6
  • speed2006
    #6
    :DDDD
  • Etinger
    #5
    Valahol azért klassz megnézni, hogy mit kajál valaki reggelire épp a világ másik felén, nem? Szerintem ezek baromi érdekes dolgok. A gond azzal van, ha valaki 85 filtert nyom egy kutyaközönséges elcseszett fotójára, és "profi fotósnak" gondolja magát ettől.
  • caius marius
    #4
    Azért nekem ennél kicsit több jön át... :)
  • Zombee
    #3
    Ha helyi sajátosságokra gondolsz, azt bárhol láthatod, az viszont nekem érdektelen, ahogy a kuvaiti lefényképezi a reggeli kávéját جليب الشيوخ főterén a kávézóban.
  • caius marius
    #2
    Arra, hogy a világ másik felén élők mindennapjaiba betekintést nyerj. Kicsit olyan mint a Google+. Olyan képeket látok amiket egyébként max. akkor, ha ott vagyok. Ismerősöket szereztem Koreából, Kínából, Japánból, Kuvaitból, Havaiból, Amerikából etc. etc... Persze nem gondolom, hogy nagy barátságok szövődnének, bár ki tudja, de látni, hogy más országokban, hogyan élnek, mit szeretnek, mit utálnak eszméletlen jó dolog.
  • Zombee
    #1
    A linkelt cikk is írja, hogy egyszer már bekerült az üzletszabályzatba, hogy a feltöltött képekből a szolgáltatás hasznot húzhat, és a feltöltőt ebből semmi haszon nem illeti meg, nem lepne meg, ha előbb-utóbb visszaszivárogna. Ugyanilyen dühítők az androidos appok, amik sms hozzáférést és küldést, híváslista elérést akarnak. Még jó, hogy az egyetlen androidos eszközöm wifis tablet 3G/SIM nélkül, így ez nem fordulhat elő.

    Amúgy sosem értettem, mire jó az Instagram.