7
 • mad mind
  #7
  Közelébe nincs. Bármilyen jó a ccd, ha egy pár mm-es lyukon néz kifele, nem lesz jó a képe csak napsütésben.
 • MsUser
  #6
  bunny "egy komolyabb teló pl. iphone már most is tökéletesen kiváltja a gagyi kompaktot."
  A tájékozatlanság, az iPhone szétszedésével foglalkozó technikai laborok megállapították hogy a Sony a CCD beszállítója az Apple-nak!
  Egyszerű példa az iPhone-al egy időben kiadott Sony X peria telefonnak már új technológiás CCD-je van ami láthatóan sokkal részletgazdagabb és fényérzékenyebb mint az iPhone, melesleg a képfelbontása is nagyobb!
  De az ötvenezer forintért vásárolt LENOVO A820 8Mp-es kamejája is újabb az iPhone CCD-nél!!!
 • jackoneill90
  #5
  nepszeruek_a_kamera_mobilok_europaban
  Van érdekes hozzászólás is.
 • Glutamin
  #4
  Ezt mér ezer éve megcsinált a samsung g810 néven. Technikai akadálya már rég nincs a dolognak. A fényképező lobby tesz itt keresztbe. AZt se feledjuk, hogy a samsung magának sem akar házon belül erős konkurenciát.
 • bunny
  #3
  Ez nem igaz, egy komolyabb teló pl. iphone már most is tökéletesen kiváltja a gagyi kompaktot. Próbáltak fényképezőre androidot asszem pont samu de nem vált be, most akkor fordítanak. Egyébként van olyan gép aminek az optikája 90fokkal be van forgatva mint egy periszkóp, és a mozgó rész a házon belül van. Szerintem az a megoldás lenne a zoom telokhoz ideálisn nin dudor, nincs kinyúló obi de van optikai zoom. Persze elsőre nem rakják be, az később jön újításként, addig is el lehet sütnipár generációt ... de a jövő abszolute az, hogy kiskompakt levesbe megy, teló kiváltja.
 • cloud.strife
  #2
  Ez a Samu elég fail...... LOL

  De a népet lehet hülyíteni vele, abba jók.
 • flashpointer
  #1
  Ami mindenre jó, igazából semmire sem :)