121469
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na az első boss megfeküdt. Egyébként van rá valami trükk, hogy a fejét kell macerálni, nem jöttem rá hogy...szóval beálltam a lába közzé azt megindult a nagyüzemi szőrtelenítés
...2x haltam...de sima libának mondhatni, ellenben két vérfarkas még úgy szétszed mint a pinty...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.25. 21:30:01 -
Ne a sztrímet nézd baze, hanem nyomjad már -
Az mi kedves
-
:DDD -
Töltsd le. :) magától nem fogja leszedni. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.25. 20:43:21 -
irgumburgum. :D -
Van egy kis gond mester! :D Nem aktívak a Lambo kocsik!!!!!!!!!!!!!!!!
:D
Ez hogy van? Nem megvettük a Seasson Pass-t? -
-
Magától ment szinte állandóan. -
Bemész az adott pálya részbe és addig mész amig meg nem halsz. Akár a végéig elrohanhatsz (nyilván nem fogsz tudni, mert lesz olyan szörny ami seggbe rak pik-pakk) 
Ha meghaltál 1 halálig még feltudod venni a blood-ot (pénzed, amit addig gyűjtöttél) . Ha nem veszed fel és megint meghalsz akkor buktad azt a pénzt.
Viszont halálnál után is újra ott lesz minden szörny.
Mindig újra termelődnek az ellenfelek mikor belépsz az adott pályára. Mindig át kell magad verekedni rajtuk.
Viszont tudsz rövidítéseket találni (kapuk kinyitás, lift aktiválása). Így rövidítheted az utad előre.
Kb ennyi.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.25. 20:05:55 -
Ohoho :D akkor direkt etet a játék? Azt szeretem. :D -
Kis tanács, hogy kell menteni játékállást? És hogy megy a dolog? Mert nem látom át a dolgokat.
Újratermelődnek ilyenkor az ellenfelek? -
Nyugika, robogsz a gigantikus maflás felé :DD -
Én meg előrendeltem boltban, és előbb toltam, mint az amcsik :D -
Könnyű a játék. vagy nem tudom. Megtanultam volna harcolni? :O Lvl 23. 2 fő boss után megyek mint kés a vajba. De komolyan ilyen 10k blood-al megyek kb vissza egy körből.
Vagy túlfejlődtem volna a pályához képest? Farmoltam mondjuk dolgokat rendesen. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.25. 19:53:49 -
Oks....:(
Szólj pls ha fogsz stream-elni. :D -
Ezért vettem ezt már digitálisan. Ugyan annyi, mint boltban és éjféltől lehetett tolni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.25. 19:37:53 -
red13 #24045 Na, úgy látom már mindenki megkapta a BB-ét csak én nem. Előrendelem, és baszok megkapni megjelenés napján. Elvileg a futárszolgálatnál van, de egy tetves telefont nem tudtak megereszteni, hogy bocs majd holnap. Anyám... -
Nem akarunk valami SG-s passt kitalálni, hogy esély legyen arra, hogy coopba minket rakjon össze? :) -
Brutálisan megfogott engem is. Mikor az ember már majdnem feladná és akkor sikerül neki, az a legjobb :)
Amúgy iszonyat népszerű BB. Friend listemen 9ből 7en tolják. Tegnap twitchen első helyen volt LoLt is megelőzve. Szerintem ez lesz az első mainstream from játék. Rengeteg új játékost vonzott. -
Áhhh imáádom .... minden egyes halállal tanul valamit az ember vagy nem :D -
Nekem elsőre lement kb 15%ra, utána meg ilyen 70-80%os próbálkozásaim voltak :y -

Én tegnap belefutottam(szó szerint) véletlenül, de még nagyon nem akartam ott lenni :D -
Első boss elsőre :D ku...jónak érzem magam :D -
Megjelent a Bloodborne Dark meg teljesen eltűnt. Nem tartom valószínűnek, hogy a játék élvezete az oka. Szerintem a Józsefvárosi piacon próbál mielőbb túladni rajta. :) -
ya'all, én meg még csak a menüt láttam, mert most is melózok...
-
Protipp első bossra. Felejtsd el a lock on kamerát... -
Egyébként mi ez a sok öngyilkos a dreamben? Nyakam rá, hogy a world tendency miatt, csak kurva fogalmatlan gülükeként tengek-lengek...jah és a szokásos megyek vissza echot keresni
-
Ma ment le az első 2 boss. Egymás után. :D tetszik tetszik :)) -
Eddig nem játszottam semilyen souls játékkal teljesen szűz voltam.... a játékról röviden tömören : teljes magömlés 
Ez teljesen űber brutál cucc ! Azt hiszem be kell majd szereznem a DS2 ami majd kijön jövőhónapban ... -
:D
Én 2 napig 12 óráztam és aludtam 4 órát. Nem volt bölcs dolog így leülni játszani, de csak meglett az első boss :D
Egyre jobban érzek rá az ízére. Kirkhammer brutál fegyó. -
Asszátok meg! Olyan szinten csúszok az arcomon, hogy hihetetlen! Annyira vérembe van a Souls -os pajzsos model, hogy egyszerűn folyton hátrálok. Egyelőre akkor nem halok ha 1 ellen jön szembe,...néha akkor is...
Most megyek vissza megkeresni az echot...
-
Ejj micsoda érzés leverni egy bosst. Még most is remegek :D -
Amúgy nem tudom szerintem annyira nem recés a játék. Lehet csak az én tvm van pron beállítva, de egyáltalán nem vészes :y -
hajjaj megölt az már többször is :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megölt 1x a cleric akkor megkapod -
Itt nincs olyan mint DSban, hogy boss előtt lehet idézni valami random embert magad mellé? Voltak ilyen summoning signek, itt nem látok. Azt vágom, hogy kell valami csengő, de azt pl mikortól lehet venni? -
mekkora istenverte szar a lockon kamera a cleric beastnél :s -
De én akarok olyat venni, nem én akarom úgy eladni :D -
Nem lesz. Bele fogsz csavarodni, garantálom.