121469

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Baszki lecsapolhatnák az összes véremet... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.20. 00:16:11
  • kisfigi
    Remélem nem vót' még ! :)

elvileg ha Dániában adsz vért, kapsz bloodborne-t
    Érdekes kezdeményezés, de nagyon találó! :D
  • mucsácsó
    Evolve - gyünnek az új hunterek és Behemoth márc. 31-én
    jeááááöööö :)
  • AntiHero

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.19. 23:10:54
  • darkSectorxxx #23615
    "Amúgy a PS4 rca úgy megy egészen pontosan az erősítőbe, hogy a tv-ből féúton egy leágazásba belemegy a PC-vel együtt, és úgy az erősítőbe, vagyis azok audio-ja egyszerre hallatszik, ha mind2-őt bekapcsolom.

Kicsit bonyolítani, trükközni kellett mert több gépem, kütyüm van mint dugaj lehetőség.
    Pl a PC-MB-PS3 (mind2 ps3) az oldalsó HDMI-n váltakozik, mert az alsó 3 foglalt. (PS4-X360-T-home).
    Ilyen furfangosságok vannak.
    Net meg 4 lehetőségem van. X360-TV-PS4-PC (PS3 mind2 darab) Wifi-n megy ezért.
    T-home, ugye meg a Modem-ből kap.

Valamint a rajz nem mutatja, de bonyolodott a téma a P&P miatt, hiszen csak HD+SD-t enged, vagyis a HDMI-n csatizott T-home (Set-Top Box nem nem mehet HDMI-n és mellé mondjuk PS4).
    Vagyis átlöttem a berendezést, beiktattam egy Scart-ot még a TV és STB közé, ha P&P-t akarok akkor a tvadás Scart-on fut, eleve a scart elég mivel akkor lekicsinyedik úgyis a képméret. :)

Ja és ehez a sok füles, jack-usb-rca hosszabbítók....kb így épül fel a rendszer.
    Minden mindennnel össze van kötve szinte. :)"

Már csak pénzt kell gyűjtenem egy optikai erősítőre hogy teljes legyen az élmény. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.19. 22:33:36
  • darkSectorxxx #23614
    Ja és lehet 100x megköszöntem.
    De még1x nagyon hálám, hogy akkor lebeszéltél a többi tv-ről! :)
  • darkSectorxxx #23613
    Jaaaaa észre sem vettem, az a tv-n át megy ki bocs. :D
  • Moby
    Hát én venni nem vettem semmit, nem is fogok. Csak beimportálta a fiókomból a korrábiakat.

/grammarnazi on: "hadja" helyesen "hagyja" ;)
  • SweeneyTodd
    Nekem konkrétan elhadja a dolgokat.... párommal játszunk ketten na már most amit a boltban megveszünk motyót, neki betölti nekem nem és újra megvenni nemtudom , még úgyse ha egyedül lépek be, jelen álláspontban minden cuccom eltünt mintha most kezdeném a játékot...
  • Moby
    Nadeviszont az faszaság, hogy az lbp3 átszipkázza a korrábi részekben unlockolt motyókat!
  • Moby
    Értem. Köszönöm a választ, bár jól láthatóan a tény nem homályosítja el a tisztánlátásod, hogy a ps4-en egy szem rca, vagy bárminemű analóg csatlakozás nem található. De értem, vittél oda rajzon egy kábelt, hátha jön rá valami update, vagykitudja
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.19. 21:46:37
  • darkSectorxxx #23608
    Japánok , ne keress logikát. :D
  • darkSectorxxx #23607
    Baze csak gyor lerajzoltam mi mivel van összeköttetésbe kb, nem akkora méretarányos és nem ott csatlakoznak, csak "így átláthatóbb".

:D
  • Moby
    Az ember azt gondolná az a lehelletfinom érdesség az élben elengendő biztonságot nyújt, de tény, egy igazi séf semmit nem bíz a szerencsére
  • darkSectorxxx #23605
    Semmi extra, csak mindenféle apróság, kacat, rendetlenség. :D
  • Kandurex
    Gondolom, hogy ne csússzon "munka" közbe, ha eseteg a fejénél fogja meg az ember
  • Moby
    Fura, hogy ez a kérdés még nem merült fel: az ostor van feltekerve a vajazókésre, vagy az ott az mi?
  • Moby
    Jó a rajzod more. Billeg a ps4-ed, hogy rca kábellel kellett a bal felső sarkánál kiékelni, vagy az ott mi?
  • Kandurex
    BB ...

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.19. 21:30:26
  • Kongy
    PZS és vazelin? XD
  • Moby
    Na ez a LBP3 olyan szinten fénymásolata az eddigi részeknek, hogy észre sem vettem eddig, hogy új résszel játszok...
    Gecinagy szerencséje, hogy ez még így is kikúrt szórakozató! :D
  • darkSectorxxx #23598
    Úristen akkor egy fos. :D Majd 4-5k-ért ha lesz PSnow. :D
  • Moby
    Nya, pstv visszamondva. Ez az eszköz a sony inkompetenciájának, dilettantizmusának a manifesztációja.
    A psvita tudja az interneten keresztüli remoteplayt, a gányolt-taknyolt androidos kliensprogram szibtén tudja, nos, a pstv nem tudja. Mernem
    Roflaassdddssaasasaaddfasddss
    Sony=idiótafattyúbaromállatokmostésmindörökreámen
  • darkSectorxxx #23596
    Jaaa azt próbaképpen nyomtam fel. Valóban reggel fájó szemmel keltem fel....meg láttam 2 másik szin is van, asszem vörös ha REC megy, és tükrözéskor még lila vagy mi. :)
    Vagy hagyom kicsi fehéren.

Ami meglepett hogy a hangzása is durva, kicsit mélyebb filmeknél mint a mozikban a trailereknél a bemondó hangja.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.19. 20:04:55
  • AntiHero
    Lent ami kiégetí a retinánad. :)
  • darkSectorxxx #23593
    Mit? Nem értek a lovakhoz. Simán DLNA-val küldtem egy képet a tv-re PC-ről....nem tudom mit állítsak. :D
  • n000rbi
    Állítsd már át azt a ledet bemutató módból alacsony fényerejűre, a jó ég áldjon meg :D
  • darkSectorxxx #23591
    Mindezt mobiltelóval. :D
  • darkSectorxxx #23590
    Na egy ucsó a tv-ről fullképernyő......

• Ra1n
    Bizton mindenki a csodálatos új BF játékkal játszik...
  • darkSectorxxx #23588
    Titkolt életem. :D
  • AntiHero
    A "bővitett" BB trailer meg senkit nem érdekel? Vagy vótmán? :D
  • Totti5
    Moslékszar. Felkerülni sem szabadott volna kurrensgen gépek piacterére. Szégyenletes alkotás.
  • AntiHero
    Franc tudja.. nekem videók alapján az jutott eszembe. :D nem próbáltam mert nem is érdekel. :)
  • Totti5
    "Motoros driveclub"

Osztmiben?

• AntiHero
    A Ride demoja fent van psn-en akit erdekel. (Motoros driveclub)
  • Harlekin
    Nem bántotta csak le bukott,hogy ő Randy Mars!

• mucsácsó
    PSN service status check
    Nemtom mi értelme, mert úgyis feltűnik majd ha szar (bár ugye az ilyesmi az ritka dolog ), de van ilyen is. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.19. 18:29:28
  • Kongy
    Mik azok a fehér pontok a képen? XD
  • darkSectorxxx #23579
    Nekemis....sokszor csak maga a store app belép azt ennyi néhány kép, de játékból semmi.