121469

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Pár napja néztem meg...Hát wow. Még most is feláll a kezemen a szőr, ha rá gondolok.
  • Kandurex
    Bizony, jó játék volt, és tényleg erősen hajaz a BB rá...itten plágium van!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.19. 11:48:12
  • Kandurex
  • Tatyla
    jaj arra a játékra emlékszek Nightmare Creatures volt a címe és tök jó volt...
  • TDC Geronimo
    Linkbe merem csak berakni meg 2 spoiler alá nehogy kandurex véletlen megnyissa :D

2. BB bossharc. Láttuk már, így nem nagy spoiler. Zene meg az atmoszféra az... <3

[/spoiler]
  • Kongy
    itt vagyok énis, dlc-ért még kb életemben nem fizettem amúgy.
  • darkSectorxxx #23532
    :D
    Azonnal mi? :D
  • Tatyla
    Na ilyet találjak az ebayen azonnal megveszem
  • darkSectorxxx #23530
    Akkor emelem kalapom, te kemény vagy, nem ismerek embert komolyan mondodm aki ellent birt állni bármely ddlc-nek.
    Komolyan mondom, gratula....de nem érzel amúgy csábítást sokszor? :)
  • Moby
    Csúnya képet én abból még nem láttam.
  • shaddam
    :D

• Kandurex
    Igen? A demó vadállat volt, meg úgy általába minden amit eddig láttunk abból a hangulat és a részletesség áradt!
  • AntiHero
    A frémmel nem is. De a képeket nézve sokan lefogják húzni a grafot. Bár nálam olyan mindegy, ha jó a játék. :D
  • Moby
    Lőttem ma egy lbp3-at. Mennyire fogom vajon únni az ötödik rókabőrt? :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.18. 20:48:41
  • TDC Geronimo
    Most jött ki day 1 patch BBhez. 2.96GB. Majd biztos lesz róla infó, de patch előtt se volt baj már frémmel azt írták.
  • SweeneyTodd
    csecse darab
  • AntiHero
  • Tatyla
    dugipénz gyűjtő doboz
  • mucsácsó
    Oké, akkor szólok: egy DLC-t nem vásároltam életemben... :D és szerintem ez marad is így jódarabig... én egy ortómód pofátlan üzleti modellnek tartom; bizonyos esetekben, ha van _TÉNYLEG content, akkor az mondom, hogy jogosan kérnek érte pénzt, mert kvázi a régmúlt kiegészítőit helyettesíti. De amikor már megjelenés előtt (!!!!) bevan jelentve - ergo direkt van megnyirbálva a játék, hogy mégegyszer lehúzhassanak -, hogy jön a hiperszuper lófaszpakkból 3 darab is a jövőben (és esetenként a végső játék is tartalmazza a contentet, te csak egy aktiválókódért fizetsz újra), az nálam kibassza a biztosítékot egy picit. Értem én, és tisztelem a fejlesztőket, mert nem kis meló van egy játékprogrammal, de valaki egy szimpla patch formájában képes kiadni több tartalmat, mint ami néha 1-1 DLC-be szorul. Season Pass meg........áh... :) Megveszel egy játékot átlagos áron ~18 ezerért újonnan (jó tudom, nem kell újat venni..), és utána fizesd ki mégegyszer a kb. harmadát... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.18. 17:00:47
  • Kandurex
    Unboxing Bloodborne - Press Kit Edition

• shaddam
    No várjatok csak. A demóhoz jár (de fordított a logikám) játék is nem? Abba lehet beleraknék egy kis pénzt, meg persze akkor már ott a demó :D
  • Moby
    Ha bennavan ki lehet kapcsolni. Ha nincs benne, nem lehet bekapcsolni.
  • darkSectorxxx #23516
    Kösz de Lambo tudtommal március 22 :(
  • Kandurex
    [vállatvon]
  • TDC Geronimo
    Talán, hogy akinek több barátja van akikkel játszik tudja mikor jönnek fel és ne kelljen 10 percenként nézegetni? Azért mert te nem használod a PSt meg nem játszol másokkal nem jelenti azt, hogy másnak ez ne lenne fontos funkció. Úgy meg hogy opcionális nem teljesen mindegy neked hogy bent van-e vagy sem?
  • Kandurex
    Ez miért olyan érdekes funkció? Én hanyat-homlok kikapcsolnám, az előd konzolomba is csak idegesített a "sign-in" mutogatása...LESZAROM,....ha akarok tőle valamit, ráírok, azt úgyis látja, ha bejelentkezik. Ha meg játszani akarok, akkor megnézem listába ki elérhető, azt döntök.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.18. 13:14:20
  • TDC Geronimo
    nem :(
  • AntiHero
    Megvéve Töltheted.
  • Paranoia
    2.5ös ápdétbe,már kifogja írni,ha egy ismerősöm bekpcsolja a qva psét??!
  • darkSectorxxx #23509
    Oks. Mivel nem akartam semmit a Reventonon kívül. Ha neked gy biznic akkor vállalom a felét, ha neked cserébe nem para ha kompenzálásképpen használnám annyira a psn + -t, hogy a dc club tagokkal versenyidőt mennék néha. Vagyis nem multi mert azt nem szeretem hanem ilyen single kihívás.

Ha így neked megérné, akkor küldök 3800-at. ;)
  • darkSectorxxx #23508
    Vagy oks, ha lesz pub demo. Kérem a linket, hol írják?
    Találgatások nem érdekelnek. FF fan vagyok.
  • AntiHero
    7.500ft
  • darkSectorxxx #23506
    Ámokfutás.
    Legyen vállalom, de nem én veszek egyedül skineket meg eszközdlc-ket. Szólal 2 órányi szórakozásért, ahol amúgy tőleg függ meddig bóklászol. 2k semmi.

Vagy ennyire elfelejtetted végigondolni? :)
  • darkSectorxxx #23505
    Te nézd meg mikért fizettél ha 1dlct nem vásároltál életedbe, szólj. :)
  • shaddam
    Lehet elcsábít ez a season pass. Rohadt jó mennyi kontentet beletolnak a játékba, kis hétvégi kocsikázásra tökéletes. Meg lassan vehetnék már egy cronusmaxot, hogy a 18 éves ps1 arcade stickem menjen a mortal kombat alatt, meg akkor rágányolnám a driving force gt-t driveclub alá
  • Totti5
    Ez dark ámokfutása... Mindenki számára elérhető lesz a demó, aki meg nem bírja nézze yutubon vagy vegye meg. Jó részét már látta mindenki.
  • mucsácsó
    Azért az kemény, hogy idáig süllyedtünk, hogy egy kurva demóért fizetnie kell(ene) az embernek... :D Azt hittem a DLC/Season Pass féle okádék lehúzós dologtól nincs lejjebb; DE IGEN, VAN.... :D
  • darkSectorxxx #23501
    Miért az mennyi? Mert engem csak az Aventaddor érddekel....:D
  • AntiHero
    Akkor már inkább Seasson pass :)
  • darkSectorxxx #23499
    4 felé oszta már gondolkodás nélkül venném. Ellenben a Lamborghini pack mehet DC hez? Mert az jó lenne. ;)