121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
2 év.
Mióta van ps4? -
Ezt mondom én is, és mit szürsz le ebből? Azt hogy ami neki nem szimpi az szarabb?
megnézed a metacritic-en szinte fej fej mellett vannak a kategóriák, szóval egyiksem szar, csak neki az az izlése amit azokban a játékokban talál meg, és szarozza a többit mert neki nem tetszik, ezt mondom., semmit nem jelent. -
Ez nem fanboyság kérdése, X1-en tényleg jobbak az exek.
PS4-en a legjobb ex a Last of Us, és ez nem dicsőség, hanem szégyen, tekintve hogy az alapból egy PS3 játék... :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.01. 20:32:07 -
ŐŐŐ nem.
Relase November 1, 2011
Uncharted 3 are next for PlayStation Plus 2013.08
-
lol talán mert azok tetszenek neki :D -
Kis nosztalgia. Ez is 2 éve volt már hihetetlen. Sose fog megjelenni ez se...
Kiváncsi vagyok most készül-e valamivel kojima bár elég nagy a csend, trailerek előtt már nagyjából lehet tudni, hogy jön-e új vagy sem -
Hát viszont úgy szelektálsz valamiért. -
Igen énis értem, de abból az 1 évesből a PS-en bevételt termelt játékokból tudnék felsorolni pár címet amit odaadhatnának, tudván hogy amúgyis csak PSN+-al érheted el, és tudván hogy utólag lett bevonva a multi a PSN+-ba....ez szerintem jogos nem?
Amikor volt az Uncharted 2 vagy Uncharted 3 PS3-on azokra is tök úgy emlékszem a megjelenés után nem sokkal voltak.
Most a sok Remastered meg Definitive cuccok közt?
meg kinek a hibája hogy nem funak a régi PS3 játékok? -
Nem tudom szavakba önteni mennyire telibekettétorkonszarom, hogy ehy adott játék melyik tetű gépén jelenik meg. Aligha van nagyobb fail, mint engem platformfanboykodással vádolni. -
Régiekre volt 100 játék ami összejött az előző évek során... volt miből. Most alig több mint 1 éves archívum van. -
Dehogy kapod ingyen steamon. -
Ja azért tegyük hozzá hogy mind2 újgeneráción szar a helyzet, a régiekre adnak AAA címeket csak.
Az meg szerintem is gáz hogy multiért fizetni kell. -
Ra1n #22563 Még mindig probléma annak megértése hogy a sok játékot kevés pénzért rendszerint vagy szart jelent vagy régi játék leértékelését, + az online gaming...Vagyis azt kapod amit pc-n ingyen Steam-en Originen és a többi szaron. Csak fizetsz is érte. Mondjuk ezt elég nehéz egy olyan birkának elővezetni aki már a 360 idejében is tapsolva fizetett az online gamingért.:)
-
ŐŐŐŐ és mert x1 fan vagy ezen ki lepődött meg? -
Ra1n #22561 Ezzel tisztában vagyok, csak Ps4-en gyalázat ilyen hulladék szolgáltatásért egyáltalán pénzt kérni.
-
Még mindig probléma annak a megértése hogy sok játékot kapsz kevés pénzért? mindenkinek minden nem tetszhet, de kapod, amit kapsz. Vagy játszod vagy nem... -
Mióta 3 platformon van PS+ és onlinehoz kell PS4re szerintem senki se az ingyen játékok miatt veszi. Azóta a minőség is rengeteget romlott. PS4es időszak előtt volt nagyszerű szolgáltatás -
Bullshit. Nem kell itt előadni, hogy nekem nincs jó. Mennyi rosszat írtam a(z)...
Dying lightról
Sunset overdriveról
Forza horizon 2
Ról(ről)?
Naugye...
Ja hogy egyik sem ps4 ex? Hát erről talán nem ÉN tehetek. -
Ra1n #22557 Mégis mit vártatok? Annyira egyértelmű volt hogy a karácsonyi Ps+ ajánlat csak egy mézesmadzag volt hogy a sok gyopár befizessen a hulladék szolgáltatásra megint 1 évet....
-
És vágjon ehez jópofát az ember. -
Jó akkor? :D
Nyugi lesz benen olyan amit hibának tudsz majd felhozni...nyugi. :) -
NA-NE..... :DDDD ezt még a libraryba se rakom inkább be... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.01. 20:02:09 -
Minden szempontból tökéletes nincs.
Nem is vártam el ezt. -
Elmennek a picsáb.
Nagybetűs PICSÁBA. -
Nekedis egyből ez ugrott be látom.
-
pletykált márciusi +
-
MINDENBŐL kizárt hogy jó legyen, TE MINDEN SZEMPONTBÓL találni fogsz majd amit naponta az orrom alá tudsz dörgölni. :D
Nem létezik minden szempontból tökéletes játék, és nem is lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 19:57:59 -
Már kezdheted is. Téged ismerve ott is lesz majd ami bassza a csőröd :p -
Kíváncsian várom mit hoznak össze.
De ha az uncsi 4 sem.lesz minden szempontból kifogástalan...
MINDEN
SZEMPONTBÓL.
Én lebombáztatom a sony székházat a gecibe :) -
Ez tetszett nagyon! :D
"The now classic Uncharted 2 'tree' screenshot - PlayStation 4 1080p60 remaster, any one?"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 19:43:14 -
Érdekes olvasmány. Valószínű GDCről is kerül majd ki új tech infó UC4ről
Among Friends: How Naughty Dog Built Uncharted 2
From the archive: behind the scenes on the making of a genuine last-gen classic. -
-
Ja ft/óra, akkor ja, de az legalább minőséget képvisel a Rev2 egy fasz szar , pc-n akkora fosport hogy az vicc. -
Forint/óra arányokról volt szó. Abban pedig az order mindug jó példa, amikor a helyzet komikusságát kell kiemelni :) -
Bedobnánk ha köze lenne hozzá, hogy epizódonként adják el.
Ja és egyetlen DLC van a preorderhez ingyen.
Mániád ez az Order. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 18:08:25 -
Jó oké jól mesélnek, nem is mondom hogy nem, de nem adnak okot ők sem arra hogy ezt epizódikusan adják el, ugyanabba a kategóriába vesznek részt ezzel a hozzáállásal, Nem jelent mentséget az hogy na éppen jó a story (jó az ugye annak akit érint a téma) -
Újrakiadás vs. Epizódikusság vs. DLC.
LOL
Szerintem még az ordert, vagy valamelyik random generic fost kéne bedobni bezzegpéldának :D -
Ja meg a Free to play játékok. Nagy FREE felirat, de igazából csak akkor érvényesülhetsz bennük, ha fizetsz, fizetsz, és fizetsz :D Ennek a még szebb fajtája az, amikor 5 euró egy játék és tele van in app purchase-ekkel, de ez már mobil téma inkább.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.01. 17:40:59 -
sirpalee #22537 20 dollárért ugyanúgy eléred az összes telltale epizódot. Egyszerűen csak darabokban adják ki, ahelyett, hogy 1-2 évet ülnének egy játék felett. Náluk működik, de csakis azért mert jól tudnak történetet mesélni.
RE Remastered más téma, a remastered cuccok mindig is olcsóbbak mint a teljes árú játékok. -
Ne Telltalezzünk már, azok sem különbek.
Az sem ér többet. Ugyanolyan mocskos húzás epizódikus lehúzás.
Nézd meg a kedvencemet Resident Evil Remastered.
MINDENT megkapsz 20 dollárért, vagy kevesebbért akár és mindent megkapsz, skinek , játékmódok, SEMMI DLC. Semmi epizódos hülyeség.
DLC-kkel csak akkor van baj ha nem story DLC hanem skin vagy kis itemek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 17:30:34