PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Tottinak megvan steam-en, egy fél rpg időt beletett már.
Lehet steam-en nem megy kontrollerrel, de ha igen biztos tud majd mesélni.

Azt látom hogy ~8000 szavazatból "Nagyon pozitív" értékelést kapott.
Vagyis elvileg a legjobbat.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dirt 3 fele iranyitas nekem nagyon tetszik olyasmit szeretnek, esetleg 1-2 fokkal realisztikusabbat.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

nem tudom megengedhetik-e maguknak, hogy konzolra ne vigyenek bele jo adag arkadot. mindenesetre igy elöször megvarom a visszajelzeseket.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.02.03. 23:45:34

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Tudtommal ez ilyen komolyabb cucc.
De ha még ráadásul árkádos is, akkor lehet az emlékek szépítenek inkább tólnék egy Sega Rally-t, persze ps4-re nincs de az nekem tetszett. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
De az. Kipróbáltam. Kontrollerrel még hülyére könnyítve is játszhatatlan volt nekem. Kb mintha RBR-t toltam volna keyboarddal...mondjuk nem vagyok nagy ismerője a műfajnak, de ez nem casualcucc.

Adversus solem ne loquitor

remelem nem lesz valodi szimulator.

darkSectorxxx
Elhiszem hogy jó mint szimulátor, de amúgy gagyinak látszik ha ezt nem vesszük figyelembe. 😊

na azert ebbe meg bele fogok nezni dobbantas elött <#szeret>

darkSectorxxx
Néha vissza-vissza gondolok a régebbi "nyitó" címekre.

Killzone, Infamous.

És akkor átfut az agyamon az hogy váttáfákk, az elején milyen grafikát kaptunk.
Miért van az hogy ezt csak 2 játék fogja megugrani a Horizon meg az Uncharted 4? <#fejvakaras>

Order/Until nem számít mert azok "tech-demok".
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 22:47:47

darkSectorxxx
ja cod single-ért is ennyit szoktam max fizetni. <#alien>

Seth
Asszem a készítők mondták hogy 4-6 órás

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Ja, de van egy kis félsz, a trailert láttam róla, de semmit nem tudok azokon kívül, lehet 1 órás a játék. 😄

Tegnap ez a Resi ba+ 😄
30-an nézték ahogy szarakodok.
Asszem majd újra kell kezedenem, a főboss elnyel kb 16 magnumot. 😄

darkSectorxxx
<#awink>
De Seth kijelentése igaz ettől még. 😄

Seth
Hmm, asszem inkább az Unravel előbb

n000rbi
Azaz 20, Dark felesbe vásárol.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Csak 10 dodó? Annyit ez a 4-5 órás sétaszimulátor simán megér 😊

darkSectorxxx
Firewatch megvéve 10 dollár, kedden gameplay. 😄

Reggel rápillantottam egy 10 percre, elsőre kicsit sok követni az ellenfelek patternjeit, nem jutottam túl messzire 😊

Ilyen Rogue-lite, első ilyenem a Rogue Legacy volt az nagyon bejött, néha még elő-elő veszem (Isaac nem tudott megfogni). Eddig tetszős, de még nagyon az elején vagyok. Zenéje százcsillag, egyetértek, Spotifyon egy ideje csak ez megy útközben.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Orrba-szájba dícsérik.
Aki fogékony a stílusra nem csalódik.

Seth
Jó cucc ez? A zenéje durvajó azt hallom, de jó vele menni ? 😊

Tatyla
sok jó újitas van gondolok itt a kis apróságokra hogy most már folyamatosan mutatja mi a feladat a felső sarokban,stb,de az új pályát még nem láttam mert nem adja be hiába csak az van kipipálva

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tikal
Azt javították mikor Terrorist Hunt-ban a hátadba spawnalnak a terroristák? Elég idegesítő, mikor elindultok a kertből, berobbantjátok az ajtót erre a kertből ahonnan jöttetek megrohamoznak a kis genyók... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ha jól látom az intro alatt és a menüben még mindig szakadozik a hang <#banplz>

( amúgy ez elég ciki, hogy ezt így kiadták egyáltalán )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Mit szóltok első nagy patch-hez?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Necrodancer a storeon, jipí, mán gyün is lefele. Helldiverst tervezi valaki vinni? Mindenki agyondícsérte de bazi nehéz, kell a coop az asszony meg húzódzkodik (a Tearawayt akarja csak folytatni).

TDC Geronimo
najó holnap végre otthon leszek estétől, szarásig fogom tolni 😄

Optimalizáltak is, mert voltak ilyen helyek ahol esett kicsit fps 55 környékére chalen pl egyik támadó kezdőn, de ez most már atom 60

darkSectorxxx
Us:

Project Cars $16 !!!!!!!!!

darkSectorxxx
Szerintem a dizájn. 😊

TDC Geronimo
ja és a weapon sightok is SOKKAL jobban néznek ki, mint előtte

TDC Geronimo
Most én halluzom be vagy tényleg "smoothabb" a játék és jobban is néz ki? Rengeteg új fényeffektet láttam mapokon meg pl a kilőtt lámpákból pergett le a folyamatosan szikra, jobban látszanak az árammal ellátott dolgok is. Tatyla erősíts meg ebben 😄

darkSectorxxx
Kurvajó. 😊
Majd egyszer pack-ban jó lesz. 😄

darkSectorxxx
Resident Evil 0 Hard-on: <#bdead> <#bdead> <#bdead> <#bdead> <#bdead> <#bdead> <#bdead> <#bdead> <#bdead> <#bdead>

TDC Geronimo
holy mother of notes. 90%a community feedback. Alig várom, hogy kipróbáljam. Ez a banda, amit művel ezzel a játékkal az... <#eljen>

TDC Geronimo

darkSectorxxx
///Resident Evil Zer0 Remastered - Hard

Nincs mese, bárhogy húzom, halasztom, szembe kell néznem a gonosszal.
Kell nekem a PLATINUM.

Csak előtte a wc-n is le kell győznőm egy gonoszt, aztán jöjjön aminek van lába!!!!! 😄

darkSectorxxx
+1

Captain obvious signing in:

Véletlen is, meg nem is (bár Dark-nak igaza van, szinte mindig gyors). BB-ben a várható támadás az alábbiaktól függ:

- Melyik fázisában van a boss (általában 3 fázis van, életcsík csökkenésével vált). Nyilván úgy lesz egyre genyóbb ahogy egyre csökken az élete (nagyon kevés kivétel van, Sif módjára).
- Hol állsz hozzá képest: távolság és helyezkedés. Ez talán a legfontosabb, jellemzően van egy távoli (odaugrik), félközeli (odacsap), közeli (felkap és megköcsögöl) és egy seggvédő (fordulásos elugrós odacsapós) mozdulata. Itt jön be a randomgenerátor mert gyakori hogy egy "távolságra" van 2-3 mozdulata is, hogy melyiket tolja éppen az a kockadobástól függ.
- Te mit műveltél vele: láthatóan scriptelt dolgok, pl Gascoine-t ha meglövöd de nem sikerül parryzni akkor mindig vissza fog egyet lőni.

Saját szupernúb taktikám hogy megkeresem azt a távolságot ahol a támadásait jó biztonsággal tudom counterelni és igyekszem azt tartani. +1 ENB-től tanulva: mindig az ellenfél FELÉ dodge-olj, ne oldalra vagy hátra. Nehéz megszokni, de szinte mindig hatékonyabb,a segge/oldala közti felezővonalat kell célozni minél közelebb hozzá.

Amelia azért tűnik randomnak inkább mert száll a hosszú szőre és nehéz kivenni hogy mire készül. Meg bazi gyors is, de BB-ben mindenki az (najó, talán a van riborn nem).

mucsácsó
Srácok, éves PS Plus van esetleg valahol óccsójé? Vagy marad a store-ból 15k-ért?
darkSectorxxx
Nem véletlenszerű, hanem gyors, vagy több mozgás, de nincsen véletlen, csak úgy tűnik, de majdnem mindegyiknek nekem már megvan a fejemben a mozgása, ez a lényeg ki kell tanulni.

DLC-ben nehéz reagálni, meg van egy Descendant nevű opcionális boss a challange-eknél akik annak tűnnek, nagyon randomnak.

Kandurex
támadások véletlenszerűek, viszont azokra kell, lehet (kívánt aláhúzandó) reagálni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Igy lesz. Hamarosan ràlépek a bundàjàra.
Nem tudom ki hogyan emlékszik, de itt mintha sokkal véletlenszerűen mozognànak az ellenfelek mint a DS szériàban. A harmadik rész 0 day szàmomra, addig talàn végzek ezzel. Kívàncsi leszek mennyire fog az àtjönni hogy pl. némelyik mob menet közben stílust vàlt... Meg hogy lesz-e Ornstein benne 😊

Tatyla
Köszi, nem write only módban vagyok 😛

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Minden szörnynek több fázisa van. Több mozdulata az én videómba pl az eleje van csak amikor begyagyul ugyanaz a kezét figyeld ez a titka, ahogy hátrahúzza a kezét tudod mi következik, persze nem fog menni hamar be kell gyakorolni, ha hamar menne, nem lenne hardcore játék, az a normális ha az agyfasz kerülget néha és sokszor úgy érzed ezt lehetetlen legyőzni. Azt mondom szenvedj egyedül coop csak a 200dik halál után jusson eszedbe.

Tikal
Ja, hogy ez már tuti info.. azt hittem csak mondott valamit 😊

TDC Geronimo
Tatyla már írta. 2 kanadai, 2 US, 2 brazil és 2 japán lesz. Nem 4 kanadai.

Tikal
Hát nem ezt mondtam? Összesen 8 lesz, és nagyon valószínűnek tartom hogy jön még két kanadai, mert gondolom feltűnt, hogy minden egységnek 4 tagja van, de lehet szerencsések leszünk és már nem fognak ehhez ragaszkodni <#wow3>

nem ismerem, de megnezem. köszi a tippet! 😊

Gondolom, ha nem is mondják ki, hiszen azért erős dorgálás jár, már a hócipőjük is tele van nekik is ezekkel a filmekkel.

Nem tudom láttad-e a Jób lázadása című filmet. Na az, bár csak érintőleges a téma hasonlósága, klasszisokkal jobb film (természetesen szigorúan csak számomra), amit pár évente meg szoktam nézni.
reg volt, elmult, meg hat megtortent, ami megtortent. miert kell meg mindig ennyire vonakodniuk? le kell adni a faszba. s nem fel ev csusszassal es akkor is csak azert, mert nyeri a dijakat.

nemtom, majd eldöntöm. a nagy többseg szerint jo. es en szeretem a különleges, in yo face filmeket.