20
  • Archenemy
    #20
    Ugyan kérlek. A hátrafelé nyilazás meg a turul meg az egri vitézek meg a korona meg ötvenhat = múltba révedő sehova sem vezető köldöknézés. Ezzel szemben az oroszlán, a brit zászló, az angol korona meg a királynő azok menő haladó európai dolgok.

    Ez köztudott :)
  • Yutani
    #19
    Megy a fika, de gondolom az tetszene mindeninek, ha egy magyar műsorban sütnének el egy hátrafele nyilazós, tatár/török/osztrák/náci megszállásos és felszabadulásos, parlamentes árnyjátékot hm?
  • cateran
    #18
    Haha..a britek mar olyan szinten selejtesek, hogy ilyesmiben is kulfoldiek nyernek? Britain`s Got Talent, mi? My ass...Amugy grat nekik, bar az angolokat erzelmileg manipulalni nem nagy kunszt (kis krumpli -jacket potato vagy chips-,sor es/vagy cider, 2. VH es/vagy Churchill felemlegetese pozitivan, esetleg dicshimnusz a kiralynorol es maris legjobb cimbi az ember)
  • ManoNegra
    #17
    Magyarként nekem is kicsit csípte a szemem, hogy a britek világháborús győzelmével operáltak, de ha nyerni akartak, akkor erre és a nemzeti büszkeségre alapozni megérte. Összességében örülök neki, annak ellenére, hogy most hallok róluk először. :-)
  • Molnibalage
    #16
    Pedig az első volt a legcsöpögősebb, ezen felül a háború behozásával lehetetlen volt elbukni bármit is. Máshogy is lehetett volna dráma az előadásban, de mégis a háborúval operáltak.

    Az döntős előadás meg csontig benyalás volt a briteknek.

    Ettől persze még irgalmatlanul tehetségesek, de ezért ez csípte egy kicsit a szemem.
  • ReTeK
    #15
    Mivel a csapból is ez folyik kíváncsi voltam mi ez az egész.
    Az első videó még úgy ahogy elmegy a többi nagyon giccsesre sikerült.
    A britteknek talán le kellene szonki az össznépi jointozgatásról lehet nem lennének ennyire érzelmileg labilisak, múltkor egy kutya nyert ? ftw
  • esemve
    #14
    a zsűri feladata egy tehetségkutatóban éppen a tehetség felismerése lenne, nem az aktuális produkció pontozása. ezért lennének ők ott a szakmai zsűri. az aktuális produkciót pedig az elvileg hozzá nem értők, azaz a nézők pontozzák. az, hogy egy olyan produkciót ami későbbiekben világszintű lesz (ugye?) nem ismernek fel az a zsűrit minősíti. szerintem.

    persze vizsgálhatjuk onnan is a dolgot, hogy a produkciókat értékeljük, a zsűri meg dísznek ül ott. mondom ezt persze úgy, hogy jó ha összesen 2 részt láttam a ezekből a kornyikagyár műsorokból, tehát lövésem sincs arról, hogy a csöcsökön és az éneklésen kívül mi az amit értékelnek.
  • tgunda
    #13
    Gratulálok a csapatnak!/Congratulations!

    Jó pszichológiai fogás volt a részükről, hogy a végére hagyták az Anglia és a brit oroszlán témát.

    Kár, hogy nálunk az egykori Ki Mit Tud kihalt, átvették a helyét a kereskedelmi tévék bugyutábbnál bugyutább valóságshow-i és a megasztárféle őrületek.
  • IMYke2.0.0.0
    #12
    Igen, jól látod a dolgot. Kép.
  • gothmog
    #11
    "szokjatok már le a magyarozásról"
    +1
    Nincsen olyan, hogy "tipikus magyar mentalitás", minden országnak megvannak a saját frusztrált balfaszai, csak nálunk szokás ezt nemzeti sajátosságnak betudni.
  • Béka Benő
    #10
    Az utolsó videóban 0:14-kor az első alakzat mi akar lenni ?
    A Brit Egyesült Királyság ?
  • Ender Wiggin #9
    és cowell lesz a menedzserük...
    las vegas?
  • Dynamic
    #8
    Hihetetlen, hogy mindenhol el kell pofázni, hogy talán meg kéne nézni, a CSiSz-ben nyújtott produkciójukat, mielőtt elkezded nyomni a "bezzeg a CsiSz-ben...", szöveget. Eleve más stílusban nyomultak, abszolút semmi kiemelkedőt nem mutattak, csak uncsi bohóckodás volt az egész. Nem csoda, hogy kiestek. Az angol műsorban is kiestek volna ezzel a szinttel:





  • bvalek
    #7
    Nem a "magyar igenyesseg" ejtette ki öket, szokjatok már le a magyarozásról, föleg amikor a magyaroknak nem is volt közük hozzá. A magyarországi kereskedelmi TV-k nem a mieink, német tulajdonosa van mindkettönek, a tulajdonos dönti el hogy ki dolgozik ott, ki szerepel benne, milyen politikát nyomatnak, milyen ideológiának adnak teret, milyen viselkedést, milyen "családmodellt" reklámoznak, stb. A külföldi tulajok úgy döntöttek, hogy nekünk trágyadomb való, mi pedig azzal nyilvánítjuk ki a véleményünket hogy be se kapcsoljuk öket. Ennyi.
  • IMYke2.0.0.0
    #6
    Végre! S tessék örülni, nem pedig hibát keresni.
  • BaliBoy
    #5
    Nekem valami olyasmi rémlik, hogy azért "estek ki" anno mert, hogy volt egy olyan tag a produkcióban aki már ismert volt.
    Meg amúgy is, hogy nyerették volna meg a műsort egy mesemondó kis csírával egy ilyen ellenféllel szemben...
  • Narxis
    #4
    Nem vagyok elájulva ettől az utolsó produkciótól, de nem ismerem a többi versenyzőt szóval biztos megérdemelték. Szerintem a legjobb az a legfelső videó.

    Ennek a szavazásnak meg mi értelme?
  • Tinman #3
    Appril Project-el mi van?

    Legjobb. Táncos. Csapat. EVER!
  • Magnum PI
    #2
    Mar akkor is kelloen egyediek voltak, hogy kiemelkedjenek a szokasos tudok enekelni versenyzok kozul. A magyar igenyesseg ejtette ki oket. Ide karamel kell megg valo vilag 15.

    Gratula a csapatnak!
  • Archenemy
    #1
    Nagy gratula! De.

    Nem egészen korrekt az összehasonlítás, hogy "de bezzeg a magyarok nem értékelték", mert az akkori produkciójuk közel sem ez a színvonal volt, mint a mai.