121469

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Na az első boss megfeküdt. Egyébként van rá valami trükk, hogy a fejét kell macerálni, nem jöttem rá hogy...szóval beálltam a lába közzé azt megindult a nagyüzemi szőrtelenítés ...2x haltam...de sima libának mondhatni, ellenben két vérfarkas még úgy szétszed mint a pinty...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.25. 21:30:01
  • Moby
    Ne a sztrímet nézd baze, hanem nyomjad már
  • AntiHero
    Az mi kedves
  • TDC Geronimo

:DDD
  • AntiHero
    Töltsd le. :) magától nem fogja leszedni. :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.25. 20:43:21
  • darkSectorxxx #24057
    irgumburgum. :D
  • darkSectorxxx #24056
    Van egy kis gond mester! :D Nem aktívak a Lambo kocsik!!!!!!!!!!!!!!!!
    :D
    Ez hogy van? Nem megvettük a Seasson Pass-t?
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Magától ment szinte állandóan.
  • AntiHero
    Bemész az adott pálya részbe és addig mész amig meg nem halsz. Akár a végéig elrohanhatsz (nyilván nem fogsz tudni, mert lesz olyan szörny ami seggbe rak pik-pakk)

Ha meghaltál 1 halálig még feltudod venni a blood-ot (pénzed, amit addig gyűjtöttél) . Ha nem veszed fel és megint meghalsz akkor buktad azt a pénzt.
    Viszont halálnál után is újra ott lesz minden szörny.

Mindig újra termelődnek az ellenfelek mikor belépsz az adott pályára. Mindig át kell magad verekedni rajtuk.
    Viszont tudsz rövidítéseket találni (kapuk kinyitás, lift aktiválása). Így rövidítheted az utad előre.

Kb ennyi.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.25. 20:05:55
  • AntiHero
    Ohoho :D akkor direkt etet a játék? Azt szeretem. :D
  • darkSectorxxx #24051
    Kis tanács, hogy kell menteni játékállást? És hogy megy a dolog? Mert nem látom át a dolgokat.
    Újratermelődnek ilyenkor az ellenfelek?
  • Moby
    Nyugika, robogsz a gigantikus maflás felé :DD
  • Moby
    Én meg előrendeltem boltban, és előbb toltam, mint az amcsik :D
  • AntiHero
    Könnyű a játék. vagy nem tudom. Megtanultam volna harcolni? :O Lvl 23. 2 fő boss után megyek mint kés a vajba. De komolyan ilyen 10k blood-al megyek kb vissza egy körből.

Vagy túlfejlődtem volna a pályához képest? Farmoltam mondjuk dolgokat rendesen. :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.25. 19:53:49
  • darkSectorxxx #24047
    Oks....:(

Szólj pls ha fogsz stream-elni. :D
  • TDC Geronimo
    Ezért vettem ezt már digitálisan. Ugyan annyi, mint boltban és éjféltől lehetett tolni.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.25. 19:37:53
  • red13
    Na, úgy látom már mindenki megkapta a BB-ét csak én nem. Előrendelem, és baszok megkapni megjelenés napján. Elvileg a futárszolgálatnál van, de egy tetves telefont nem tudtak megereszteni, hogy bocs majd holnap. Anyám...
  • TDC Geronimo
    Nem akarunk valami SG-s passt kitalálni, hogy esély legyen arra, hogy coopba minket rakjon össze? :)
  • TDC Geronimo
    Brutálisan megfogott engem is. Mikor az ember már majdnem feladná és akkor sikerül neki, az a legjobb :)

Amúgy iszonyat népszerű BB. Friend listemen 9ből 7en tolják. Tegnap twitchen első helyen volt LoLt is megelőzve. Szerintem ez lesz az első mainstream from játék. Rengeteg új játékost vonzott.
  • SweeneyTodd
    Áhhh imáádom .... minden egyes halállal tanul valamit az ember vagy nem :D
  • TDC Geronimo
    Nekem elsőre lement kb 15%ra, utána meg ilyen 70-80%os próbálkozásaim voltak :y
  • Moby

Én tegnap belefutottam(szó szerint) véletlenül, de még nagyon nem akartam ott lenni :D
  • SweeneyTodd
    Első boss elsőre :D ku...jónak érzem magam :D
  • yesname #24038
    Megjelent a Bloodborne Dark meg teljesen eltűnt. Nem tartom valószínűnek, hogy a játék élvezete az oka. Szerintem a Józsefvárosi piacon próbál mielőbb túladni rajta. :)
  • n000rbi
    ya'all, én meg még csak a menüt láttam, mert most is melózok...
  • TDC Geronimo
    Protipp első bossra. Felejtsd el a lock on kamerát...
  • Kandurex
    Egyébként mi ez a sok öngyilkos a dreamben? Nyakam rá, hogy a world tendency miatt, csak kurva fogalmatlan gülükeként tengek-lengek...jah és a szokásos megyek vissza echot keresni
  • AntiHero
    Ma ment le az első 2 boss. Egymás után. :D tetszik tetszik :))
  • SweeneyTodd
    Eddig nem játszottam semilyen souls játékkal teljesen szűz voltam.... a játékról röviden tömören : teljes magömlés

Ez teljesen űber brutál cucc ! Azt hiszem be kell majd szereznem a DS2 ami majd kijön jövőhónapban ...
  • TDC Geronimo
    :D

Én 2 napig 12 óráztam és aludtam 4 órát. Nem volt bölcs dolog így leülni játszani, de csak meglett az első boss :D

Egyre jobban érzek rá az ízére. Kirkhammer brutál fegyó.
  • Kandurex
    Asszátok meg! Olyan szinten csúszok az arcomon, hogy hihetetlen! Annyira vérembe van a Souls -os pajzsos model, hogy egyszerűn folyton hátrálok. Egyelőre akkor nem halok ha 1 ellen jön szembe,...néha akkor is... Most megyek vissza megkeresni az echot...
  • TDC Geronimo
    Ejj micsoda érzés leverni egy bosst. Még most is remegek :D
  • TDC Geronimo
    Amúgy nem tudom szerintem annyira nem recés a játék. Lehet csak az én tvm van pron beállítva, de egyáltalán nem vészes :y
  • TDC Geronimo
    hajjaj megölt az már többször is :D
  • AntiHero
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha megölt 1x a cleric akkor megkapod
  • TDC Geronimo
    Itt nincs olyan mint DSban, hogy boss előtt lehet idézni valami random embert magad mellé? Voltak ilyen summoning signek, itt nem látok. Azt vágom, hogy kell valami csengő, de azt pl mikortól lehet venni?
  • TDC Geronimo
    mekkora istenverte szar a lockon kamera a cleric beastnél :s
  • Kongy
    De én akarok olyat venni, nem én akarom úgy eladni :D
  • Moby
    Nem lesz. Bele fogsz csavarodni, garantálom.