121473
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
És ezen Én miért is nem lepődök meg!
-
Valaki tanács esetleg, hogy ha témát szeretnék keresni a store-ban miért nem listáz ki semmit se? -
Intro zene címét tudja valaki? Nekem az tetszik! :) -
Október ikszedike... -
Ideje lenne már dátumot kapni...
-
Hangosan hahotázok az irodában :DD -
Sokszor túl sok nekem ez a figura, de itt nagyon betalált :)
-
Végtelenül egyszerű pedig: sohatöbbénemveszedelő. Aka placeholder. -
Ne fájdítsd a szívem 
Itt van előttem becsomagolva postakészen, még meggondolhatom magam (NOT) -
Tudom, és csodálkozom is (vagyis nem...), hogy eladtad. -
-
Alapvetően mindent sajnálok eladni (még akkor is, ha annyira nem jó), így bevallom a fájdalmamon enyhítettem a platinával, hisz' így már ha megtartom se tudnék többet kihozni belőle. 2500-at meg igazán megért az art + graf :) -
De: húkerz, valamiszokásosfos :) -
Ps plusról már jöhetne vmi hìr:) -
HOLY SHIT!
MOSTAZONNAL!!!!négy! -
-
Gyakorlatilag erről a kibaszott kék-fekete ruháról szól az egész internet(meg a hírek, meg minden) napok óta :D
Nem volt már időm reagálni (hétfői meeting), de ütötte a twittet MAJDNEM, de a helyzet az, hogy ha nem siettetsz annyira, lehet én is kiplatinázom :DD Nem azért mert jó, hanem azért, mert sohatöbbet nem adok pénzt érte, akkor láttam ezt a címet utoljára, és elég "olcsó" platina lehetett volna :)
-
Ez nekem nem volt volt meg, így tényleg vicces :D
Order-témára szándékosan nem reagáltál? :) -
Bár ha valaki nem érti elsőre, túlmagyarázva annyira már nem is annyira vicces...mindegy :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.02. 13:02:53 -
Ha már legofos akkor legalább a hobbit lenne :( -
Nem, az nem vicces, az szánalmas. A kék-fekete trollkodás az tényleg vicces :)
Mármint...remélem mindenki érti miről van szó :)
/ha nem, akkor pótolhatja, és részt vehet a világ népességét megosztó, kibebaszott fontos kérdés eldöntésében :DD Egyúttal megnézheti a PSAU tweetjét újra, és röhöghet telitorokból :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.02. 12:59:31 -
Volt ez az anniversarys PS4es játék és Sony "véletlen" letörölte a nyertesek listáját ezért újra kellett sorsolni. Na ez a LOL. Tipikus Sony... -
Rendben, akkor ma toljuk! :) Most a héten nem nagyon voltam PS4 közelben, kivéve a hétvégén (de akkor meg Dying Light volt a terítéken, amely megjegyezném kurvajó csak úgy mellékesen). LVL 17 vagy 18-on vagyok, néha engem is összedob 1-2 balfasszal, de ezen a szinten már általában tudják hogy mi a dörgés, úgy vettem észre :D De akkor este! :)
Aki Evolve-ozik PS4-en, az jöjjön, ha van kedve! :) -
Nem csalódtam :D
/Orderből kijöttem 2500 mínusszal, de azért becsületből még előtte lenyomtam hardon is + platina, mert ha már fáj, akkor fájjon nagyon :D -
És egy kibaszott nagy LOL hétfő reggelre :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.02. 09:11:32 -
Mindegy is, én azért biztos-ami-biztos alapon belekiabálom az éterbe a lényeget: Kedves Nótidog! A pénz a tárcámban ugrásra készen áll! És most nem az uncharted4-re gondolok [KACSINT KÉTSZER KÖZBENBÓLOGAT]
-
Bármilyen találgatás erős lenne, és lehet, hogy tényleg csak egy tribute-ről van szó, nade a jogok jelen állás szerint nem náluk vannak. Vagyis így tudjuk ebben a pillanatban :) (najó, ebben már találgatásszag van :D ) -
-
-
Hányas szinten vagy evolveba? Valamikor játszhatnánk, mert mostanában megint kifogom a szerencsétleneket hunter oldalon. -
Egyelőre ennyit tudunk új részről. Nemsokára gondolom már többet. -
Mondjuk Unreal E. 4-el.... hmmm... -
Miez Barry buznyák kiadásban? :D
De alapon Claire egy drogos kurva képét mutatja a játékban látványra.
Nem tudom eldönteni hogy melyik jobb EZ vagy az ORC. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 21:50:45 -
Hány, de hány játékból csinálhattak volna....mind ezekből a nyomorék ócska 2d-s játékokból amit kiadtak sokszor úgy hogy a remastered fogalma kimerült abban hogy egy sima élsimitást kaptak / magasabb felbontást.
Akkor már inkább egy olyan játékkal kellett volna, aminek alapon a grafikája engedte volna az ilyen felületes modosításokat. -
Ja E3on bejelentenék új ME trailer után, hogy nesztek letölthető a mindhárom részt+ DLCt tartalmazó remaster....MOST :D
Ilyen mondjuk a mai világba már nem maradna titok :( -
Na EBBŐL egy nagyondurva remaster...éééédesistenem.
Szerk: Gero: LOL
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.01. 21:46:41 -
Engem eléggé szíven szúrt az egész koncepció, nekem ezért az első része jobb. :) -
Amitől a mai napig a a hideg kiráz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az a dialógus, ami nyilván csak annak mond bármit, aki végigtolta.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.01. 21:43:15 -
Na igen a sok szar helyett inkább ebből csináltak volna egy ilyen újrakiadást. -
Nem tudom őket különszedni, 3 rész az egy egész. Nagyon akarok belőle egy összes DLCs Def editiont!
Beszabehugy volt Video Games Liveon is. Hátborzongatóan.