7
  • mad mind
    #7
    Közelébe nincs. Bármilyen jó a ccd, ha egy pár mm-es lyukon néz kifele, nem lesz jó a képe csak napsütésben.
  • MsUser
    #6
    bunny "egy komolyabb teló pl. iphone már most is tökéletesen kiváltja a gagyi kompaktot."
    A tájékozatlanság, az iPhone szétszedésével foglalkozó technikai laborok megállapították hogy a Sony a CCD beszállítója az Apple-nak!
    Egyszerű példa az iPhone-al egy időben kiadott Sony X peria telefonnak már új technológiás CCD-je van ami láthatóan sokkal részletgazdagabb és fényérzékenyebb mint az iPhone, melesleg a képfelbontása is nagyobb!
    De az ötvenezer forintért vásárolt LENOVO A820 8Mp-es kamejája is újabb az iPhone CCD-nél!!!
  • jackoneill90
    #5
    nepszeruek_a_kamera_mobilok_europaban
    Van érdekes hozzászólás is.
  • Glutamin
    #4
    Ezt mér ezer éve megcsinált a samsung g810 néven. Technikai akadálya már rég nincs a dolognak. A fényképező lobby tesz itt keresztbe. AZt se feledjuk, hogy a samsung magának sem akar házon belül erős konkurenciát.
  • bunny
    #3
    Ez nem igaz, egy komolyabb teló pl. iphone már most is tökéletesen kiváltja a gagyi kompaktot. Próbáltak fényképezőre androidot asszem pont samu de nem vált be, most akkor fordítanak. Egyébként van olyan gép aminek az optikája 90fokkal be van forgatva mint egy periszkóp, és a mozgó rész a házon belül van. Szerintem az a megoldás lenne a zoom telokhoz ideálisn nin dudor, nincs kinyúló obi de van optikai zoom. Persze elsőre nem rakják be, az később jön újításként, addig is el lehet sütnipár generációt ... de a jövő abszolute az, hogy kiskompakt levesbe megy, teló kiváltja.
  • cloud.strife
    #2
    Ez a Samu elég fail...... LOL

    De a népet lehet hülyíteni vele, abba jók.
  • flashpointer
    #1
    Ami mindenre jó, igazából semmire sem :)