PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Egyébkén ma már ahogy nézem minden negatív vélemény, negatív kritika vagy szájhúzás mezei egyszerűséggel fika meg divathaterkedés egyeseknek...
Odáig persze sosem jutnak el akik így jellemzik a negatív visszhangot, hogy ugyan miért a negativitás, talán OKA VAN???...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
De sokra ne számíts ha multiról van szó alaposan kiheréltek belöle mindent amitől a Cod 4 még jò volt...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Én meg már megijedtem, hogy IW-re akarsz befizetni...
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én azt anno rendes klánba nyomtam (csapatban).
Gyakoroltuk a pályákat (HC S&D).
Versenyeken vettünk rész magyar&külföldi.
Sok emlék köt hozzá. 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.10.21. 12:55:22
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Mert elvileg bugos volt. Én meg vígan végigtoltam kb hiba nélkül az első hónapban.
WD meg jó volt akkor. Ott se érdekelt a grafika. Egyedül a tönrténet laposodott el a végére. A Witchernél meg a történet végig maximalisan ment! Az utolsó kis mellékküldetésnél is.
Ugyan ez van most Mafia 3nal. Mennek a minuszok. Holott egy atlagos játék amugy, baromi jó sztoryval, szar jatek mehanikával. De én élvezem pl ezt is. (Najó a monotonitást 2 boss között nem.
De elkezdtem nézni a Narcos sorozatot. Na az meghozta a kedvem minden öldökléshez a Mafia 3ba. Sőt még ez a sorozat kicsit hasonlit is itt-ott a mafia 3ra (történet mesélés pl).
De a single-ben még lehetne a megszokott, vagy attól jobb rendezés. 😊
BF 3 jó volt, 4.-et már fingomsincs hogy volt erőm.
Hardline single nem is akarom tudni milye.
Ez meg részemről eddig uncsi, és nem azért mert vv1.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.21. 11:31:59
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az UBi-marketing az új konzolgeneráció hajnalán nagyon elhibázott volt. Akkor azt hitték, erősebb lesz a vas. Mindenki arról beszélt, hogy 1080/60. Ez akkor igaz is volt, csak nem számoltak azzal, hogy az új technológiák erőforrás-igényesek. Ezért van, hogy egy remasteredet meg lehet 1080/60-ban csinálni (most a kritikátlan és lelketlen portokról ne beszéljünk). De azért már a megjelenés előtt látni lehetett, hogy WD visszavett a grafikából, aki akarta, lemondhatta az előrendelését, az semmit nem old meg, ha rádobunk egy 1-est.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A véleményedet legjobban az tükrözi, hogy megveszed-e, vagy sem.
Amúgy persze, ha kevesen vagytok, akkor egy rossz teljesítmény sokkal jobban meglátszik. Voltam már olyan partiban, ahol az expertek vért izzadva küzdöttek, hogy egyetlen balfék ámokfutását ellensúlyozzák. Ilyen is van. :-)
Ezt nem is részletezném mert nem akarok belemenni ezekbe a filozofiai baromságokba viszont BF-játékosként szar BF-et pakolnának össze én is leminuszolnám (igen a "saját" játékomat) még ha ez meglepő is. Ez a CoD bázisra is igaz. Mi mással tudná az ember jelezni, hogy rossz irányba halad a fejlesztés? Bár lehet az emberek Quake lövöldére vágytak mindig is...
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.10.21. 11:05:26
Kivetelesen most inkabb cod-ot vennék. (nem veszek)
De azt is csak cod 4 miatt. Csak hát az meg már nem ér nekem 18 ezret.
Majd akcióba talán.
Ellenben sok a CoD-hater, ahogy azt nemrég a F1 topikban is láttam Hamilton kapcsán. Azt se tudják, miről beszélnek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.21. 10:29:41
Multiban a két játék azért markánsan különbözik, mindkettőnek megvan a maga hely és célközönsége. Nekem a BF túl nagy, a 3 még beszippantott és jókat játszottam, a 4-ben már túlságosan jelentéktelennek éreztem magam és nem szórakoztatott, hogy a 100. Gipsz Jakab vagyok, nem éreztem úgy, hogy rajtam múlna a csata. CoD-ban viszont olyan kevesen vagytok, hogy azonnal rájössz, hogy rajtad mehet el a meccs és ez jobb teljesítményre sarkall.
Ugyanígy az UC4 multiban, de ahogy láttam a GoW 4-ben is megteszel mindent, mert rengeteg múlik rajtad. BF-ben időnként úgy éreztem, hogy csak kóricálok a pályán, míg egy mesterlövész ezer méterről le nem szed. Persze a BF-experteknek pedig nyilván az a játék a nonpluszultra, de szerintem a kezdőket kicsit jobban bünteti néha a kelleténél.
Amúgy néztem a single-t.
Nem a codhoz képest, hanem amúgy összeségében, álltalánosan, annyira semmilyen, semmitmondó az egész, hogy nézni unalmas volt, ugyanaz mint bármilyen más játékban a játékmenet, látsz valakit ledurrantod, semmiféle taktikázás, még fedezék sem kell.
Látszik, hogy halovány fogalmuk nincs még máig a single oldaláról az iparnak.
Még ha kölcsön kapnám sem tudom, hogy ezt élvezni tudnám.
Egyik streamben konkrétan amikor a srác ment előre, a katonák hátat fordítva az ösvényel mentek tovább.
Nem értem, 2 lépésre meg ott van a sok doboz, meg zsákok egymáson, miért nem mennek fedezékbe?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.21. 08:24:24
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Huh. Vén fasz lettem.
#61176:
Én nem is értem hogy feltételezhetted, hogy egy ilyen szép játékot lehúznak a yúzerek? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 22:18:48
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.20. 22:16:48
elég csúnyácska sajnos szerintem, bár pörgős eléggé. klasszik CoD igazából.. ami nagyon tetszik benne, hogy gellert tud kapni a golyó, tök poén 😄 de eddig valahogy nem vagyok annyira elragadtatva a játéktól... de még majd teszek vele pár karikát, főleg ha holnap nem jön meg a BF1-em 😊
The tech session with Mark Cerny was signposted as far back as the PlayStation Meeting at the beginning of September, and it didn't fail to deliver a treasure trove of new information on the hardware make-up of the new machine and the ethos behind it. The highlights are as follows.
Additional 1GB of DDR3 RAM - used to swap out non-games apps (eg Netflix) from the 8GB of GDDR5
512MB available to developers for 4K render targets and framebuffers
Another 512MB utilised for handling a 4K version of the dynamic menu front-end
New ID buffer for tracking triangles and objects, opening the door to advanced spatial and temporal anti-aliasing
4K framebuffers either created from simpler geometry-only rendering or more advanced checkerboarding
Some developers - eg the developers of Spider-Man and For Honor - producing their own 4K techniques based on four million pixel framebuffers
Double the compute units, laid out like a mirror of the original PS4's GPU. Half the CUs deactivate when running in base PS4 mode
2.13GHz CPU and 911MHz GPU in Pro mode, running at 1.6GHz and 800MHz respectively in base PS4 mode in order to lock back-compat with the standard model
AMD Polaris energy efficiency improvements enabling more power in a console form factor
Delta colour compression technology arrives in PS4 Pro, maximising memory bandwidth. Not seen in PS4
Primitive discard accelerator culls triangles from the scene that aren't visible
Enhanced 16-bit half-float support
Improvements for running multiple wavefronts on the compute units - more work per CU
New features from AMD roadmap - the ability to run two FP16 operations concurrently instead of one FP32, plus the integration of a work scheduler for increased efficiency
Advanced multi-resolution support for increased performance in VR titles
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sony's enhanced PS4 will feature an extra 1GB of RAM, PlayStation 4 Pro lead architect Mark Cerny has revealed.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.20. 21:42:19
Remélem igazad lesz, de félek, nem.
Fuck.