A szem az IQ tükre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilvan akinek nincs laba, annal nincs pozitiv hatasa a talpmasszazsnak sem.
Konkretan ha hasznalnad a szemed es megneznel egy szuletesetol fogva vak embert latnad, hogy total elvaltozott a szeme.
Nehanyuknal ugy nez ki mintha nem is lenne szemgolyo igy tok be van "esve" a szemhely.
Tuti hogy az erek sem ugy fejlodnek.
Szal ez kutatas vagy csak az egeszseges emberekre vonatkozik vagy egy veszterhes faszsag....
Nehanyuknal ugy nez ki mintha nem is lenne szemgolyo igy tok be van "esve" a szemhely.
Tuti hogy az erek sem ugy fejlodnek.
Szal ez kutatas vagy csak az egeszseges emberekre vonatkozik vagy egy veszterhes faszsag....
Én szemüveges vagyok... <#buck>#buck>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha már "harcmûvészet"... melyik mesteri fokon ûzése miatt van okunk félni tõled? <#vigyor5>#vigyor5>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Képet!! <#eplus2>#eplus2>
Egyik ismerõsömnek nem fejlõdött ki az egyik szeme, és konkrétan mintha nem is volna neki. Akkor õ most csak fele olyan okos? XD
Nekem nincs szükség retinára. Ugyanis mi vagyunk a Borg. Asszimiláljuk magukat. minden ellenállás hasztalan. <#eplus2>#eplus2>
Hat ha ilyet kerdezzel akkor a te retinaid erei igen csak elvannak sorvadva ahogy nekik, csak nekik nincs kihatassal az IQ-jukra.<#eplus2>#eplus2><#kocsog>#kocsog>
Ja, nekik nincs szemük ugye? <#wilting>#wilting>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És mi van a vakokkal? <#vigyor>#vigyor>