Will Smith scifije lesz a nyár következő nagy bukása?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vicces a Föld után annak ellenére, hogy M. Night Samalamhajamla... (mittomén hogy írják) rendezte aki az Avatart úgy elb*szta ahogy csak lehet (kb. ezt a filmet utálom a legjobban) én kíváncsi vagyok rá. A másik meg a Szemfényvesztõk benne van Tallahassee és Colombus, ha még szar is a film (amit kétlek) akkor is már meg ér egy mozit.

Tenyleg fura, ha 1 filmet ahhoz a konyvhoz hasonlitjak, amibol keszult (nem, nem a forgatokonyvre gondolok 😄) vagy varjunk csak...ja nem, nem fura...
Megis mivel vessenek ossze 1 filmet, ha nem a forrasaval es mas hasonlo tematimaju, stilusu, stb filmekkel? Onmagahoz viszonyitva minden film 100%-os.
"nanáhogy bukni fog. sámánlájnnak köze volt hozzá. az az ember a hatodik érzék óta értelmes ötlettel nem volt képes elõjönni. kár érte. "

Ez hogy sikerült? Ha nincs értelmes ötlete, akkor nem lehet siker valami? A legutóbbi filmje is nagy siker volt. Nem kell a sikerhez értelmes ötlet.

Nem mellesleg, ennek a filmnek az ötlete jó. Ha maga a film gagyi, akkor az más miatt van.
Olyan nincs, hogy "negatív kritikusi ítéletek", mert amit leírtál az minden filmre igaz. Minden film kap negatív kritikákat. És mindegyik kap pozitívakat. A kritikának nem az a lényege, hogy egyet elolvasol és ha negatív, akkor nem kell megnézned a filmet.
Én mindenesetre megnézem mindkét filmet, nem egyszer a negatív kritikusi ítéletek ellenére nyújtott felhõtlen szórakozást 1-1 film 😄
Dynamic
Korábban voltak még jó filmjei. A Sebezhetetlen jó volt, a Jelek nagyon hangulatosra sikerült, a Falu is tetszett, de valahol a Lány a vízbentõl kezdett eltûnni valami. Onnantól nem igazán van számomra értékelhetõ filmje. Ettõl a trélertõl sosem éreztem azt, hogy valami jó dolog fog kisülni belõle. Pedig minden új filmjénél bizakodom, hogy most hátha "feltámad".
Dynamic
Pont ez a baj a kritikákkal, hogy sokan képtelen objektíven ítélkezni, és folyamatosan egy korábbi film változathoz, vagy a könyvhöz hasonlítják, amibõl készült. Én nem láttam a rajzfilmet, nem is érdekel, önmagában vizsgálom a filmet. Szerintem nem volt vészes az Avatar, sõt simán lehetett volna jó is, ha nem lett volna kapkodó. Olyan volt, mintha rengeteg jelenetet kivágtak volna belõle.
Egy érdekes cikk az After Earth filmmel kapcsolatban: Idegen civilizációk és más érdekességek az After Earth – A Föld után háttérsztorijában
Vigyázat, a cikkben spoilerveszély!

Nethyrrea
nanáhogy bukni fog. sámánlájnnak köze volt hozzá. az az ember a hatodik érzék óta értelmes ötlettel nem volt képes elõjönni. kár érte.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

jackoneill90
A jövõben minden kék lesz? Miért nem zöld?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Nem tudom, amit én láttam tõle az az avatár rajzfilm alapján készült film volt, annál rosszabb filmet még sosem láttam😊 teljesen meggyalázta az eredeti történetet.

Egyetértek... Én érdekes módon minden Shyamalan filmet szerettem...
narumon
Hmm akkor ezt lehet, hogy megérné megnézni. Amit a tömegek zabálnak az ugyanis általában fosch-xar. Ha ezt utálják akkor lehet, hogy jó film.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem baj, a scientológus haverok majd megnézik, nekik biztos tetszeni fog.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Valóban gyengusz a bemutató.
Szegény kicsi smithnek olyan buta ábrázata van 😄
Pedig az alapsztoriban annyi lehetõség rejlik hogy ihaj..., de Sájmálán mint tudjuk már rég nem az, aki egykor volt.
Hedgehunter
Az After Earth-nek a bemutatoja is egy semmitmondo marhasag..