egészen jó a statisztika. -
-
istenem hogy te még mindig itt tartasz... -
Én azt hiszem már maximum how to make videót nézek, elég volt, amit eddig láttam az már elég volt az instant buy collector's edition -re. -
Hogy egy taliga aprómajom tossza seggbe amelyik először kitalálta a fekete csíkokat! Annyira, annyira gusztustalan unfair dolog! -
Twitteren IGN teasel BB boss bemutatót egy rövidke instagram videóba. Pénteken lesz, de lehet ezt már én se nézem meg, báááár nehéz lesz :D -
-
Ingame arcok.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy másik térkép is, később lesz elérhető
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.25. 16:20:47