6
A Mechwarrior világában játszódó, böngészöböl játszható, körökre osztott stratégiai játék
 • Blasta
  #6
 • Ry0K3N
  #5  Őszintén szólva eddig nem nagyon érdekelt de a fenti két videó után kicsit meghozta a kedvem és eddig jóóóóó. :D
 • Thanatos
  #4
  én inkább minőségre értettem a "flash game" kifejezést mint kategóriát, a szememben ez nem egy túl pozitív jelző :), maga a technológia nem izgat ilyen téren, de sajnos a játék nem igazi, taktikai szinten meg nagyon gyengén teljesít ezzel a turn rendszerével, nem értem miért nem lehetett megmaradni a bevált táblás rendszernél..., ez a rendszer nekem full luck basednek tűnik igy ebben a formában :)

  bár megjegyezném hogy én legalább 10 éve kezdtem megamekezni (az eredeti táblás game 1:1 számítógépes implementációja), szóval van egy olyan előéletem aminek nem feltétlen szerencsés ez a butított verzió , ettől még megtalálhatja a célközönségét
 • Blasta
  #3
  Az nem gond, hogy flash-es, nem? Mindegy milyen platform ha jo.
  A sok mikrozas elmeletileg sok takitikat tesz lehetove, bele lehet melyedni az egyes robotok/fegyverek mukodesebe es hasznalatukba. Nem?
  En meg nem jatszottam vele, de amit eddig lattam az alapjan mint tablas strategiai jatek nem lesz vele gond.
 • Thanatos
  #2
  én is nagyon vártam, de miután kaptam key-t sajnos kiderült, hogy ez csak egy kicsit feltupírozott, agyon microtransactionozott flash játék :( így sajnos ez harmat gyenge, igaz nem most néztem ezt, hanem pár hónapja, de nem hiszem hogy ezen sokat tudnának már javítani :/
 • Blasta
  #1
  Már hónapok óta figyelem, de csak nem akarják befejezni, viszont egyértelmuen folyik a fejlesztés, ami jó jel, ugy tunik nem csapják össze.
  Alant egy kis sneak peek, egy 2 órás (!) video a játékból. Alig várom.  Akit érdekel a játék érdemes már most regisztrálni, mert elofordult már, hogy bónusz cuccokat a regisztráltaknak.
  Hivatalos honlap