Humble bundle
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.humblebundle.com/store
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
https://www.humblebundle.com/
FEAR2
FEAR3
BATMAN Arkam Asylum
Lords of the rings online
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Valaki fizette már bankkártyával? csakmert érdekelne mennyi plusz költséget számol fel a bank. Paypalel akartam eredetileg fizetni de azon most nincs elég és mire felutalom rá a pénzt az már jövõhét... dikk 😄
(gyakorlatilag meg nem hinném hogy bárki is elellenõrizné, viszont a többi kemény 1$.. .szóval egyszerûbb új kódokat venni neki is.. 😄)
"Nulla tenaci invia est via"
A medve nem játék.
A másikhoz viszont hozzádobtak még négy játékot, szóval aki átlagon felül fizetett az örülhet 😛
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
A Back to the Future-t a film miatt már korábban beszereztem, 1$-ért szerintem most tuti vétel.
A walking dead játékot játszottam csak az itt levõl közül, az nagyon hangulatos, nem is annyira hagyományos kalandjáték, mint inkább amolyan CYOA extra grafikai felülettel.
Én se értem mi bajuk van az embereknek.... tán limitált a topikok száma, és emiatt nem tud vki újat nyitni? Ennyire kell õrködni a topikok mennyisége felett vagy mi?
Majd az idõ eldönti van e értelme vagy sem.
Szerintem:
- Steam topikban a steammel kapcsolatos dolgok kellene hogy kerüljenek (gondolom én)
- Eredeti játékaink topik eredeti célja nem tudom mi volt, de átnéztem oda, és a kertészkedéstõl a tévévásárlásig minden van.
- Az indie topikba szerintem pl. már az Alan Wake sem igazán illik bele, a Bundle keretében pedig voltak korábban kifejezetten AAA címek is (THQ bundleben pl.).
Tõlem lehet törölni a topikot ha ennyire szúrja valakinek a szemét, vagy akár át is neveztetni úgy, hogy magába foglalja az összes hasonló jellegû kezdeményezést (mondjuk pay what you want/fizess-amennyit-akarsz fõcímként és alcímként meg az összes ilyen jellegû oldal neve/linkje) de akár hagyhatjuk lesüllyedni is a feledés homályába, csak ha már mégis ideír valaki akkor beszéljünk a játékokról/bundle-ökrõl és ne arról, hogy jajdejó másik topikok vannak itt a fórumon.
/rant
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondjuk a Humble Bundle talán a legjobb, úgyhogy érdemelhet saját topikot. 😊
Mert van még ilyen, pl.: http://www.indiegala.com/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Basszus, fel vagyok tudtommal iratkozva a newsletterükre, de a weeklyrõl nem is tudtam... mekkora nevek voltak eddig <#falbav>#falbav>
A capsised csak sima platformer, vagy van benne valami csavar?
Þór vígi þessi rúnar
Azonban jelenleg figyelemre méltóbb a Humble Weekly Sale, ahol is az Alan Wake Franchise szerezhetõ be gyakorlatilag ingyen, még pár óráig.
Belenéztem mindkét említett topikba, de az eredeti játékaink-ban nagyrészt chatszoba jellegû beszélgetést láttam, a steam topik meg gondolom a steames dolgokról kellene, hogy szóljon...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A jelenlegi felhozatalból eddig a Little infernot ismertem, ami egy nagyon aranyos, és extrém bizarr kis játék. A World of goo készítõinek "elégetésszimulátora" (nem tudom, hogy volt-e már hasonló játék 😄) Katalógusból rendelsz különbözõ dolgokat, és elégeted a kis kemencédben, miközben odakint örökös hóvihar tombol. Az elégetett holmik különbözõ dolgokat produkálnak, és pénzt is adnak. A kombók extra lehetõségeket, gyorsabb rendelést tesznek lehetõvé, tehát végsõ soron teljesen öncélú a dolog. Nem is ez a lényeg, hanem a sztori, ami a world of goo-hoz hasonlóan melankolikus, bizarr és meglehetõsen elborult. Nem való mindenkinek, de mindenképpen egy egyedi gyöngyszem. 😊
A másik amit kipróbáltam tegnap az a Thomas was alone, ami ehhez hasonlóan elborult. Thomas, az álló helyzetû piros téglalap, és késõbb összeszedett társai, átvágnak a buktatókkal teri virtuális téren.A szereplõk mind különbözõ alakú és színû téglalapok, a szereplõk és mindegyiküknek egyedi személyisége van.
Gameplay szempontjából leginkább a régi The lost vikingsre emlékeztet, a karaktereknek egymást segítve, és különleges képességeiket felhasználva kell eljutni a célba. Ami különlegessé teszi az a sztori, amit a narrátor a különbözõ téglalapok szemszögébõl mesél el, mindegyiket valóságos "személlyé" varázsolva. Minenképpen csak ajánlani tudom.
Ugyanakkor szeretek utánanézni mielõtt megveszek valamit, és rendszerint a kisebb játékoknak nyitott topikok elkallódnak/elfelejtõdnek/a kutya sem kíváncsi rájuk.
A topikot azért hoztam létre, hogy ki lehessen tárgyalni az éppen aktuális (vagy akár korábbi) bundle-ben elérhetõ játékokat, hogy mifélék, megéri-e beszerezni õket vagy esetleg nem annyira és persze, hogy kinek melyik tetszik/nemtetszik és miért.
Az aktuális csomag itt található mindig.