Acer aspire 5732z

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm szépen a válaszokat, rávettem magam és szétszedtem. Kipucoltam, annyi por volt benne, nem találtam ki a szobából.

The Protector
Hy.Tesóm acer-e is egyre jobban megadta magát.Rengetegszer szaggatott neki a játék 20perc után és a win is alapból lassabb volt meg úgy az egész teljesen instabil volt.Mondtam neki,hogy azért szaggat a játék mert túlmelegszik és ha még egy picit melegebb helyre tenné akkor le is kapcsolna a gép.
Szépen kupucoltam neki a laptopot,Mindent portalanítottam,kifujattam stb.....Ezek után minden megjavult,szóval hajrá.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

flashpointer
:D

Emancipate yourself from mental slavement!

Petka
<#idiota>

Looooser
ezek a legtutibbak :D múltkor videochipset-et hevítettem vissza a helyére légbefúvóval, lekopogom soha olyan szép képet nem adott mint azóta :D

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

akyyy
nekem dellem van de pörös helyen élek, meg hát nem kimélem, a másik alptop be is halt emiatt, de erre még van gari. érdemes majd gari lejárta elõtt elvinni szervizbe, hogy nézzék meg jó -e mert sztem nem és csinálják meg?:D tisztitskák ki.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

flashpointer
Hát ha már deformálódik az tuti nem cuppan vissza úgy mint kéne:D

Emancipate yourself from mental slavement!

Panzeradler
" figyeld folyamatosan ha torzul az anyag kapd ki azonnal" Ezeken a homemade megoldásokon mindig olyan jókat röhögök<#nevetes1>
Looooser
esetleg te is megtudod javítani, szal amit tenned kell az a híres/hírhedt sütõzést,
szedd ki az alaplapot a gépbõl, Acer Aspire 5732z service manual alapján, szeddj le az alaplapról minden kábelt procit vedd ki a foglalatból, szóval minden ami mozdítható a deszkáról, melegítsd elõ a sütõt 200°C-ra ha (külföldön vagy 385°F) és sütõlapra helyezve tedd be max 10 percre, figyeld folyamatosan ha torzul az anyag kapd ki azonnal, vigyázz forró lesz.... szereld össze azt mûköszik :)

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
szvsz az acer oldaláról telepítsd a drivert, lehet belepiszkáltak a chipsetbe és torzítottak a driveren/ ha nem akkor ott még a régebbi driver van fenn (lehetséges).
Amúgymeg a kérdésedre a válasz igen, mivel használod a gépet ezért anyaghasznált van a micro és vezetõk-félvezetõk elkezdenek kiégni,, az euszabványos ón is kipárologhat ill. a hordozástól a nyáklap megadhatja magát akár a videó kártya elkezd elengedni, lehet újra kéne golyózni, esetleg bga forrasztásra add le egy pc szervízbe....

Lacee86
Ez így nem igaz, h romolhat az idõ múlásával, de ha pl. a sok por vagy a nem kielégítõ hûtés miatt túlmelegszik, az okozhat teljesítménycsökkenést.
Elsõ körben alaposan ki kellene pucolni a laptop belsejét.
De amúgy ezért kár volt új topikot nyitni, itt az általános segítség: link

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Üdv!

Van egy problémám.
Körül-belül 2éve vettem egy Acer aspire 5732z laptopot.
Példának a GTA4-et hozom fel, mert a játék 1280x720 felbontásban 25-30fps mindig meg volt. Most pedig örülök, ha eléri a 15fps-t. Újra telepítettem a gépet, alap illesztõprogramot tettem fel rá (Catalyst 12.6) régen kijelezte, hogy Ati HD 4570-es kártya van a gépben, most pedig annyit ír, hogy Ati HD 4500 series. Feltettem a legújabb catalyst-et ami jelen esetben a 13.4beta, akkor azt írja, hogy Ati HD 4500/5100 series, viszont így stabilabb a gép, de még sem olyan mint annó... Régen alap illesztõprogrammal futott a GTA4 25-30fps-el.
Szóval a kérdésem: Romolhat idõ múlásával a laptop teljesítménye?..
Aki bármi ilyet tapasztalt, kérem írjon. Tanácstalan vagyok... Köszönöm!

Davey