PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nem vóna emberfeletti munka.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Adversus solem ne loquitor

Moby
Ugyanez ment a HZD kapcsán. Vagy megy is. Meg minden kapcsán. Pedig a hiba az hiba. Tökmindegy mi veszi körül.

Moby
Valóban nem. Az egyik széjjel van szedve a hibákért, a másik 10/10-es műremek, bármilyen hiba ellenére. És itt mást nem tudsz mérni, mert legalább az egyik estében nem tudod, mi van a mérleg másik serpenyőjében. A másiknál igen, de pont az előbbiek miatt annak hitelessége minimum kérdőjeles.
Kettősmérce.

n000rbi
Nem egy kategória <#ejnye1>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Rage47
Mégis mit csinálnának? Láttál te már ilyen szinten Bioware játékot fejlődni? Ez fog maradni, max DLC-k jönnek.
Moby
Persze. Ebbe teljes áron őrültség beleszállni. Majd olcsón, egy javított verzióba. Hátha a népharag hatására valamit basznak a karakterekkel is.

Rage47
Akkor talán jó, hogy nem rendeltem elő. Jobb lesz olcsón. Most lekötnek majd úgyis a múlltbeli PS4 címek. 😊
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.03.16. 11:09:08
Moby
Kérdezzem vissza ugyanezt? 😄

Moby
Onnantól, hogy az irányítást megkapod, onnantól ME hangulat van, egészen jó látvánnyal. Az átvezetők, párbeszédek viszont...blöe. és nem csak arcok. El is nyomtam inkább őket.

n000rbi
>Tolsz rá kis ninty-féle tejfelfiltert

Nincs más fogás rajta, ugye? Én ennek örülök <#mf2>

TDC Geronimo
bioware jank 😄

Szóval azt mondod ME hangulat megvan? 1-2 óra alatt visszaszokok a szokásos biofos animokra és akkor jó is lesz azt mondod? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby

Moby
Tolsz rá kis ninty-féle tejfelfiltert, és műremek! <#mf2>

/Nálam nem jöttek elő ilyenek, de mivel bio, tudjuk, hogy ottvannak benne. Nyilván nem a bugokra gondoltam. Amik nálam egyelőre nincsenek.

Baszki úgy fut a karakter mintha folyamatosan szarna, ilyet még nem láttam na.
Kandurex
<#vomit> <#vomit>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
Ömlik.

Bandicoot
Dehisz folytatták egy csodálatos és sikeres MMO címként mert arra van igény!<#ravasz1>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Az arcok kegyetlenek, de...
amint megkapod az irányítást, ömlik belőle a masseffect. Még a karakterek sem tudják elvenni a kedvem tőle.

Kandurex
,....KOTOR -t kellett volna folytatni,...robbantottak volna,...de nem kell nekik a pénz...minek?

darkSectorxxx
Mondjuk nem egy Uncharted, de azért ha maga a cucc rendben lesz, én elnézem ezt a részét a játéknak. 😄

Élőben mikor kezeim közé kerül a játék és nekivágok a nagy űrkalandnak, valahogy így fog kinézni a játékban <#nevetes1>:

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Én ugye egyáltalán nem vagyok szakértője a sorozatnak (kimaradtak eddig), de amit eddig láttam a játékból, az vicc kategória. Felfoghatatlan, hogyan mernek előállni ezzel 2017-ben. Legyen akármilyen jó a sztori és a világ, a játékbeli karakterek tönkreteszik az élményt.

Valszeg. Azt hallottam, h a ME3 DLC-it készítő csapata készítette a MEA-t és elméletileg a ME trilógián dolgozó csapat új IP-t készít.
TDC Geronimo
Hát belenéztem 1-2 ME streambe. Bio amit el lehetett kúrni karakterkinézet/animok terén azt el is kúrta. Azt nem értem, hogy DA:Iben miért voltak ezek jobbak, amikor az még ráadásul egy korábbi FB engine is volt. Valószínű ezt az MEt nem az A csapat csinálta.

arty
wildlandsnél szerintem 20% alatt lesz a végigjátszások aránya........ 😊

Forza.

arty
a bétákat élveztem

ugyanakkor sír a másik szemem, hogy nem cső-súter az idei ghostrecon 😊

Forza.

AntiHero
Én is 😄 munka utan jó is lenne :d

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Én készen állok a fogadására! 😄

TDC Geronimo
Azt írják pár helyen, hogy ma fél 11kor unlockolódik

darkSectorxxx
Hivatalosan elég jól néz ki a 43 GB, csakhogy mint tudjuk ehhez kb 100-120 GB kell mikor éppen telepítenéd, mert különben rinyál a kurvája. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.15. 17:34:59

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Usa acc. 42.5gb

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Nekem az Új Resident Evil film után már semmitől nem áll fel....

Seth
Roach bugzás feature volt 😄

igen, tudom, hogy április elseje

Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.03.15. 16:36:28

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Nekem már ettől feláll a szőr a hátamon 😊

darkSectorxxx
Gyorsan korrigáltak az árakon. 😄

Moby
Kivételesen én sem! <#idiota>

darkSectorxxx
Láttok a képen valamit? 😄
Szerintem tök normál.

TBTPumpa
Az idén másként lesz minden. Minőségi játékok versengenek az első helyért, rég volt már ilyen jó évünk.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Az hát. Fakezű banda.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lassan elkezdhetnel szelektalni, mert csak 1 GOTY cim kerül kiosztasra.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Döbbenetes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Rakjak be witcherből roachról ilyen gifeket (vagy bármi másról)? Szarjáték volt az is(tm) 😞

TBTPumpa
GotY ez is!

Kandurex
Ezen mit kell nézni? (nem olvastam a GS-t)

Moby
Én nem olvasok el róla semmit. Pontosabban semmiről nem olvasok el semmit. Majd holnap kiderül minden.

TDC Geronimo
Játszottál korábbi részekkel nem? Na kb arra számíts. Jók voltak azok a részek? naná. Olyan hater áradat megy a játék felé az interneten, hogy a belem kifordul már. Megint ott tartok,hogy legszívesebben kikapcsolnám az internetet a picsába.

Moby
Küldöm szeretettel mindazoknak, akik jóelőre hülyét csináltak magukból egy Gémsztár(TM) cikk alapján.<#eljen>

Moby
Azé az nem teljesen minödöegy, hogy állnak ezek össze egésszé. Az egész mindig több, mint a részek összege - ahogy a művelt csehszlovák mondaná, klingoni nyelvjárásban.

TDC Geronimo
Én megmondom előre milyen lesz

fos arcmimika, robot human karakterek, de jó combat, jó story, jól megírt, szerethető karakterek, jó zene, ME hangulat.

Tessék 😊 Amiket látni lehetett videókat azokból ez jön le.

TDC Geronimo
US accon csak? elvileg 2 nap szokott lenni előtöltés. Hány gb?