A szem az IQ tükre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilvan akinek nincs laba, annal nincs pozitiv hatasa a talpmasszazsnak sem.
Konkretan ha hasznalnad a szemed es megneznel egy szuletesetol fogva vak embert latnad, hogy total elvaltozott a szeme.
Nehanyuknal ugy nez ki mintha nem is lenne szemgolyo igy tok be van "esve" a szemhely.
Tuti hogy az erek sem ugy fejlodnek.
Szal ez kutatas vagy csak az egeszseges emberekre vonatkozik vagy egy veszterhes faszsag....
IMYke2.0.0.0
Én szemüveges vagyok... <#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ha már "harcmûvészet"... melyik mesteri fokon ûzése miatt van okunk félni tõled? <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Képet!! <#eplus2>

Egyik ismerõsömnek nem fejlõdött ki az egyik szeme, és konkrétan mintha nem is volna neki. Akkor õ most csak fele olyan okos? XD
Nekem nincs szükség retinára. Ugyanis mi vagyunk a Borg. Asszimiláljuk magukat. minden ellenállás hasztalan. <#eplus2>

MANOWAR
Hat ha ilyet kerdezzel akkor a te retinaid erei igen csak elvannak sorvadva ahogy nekik, csak nekik nincs kihatassal az IQ-jukra.<#eplus2><#kocsog>

Tinman
Ja, nekik nincs szemük ugye? <#wilting>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

És mi van a vakokkal? <#vigyor>