Magyar siker a világ legnépszerűbb tehetségkutatójában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez köztudott 😊
Nothing to say
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Az döntõs elõadás meg csontig benyalás volt a briteknek.
Ettõl persze még irgalmatlanul tehetségesek, de ezért ez csípte egy kicsit a szemem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az elsõ videó még úgy ahogy elmegy a többi nagyon giccsesre sikerült.
A britteknek talán le kellene szonki az össznépi jointozgatásról lehet nem lennének ennyire érzelmileg labilisak, múltkor egy kutya nyert ? ftw
persze vizsgálhatjuk onnan is a dolgot, hogy a produkciókat értékeljük, a zsûri meg dísznek ül ott. mondom ezt persze úgy, hogy jó ha összesen 2 részt láttam a ezekbõl a kornyikagyár mûsorokból, tehát lövésem sincs arról, hogy a csöcsökön és az éneklésen kívül mi az amit értékelnek.
A sör olyan cigi nélkül mint a cigi sör nélkül.
Jó pszichológiai fogás volt a részükrõl, hogy a végére hagyták az Anglia és a brit oroszlán témát.
Kár, hogy nálunk az egykori Ki Mit Tud kihalt, átvették a helyét a kereskedelmi tévék bugyutábbnál bugyutább valóságshow-i és a megasztárféle õrületek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
+1
Nincsen olyan, hogy "tipikus magyar mentalitás", minden országnak megvannak a saját frusztrált balfaszai, csak nálunk szokás ezt nemzeti sajátosságnak betudni.
A Brit Egyesült Királyság ?
las vegas?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Általános relativitáselmélet kézikönyv: http://valek.webs.com/ chatszoba a Freenode-on: #generalrelativity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg amúgy is, hogy nyerették volna meg a mûsort egy mesemondó kis csírával egy ilyen ellenféllel szemben...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ennek a szavazásnak meg mi értelme?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Legjobb. Táncos. Csapat. EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gratula a csapatnak!
Nem egészen korrekt az összehasonlítás, hogy "de bezzeg a magyarok nem értékelték", mert az akkori produkciójuk közel sem ez a színvonal volt, mint a mai.