121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#114633 GG -
#114632 -
TomStorm #114631 Steam Kliens-el mindent tud.Már most.
Geforce Now-n is rájöttem hogy lehet teljessé tenni ezt a gyönyörüséget:D
Nekem ilyen drift vagy mi nincs.. -
Bár minden remake ilyen minőségű lenne. Imádtam, annak ellenére, hogy itt a leggyengébbek a bossharcok, még se fázisok, se semmi. Viszont azt, ahogy ezt a Bluepoint összerakta, tanítani kellene. -
#114629 Nem te vagy az egyetlen :D -
#114628 Ejj én átvettem volna a tiedet. ;) -
#114627 Ma hívtak a platinumtól a Sep 21, 2020, 5:51 PM-kor rendelt lemezes ps5 ügyében. Visszamondtam mert jön a konzolvilágtól. Lassan azért megindul. -
#114626 Akkor keverem valamivel, sry. -
#114625 Nekem is egy idő után jelentkezett mindkettőn hogy kilazulnak a karok és nem ugranak vissza maguktól alap függőbe.
Nem tudom ez attól van-e.
Kellemetlen ha elengedem azt lassan elkezd tovább sétálni a karakter.
De most ettől eltekintve ha kivesszük ezt a hibát, akkor azért a Sony hardverben szerintem gyengéb mint a Microsoft.
PC-n pl a Sony kontroller nem megy mindennel, ha megy is akkor se jelzi a gombjait stb.
Meg lekopik a gumi a karokról, nagyon irritáló.
Most hallom a Konzolvilág esélyes hogy boltokat felszámolja?
Valami lehet ott mert mondjuk Pécsen is megszűnt már a bolt ha jól tudom, mert a rendelésemet is postapontra lehet csak rendelni.
Remélem megkapom még, mert nagy kicseszés lenne.
Kövi adagból kapok elvileg majd. -
#114624 Azok is ugyanolyan kakák. Az itthon lévő one kontrollerrem is úgy driftel, mint a k. élet. -
#114623 Ez a legjobb.
Most pont volt egy csapat akiknél szóba került, akik erősen sony fan gyanusak voltaak, mert azt mondják PC-hez csakis DS4-et vesznek mert az a legjobb,.
Én meg ugye azt mondtam hogy az Xbox One abból is az Elite.
Erre a srác, aki e-sportol amúgy RL-ben, mintha oda precíz kontroller kellene, azt mondta, hogy neki 2 év alatt 16 Xbox kontroller ment tönkre.
Na már most.
Kérdezem én. Még ha jó is lenne a DS4, ami szerintem kurvára nem, kompatibillitás, gyengébb anyagok, stb, kopás...
Akkor is 16 Xbox kontroller kellett neki, ha ez létezik hogy 2 év alatt ennyi meghibásodna, 17. alkalommal jut eszébe hogy ne ugyanolyat vegyen....
Ennél a pontnál tudtam hogy gebasz van.
Ja a csaj meg így csinál miért lenne problémás a PS4 kontroller PC, hisz bedugja a kábelt és ennyi....
Én meg leléptem. -
#114622 ?? DS4-ben is forrasztva van -
#114621 Azt nem értem eddig a Nintendo hogy úszta meg a pert, mert ott az a ritka a joyconoknál, ha nem driftel.
DS4 nekem is van 4, abból 1 driftel, de azokon még egyszerűen cserélhető, DSe-nél meg forrasztva van. -
#114620 Ugyanazok a potik vannak benne, mint a DS4-ben, szóval ugyanannyira érinti mindkét szériát a drifting probléma. Nekem van itthon 3 DS4-em, egyik sem driftel, viszont a DSe kicsit igen. Ha nagyon elkezdi, majd cseréltetem, de amíg ugyanolyat kapok helyette, sok értelmét nem látom.
Egyébként jól tették, hogy beprelték. Már a DS4 kapcsán kellett volna.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.02.14. 17:15:54 -
#114619 Ez azért kicsit durvább hiba, mint anno az első DS4-ek foszlós analóg kar borítása.
Persze csak akkor, ha tényleg tömeges hibáról van szó. -
#114618 Nekem is kettő van, eddig (még) hibátlanok... -
#114617 Akkor meglesz a gép, azonnal adom el a kontrollert. -
Zozo76 #114616 remelem javitja majd ezt a sony valahogy, es az ujabb keszletek a jovoben mar tartosabb kontrollerekkel erkeznek! -
#114615 Nekem két kontrollerem is van, az egyik néha drift -el, majd ha minden készlethiány helyre visszaküldöm. -
Zozo76 #114614 bepereltek a sony-t a dualsense miatt -
#114613 Nincs túl jól balanszolva az NG+, az elsőben túl nagy az ugrás, míg NG+4-5 körül sem lesz sokkal nehezebb. -
#114612 Most így DeS-ben túl vagyok a new game+ban a tower knighton és a trófea is meglett hogy az íjjászokat ne bántsam, de most hogy mentem tovább 2-1 felé mintha jóval keményebbek lennének a trash mobok, mert pikk-pakk lekapják a HP-m úgy hogy 105-ös vagyok -
#114611 Jajj télleg, bocs a fáradtság....
Gratulálok! ;) Jó szórakozást hozzá... -
#114610 #114588 -
#114609 Gratula, használd egészséggel! -
#114608 Mikor rendelted? 17.-e előtt? :) -
#114607 Délután hívott a konzolvilág. Ha jól értettem mert buszon voltam szerdán jön szállítmány 1-2 hét és kapom -
TomStorm #114606 Nagyon komoly a Ps5 kontroller!Elég széles,jó a fogása,tényleg profi.
5 órás Ride 4 után se fáradt el a kezem és időt is javítok vele annyira finom az irányítás vele.
Na ez igen!Pc-hez vettem -
#114605 Srácok Sennheiser GPS 302-n vajon kijöhet 7.1 PS4-ről? -
#114604 4-2, Adjudicator előtt álló csonti. Tudom, netszerte olvasom az 5 próbálkozást akár a gold coinra is, de én sajnos nem vagyok ilyen szerencsés ezekszerint :D (Tatylának pl. ng-ben meglett a gold coin úgy, hogy nem is kereste :D)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2021.02.12. 08:27:15 -
#114603 2 óra???? :O Hol próbálkoztál? Nekem ettől gyengébb setuppal (25-ös luck) kiesett kb 10 perc alatt. -
#114602 Na, még a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kellene megfeküdnie megint, hogy majd meglegyen a csajszi lelke és akkor ng++-ban kell még EGY spell a platinához.false king-nek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A PBCT eléréséhez a nehezebb (de élvezetesebb) utat választottam NPC-k ölése helyett: black phantomként lecsaptam pár embert ill. sikerült egyszer bossként Old Monk-ot is játszani és kinyírni a játékost. -
#114601 Pure blackben próbálkozz majd (nekem beletelt kb. 2 órába 30-as luckkal és 132-es item discovery-vel), de előbb csinálj meg/szedj össze mindent, amit csak tudsz pure whiteban. -
#114600 DeS-ben pure bladestone csak pure whiteban esik a kétkardos faszból? -
#114599 BREAKING: Ratchet & Clank: Rift Apart is coming to #PS5 on June 11.
-
#114598 Bloodborne Modder Releases 60 FPS Patch -
#114597 Youtube pénzért én is félbevágnám aztán mehetne a mikróba kreosan módra átsütni -
#114596 Túl elnéző vagy, én szimplán keresztül szúrnám vele. -
#114595 Ezért rendesen megpüfölném egy szivlapáttal -
Zozo76 #114594 Mikozben TI vartok egy PS5-re, masok akinek jutott meg...: