63
Pop, dance, house...
  • becauseIsaid
  • donbig
  • donbig
  • donbig

• dj adrián
    Ha már hazai akkor...egy földim
    DJ DALI-Hallgass a szivedre
  • gyorgy74
    Na ez meg kimaradt... Pedig meghatározta a 90-es Magyar irányzatot nálam!

Digital Scream - Nagy szerelem
  • gyorgy74
    Ha már Magyar Dance...

Magic Kefir - A szél

Alvajárók - Crazy Dance

Cre-Dance - Elragad a ritmus

• wildhempjr
    Parancsolj Tomi!!!

Soho Party feat.Betty Love (1996) - Álom-MAXI (320 Kbps)
  • Zephyr Retiring
    Ha már nosztalgia és Ossian...
    Annyit még elmesélnék, hogy egy Pest környéki diszkóban egyszer összejöttem egy csajszival, akivel az Ossian - Éjféli lány c. lassújára összebújtunk. Volt csőrözés, tipitapi, meg minden egyéb, ami akkoriban szokás volt. (szex nem, akkoriban ez ugyanis nem volt divat, mint manapság 14 - 15 évesen) A dizsi végén viszont hazakísértem kézenfogva sétálva és olyan jól eldumáltunk közben, mintha ezer éve ismernénk egymást. Na...akkor innentől részemről is hanyagolhatjuk (itt) az Ossiant...
    Ja, ugyanabban a diszkóban ugyanakkor este táncoltunk még a Rapülők, a Hip Hop Boyz, az UFO, a 4F Club és többek közt az FLM akkori zenéire...
  • Kenny85

• V43 1105
    Ezt jó tudni, hallani, olvasni.
  • Solt

• Solt
  • wildhempjr
    Simán belefér a topikba a Bonanza Banzáj, egyetlen retró buliból nem hiányzik a mai napig, legalábbis Én mindig letolom, de akkoriban is nyomtuk, sőt a 2000-ben a DJ Junior által elkészített remix nagyon sikeres volt a bulikban, de Én felváltva tolom a mai napig, mikor eredetiben, mikor remixben!!!
  • Unreal1942
  • Unreal1942

Ez első Fresh... Asmarettel még randizgattam is a dicső időimben :D
    Még a zenekar előtt közvetlen.
  • Unreal1942
  • Unreal1942
  • Unreal1942
    Tény, hogy ezek az előadók és számaik mindenféle minőséget nélkülöznek.
    Ettől még sikeresek voltak. Nekem is kellemes emlékek, hogy tizenéves fejjel milyen jókat buliztam, csajoztam ezeknek a számok dübörgése közben.
    Persze már akkor is a minőségibb zene volt az ízlésem (amiben lényegesen több zenei tudás mutatkozik meg) Ettől függetlenül vitathatatlan ezen előadok akkori sikere. Jó látni most is a kezdetleges klipeket ami nem ritkán ma már nagyon nevetséges :) A sok jó csajt akikért akkor azért tényleg csorgott a nyálunk :)
    Szóval hajrá jó kis téma ez és biztos sokan benéznek majd akár csak nosztalgiázni is.
  • becauseIsaid
    A Halál a májra! az őrület a buliban, a csúcsponton kell betenni és ugrálni és üvölteni!

Az Ossiant meg hanyagoljuk...
  • becauseIsaid
  • V43 1105
    Remélem befér a totyikba,

• wildhempjr
    A lényeg, hogy ezek a maguk nemében egyszerű dalok akkoriban elengedhetelen elemei voltak a buliknak, és ma is egyetlen RETRÓ buliból sem maradhatnak ki!
  • wildhempjr
    Ez akart lenni

• wildhempjr
    De sorolhatnám a sort, mert ezek az úgynevezett "tingli-tangli" zenék - ha bele gondolok nem is rossz jelző :-) - elengedhetetlenek voltak abban az időben!

Gimis bulikon, legalábbis nálunk örjöngtünk ezekre a zenékre!!!

Mint a

vagy

de nem maradhatott ki, nálunk legalább is

http://www.youtube.com/watch?v=RbZ4hK62SNE

és nem utolsó sorban

http://www.youtube.com/watch?v=CmVbIiojelM

és ez is volt, bár ez már RAP

• wildhempjr
    Nálam a mai napig az egyik magyar kedvenc, még emlékszem, mikor először hallottam a rádióban, másodjára fel is vettem kazira, és a következő gimis bulin már toltam is, egyszerű, de mégis egy nagyszerű debütáló sláger, nem ez volt a legnagyobb az albumról, de Én imádtam!!!

• wildhempjr
    Felrakjam a Soho Party - Álom maxit???
  • Dj Tommy
    Én néhány magyar előadót a Bravissimo 3-as (1996-os megjelenés)kazettáról ismertem meg, egyből kedvencem lett a Soho Party - Álom című zene.
    Utána jött a rádió hallgatás, sok zenét rádió hallgatás közben ismertem meg.

• sublimaze
    Ami nem véletlen, nézd az alcímet: Pop, dance, house... Sőt a témanyitó írta is, hogy akinek nem tetszik nyisson rock/metál zene topikot... Engem sem érdekelnek ezek a tinglitangli zenék, de tényleg félelmetes, hogy mennyire nem veszik egyesek tudomásul a topik/témanyitó célját.
  • ZSOOLT2
    Úgy látom, kritikusan alacsony a topik metáltartalma:

• commissioner

• wildhempjr
    Köszi srácok, Én tényleg ezt annak szántam, hogy segítsünk, ha valaki keres valamit, akkor itt be lehet írni és aki tud és akar segít, ennyi nem több!

Amúgy a zenei ízlésem nem behatárolható, mert mindent gyűjtök szinte, csak most a magyarok voltak soron, élek-halok a zenéért, közel 800 db bakelitem van már, és kb 1000 db cd-m és sok sok dvd-nyi zeném, ami igazán közel áll hozzám az a trance, hardtrance, de classic house lemezem is rengeteg van de sok funky lemezem és eurodance lemezem is, szóval (ez nem villogás miatt soroltam fel ezeket) tényleg minden stílusban van kedvencem, még a rock zenét is szeretem! És amiket feltöltöttem az nem azért volt mert Én azt ajánlom, hanem mert keresték és feltettem, és tudom, hogy nem örülnek neki sokan mert nem warezolásra van oldal, de ha tudunk segíteni segítsünk és emellett persze lehet a zenékről beszélgetni is!!!

Szóval hajrá mindenki nyomjátok és ha van valami amiben tudok segítek, a Help sajna nincs meg nekem sem!!!
  • reynaud #31
    Ne törődj a rosszindulatú megjegyzésekkel! Nyitottál egy új zenei témát,aminek szerintem sokan örülnek,akik e zenéket kedvelik! Tegnap óta tudod hogy nekem,nem ez a zenei világom,de tudom hogy hazánkban sokak kedvelik ezeket a zenéket!Nagyon becsülöm az olyan embereket.akik ki állnak zenei ízlésük mellett,és akiken érzem,ugyan olyan zene imádok mint én!Végül ha magyar zene,képzeld nekem is van egy nagy kedvencem,igaz már nem 90s évek! HELP-NEVESS ÚGY,MINT RÉGEN,(2002)és ez a maxi cd nekem is hiányzik a gyűjteményemből! Sok sikert kívánok és eszedbe ne jusson,mégegyszer hogy befejezd!
  • Zephyr Retiring
    " Nem az szabja meg egész életed alakulását, hogy mi történik veled, hanem az, hogy miként reagálsz a történésekre. "
    Brian Tracy.
  • wildhempjr
    Köszi, de befejeztem, nekem erre nincs szükségem, mostantól privátban segítünk egymásnak, ez az állandó beszólogatás és rosszindúlatúskodás nekem nem kell!!!
  • AeroCool
  • AeroCool
  • AeroCool
  • AeroCool
  • AeroCool