Van valami a szélhámosság ellen?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Áh, gõzöd nincs arról, hogy mekkora marhaságot hánytál ide...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A születéskor várható élettartam az elmúlt száz évben radikálisan növekedett, még Magyarországon is. A huszadik század elején 35-40 év között volt, ma közel 68/77 év (férfi/nõ). Ez nem azt jelenti, hogy mindenki meghalt 40 éves korában, és ma se jelenti azt, hogy mindenki elél 70 évig, hanem hogy a nagy tömeg átlagos eredménye ennyi.
ajánlott olvasmány
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Amelyik országban jobb az egészségügy, ott gyorsabban.
Egyébként meg nem ez a téma, bár az ilyen idióták nélkül nem is lenne mirõl beszélni, mert nem lenne kereslet a sok ígéretre amik a hazugsággyárat éltetik.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Azért a homeopátiában és meg egyéb idiótaságokban hivõ emberek, meg a balfasz szerint aki az orovos az életedre tör megy gyógyszermaffia, stb. valahogy simán ignorálja azt, hogy az modern orvostudomány a védõoltásokkal milyen betegségekett irtott ki, amibe régen a megszületett emberek 30-50%-a lazán belehalt a felnõttkör elõtt. A várható élettartam nem viccbõl van ma még itthon is 60 év felett. Máshol meg 80 felett. Régen tudod, hogy az emberek hány %-a érte meg a 40 éves kort...? Inkább ne tudd meg...
Ez személyes tapasztalat, nem tudok sajnos teljesen gyógysuerellenes lenni mivel jelenleg állandóan kell szednem olyat, amitõl mondhatni függõ lettem...de le akarom tenni. Csak azt mondom, hogy nem minden "kuruzsló" csaló.
Igazából meg lehet tudni hogy konkrétan mi a felindulásod tárgya? Van vki a családban aki nem akar gyógyszert szedni vagy orvos vagy és a betegeid megrágalmaztak hogy meg akarod ölni õket? :)
Nagyon emocionális oldalról közelíted meg a témát...
-----------------
Amúgy egy személyes példa a van rá gyógyszer témában: 1 hét torokgyulladás után mondom elmegyek dokihoz, mert ez nem sima nátha. Meg is kaptam a fasza antibiotikumot, 3 nap alatt kikúrált (hurrá, végülis ezt akartam), viszont rá még három hétre is fostam, hiába ettem ezeket a bélflóra helyreállító cuccokat (amik simán annyiba kerülnek mint a gyógyszer).
Ennek a szaros idõnek köszönhetõen megint elõjött 1 hónap után ugyanez a torokgyuszi feeling, na mondom éppcsak helyrejött a belem, nem megyek dokihoz. Kamillás inhalálás 2*30 perc per nap, és 3. nap után már jövök is ki belõle.
Persze nem halálos betegség, meg én is elmentem mûttetni amikor tumor volt a kezemen, de a gyógyszerek is.. nos, csak vegyszerek amiknek van jó és rossz hatásuk, és persze garancia komolyabb bajok esetén sosincs (nemvéletlenül íratnak alá mindent a dokik).
Lásd a jó öreg klasszikust
Az a nem mindegy hogy egy beteg hogy értelmezi. Márpedig õ pont úgy... és egyébként jogosan, tényleg az van burkoltan leírva.
A lobbira meg magasról szarok, rohadtul nem érdekel. a helyzet az van hogy létezik gyógyszer, amit szedni kéne, de a beteg nem szedi, mert ilyen faszságokkal tömik a fejét.
Az orvos is csak ember, és valljuk be, van mögötte egy fasza gyógyszeripar ami elég komolyan lobbizik.
Konkrétan a nagyinak irtak föl annakidején 60 éves korában 7 féle gyógyszert, õ meg azt mondta bekaphassák, nem váltotta ki, 85+ évesen halt meg végelgyengülésben.
Az hogy egy természetgyógyászati kezelés használ e vagy sem, érdekes téma.... én orvospárti vagyok és nem vagyok járatos a voodooban - de szélhámosságnak max tényleg csak az RTLklub pénzernergiaküldõit tartom :)
A betegek ettõl bizalmatlanok lesznek, és tényleg elhiszik, hogy az orvos az életükre tör, és így kilátástalan helyzet áll elõ.
A hozzá közel állók élhetnek az úgynevezett meggyõzés eszközével, megpróbálhatják a szerintük helyes útra terelni, de kényszeríteni nem lehet senkit.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A gyámjuk. Ha tényleg mentális beteg vki, azt gyámság alá kell venni.
De azért ne nevezz vkit mentális betegnek, mert hisz dolgokban amikben te nem.
Csak azért lehetett bíróság elé citálni, mert azt mondta visszaadja és hát ugye nem adta. Ha nem mondta volna hogy visszaadja, akkor a törvény szerint nem lehetett volna büntetni.
Az embereket a saját maguktól nem lehet megvédeni. De ugye ilyen dolog pl a hit is, valaki szerint hülyeség, valaki szerint nem, és ebbe a törvény nem szól, de nem is szólhat bele.
Ha errõl van szó, akkor fel lehet jelenteni, ha nem, akkor józan ész kell hozzá, azt pedig nem lehet parancsra osztogatni, mindenkinek saját (és környezete) döntésére kell bízni.
All hail the double x!
Egészséges emberre nem kifejezetten veszélyesek, legrosszabb esetben csak a pénzük bánja. De depressziósok, és paranoid skizofrének esetén rohadtul veszélyesek.
Sajnos még internet se kell hozzá, az újságárusnál, vagy akár az élelmiszerboltokban is kaphatók olyan folyóiratok, magazinok, ahol nagyüzembe hirdetik magukat.
Azon élõsködnek, hogy a mentálisan zavart emberekben megerõsítik a tévképzeteiket, ellátják õket összeesküvés-elméletekkel és ijesztgetésekkel sokkolva félelembe tartják õket. Az általuk kreált ellenségkép fõszereplõje természetesen az orvos; az egyetlen ami szerencsés esetben kihúzhatná õket ebbõl a helyzetbõl.
Ezek a szarháziak teljesen legálisan emberek megnyomorításából élnek, reklámozgatják a csodaszereiket, ordenáré módon pocskondiázzák az orvosokat akik így már végképp tehetetlenek a bizalmatlan betegekkel.
Szerintem az egészséges emberek feladata lenne valahogy fellépni a szélhámos iparág ellen. Ez persze gondolom teljesen lehetetlen ebben a kapitalista világban, ezért inkább csak praktikákat gyûjtenék itt össze, hogy hogy lehet ezeket a reklámújságokat távol tartani beteg szeretteinktõl.
Ja és akinek az a hobbija, hogy tök egészségesen ilyenekbe hisz, meg ezeknek fizet, az húzzon innen a rákba, és írogasson máshova!