16
-
#16 Pár helyen a játékban leálltam nézelődni, miután dobtam egy hátast, főleg olyan helyeken, ahol a fényekkel játszottak, de crysishoz képest indokolatlan a gépigénye.
Amúgy a sötétség teszi átlagban 'széppé', akkor láttam ezt, amikor följebb állítottam a gammát, és eléggé látszik, hogy mennyire változó, sokszor elnagyolt a grafikája.
De am jó játék. -
#15 Egyrészt dupalennyi idő, főleg ha az ultimate good ending-re mész, akkor még több. Másrészt, ha nem tetszik a játék, az kb. magánügy. Másoknak meg tetszik. Ha lewarezoltad és így szidod, az kissé hiteltelen. Főleg a felháborodásod.
A kedvencem az, aki lehúzza a grafikát ÚGY, hogy végig sem tolta maxon. Vicces emberkék (bár nem nevetek). -
DeviloftheHell #14 tört a legfrisebb patchel de lényegtelen nem csak nálam szarakodott és elhiheted külföldön nem sokan használják törve pláne ha szidják öket a kidobott pénzért.
kb 6 ora szorakozásért meg nem vagyok hajlando ennyi pénzt elverni a semmire -
r4pt0r #13 Gondolom tört verziót használsz, de lényegtelen mert már ott is ki lett javítva min2 hiba, már jó régen. Szóval nem értem miről beszélsz. -
#12 Emondanám, előrendeltem és nálam gyönyörűen futott végig, semmi bug, vagy hiba. Minden eurócentjét megérte, jó játék, akárcsak az első része. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a posztapok hangulatot. Erős 9/10. -
DeviloftheHell #11 probáld ki egy logitech billentyüzettel vagy egérrel amelyik a gamepanel software asználja :) garantáltan leugrik a felére, azonfelül ati kártyákat alig használja ki mert nincs optimalizálva ez a rakat szar, 6970 est 38% ban használta ki szted? nem vysinc nem volt bekapcsolva de tökmind1 mert minimumon sem érte el a 40 et, maxra feltolva 1 fps el volt kevesebb csak. meg kevésbé látszott a tákolt grafika.... -
Ender Wiggin #10 nem tudom milyen gépen nyomtátok, de nálam nem ment 60 fps alá 580GTX-szel full HD-ban minden maxon.
de fél óra után félretettem, és azóta sem vettem le a polcról. kár volt megvenni. -
MinimumGame #9 -
Evoluti0N #8 "Grafikája a HL2-nek is jobb volt..." Mi?! Azért túlzásokba ne essünk :D -
#7 Grafikája a HL2-nek is jobb volt...amúgy játékélmény nem rossz csak kicsit sok az átvezető videó -
sanyicks #6 AMD kártyáknál direkt de-optimalizálták a játékot (ugye sponsored by nvidia), méghozzá elég pofátlanul.
GPU használatnál mindent lebutítottak ami az nvidia kártyákon nem volt jó (eredetileg a fizika egy része gpu-n ment, de ez nem fekszik az nvidia kártyáknak).
A legmagasabb szintű tesszelációnál pedig a SÍKOT tesszelálja több háromszögre. Igen, bizony tök értelmetlen, csak gépigény növelésre való. -
#5 Ja, összehasonlítva a Crysis 3-mal, indokolatlan a gépigénye. :( -
#4 Jó-jó de inkább Stalker 2 kéne :( -
#3 Valamit elrontottál... -
gombabácsi #2 nálam is 10-15 fps minimumon is, míg a crysis 2 maximumon is volt 20-25 -
DeviloftheHell #1 érdekes egy bughalmaz ez is. totálmind1 mire állitod a grafikát az fps ugyanaz marad pár fps eltéréssel. logitech software-t leállitva duplájára ugrik az fps mert ez a kalap szemét olyan szarul van megirva hogy hibásan küld adatot a logitech softwarenek és ezért visszafogja a játék a saját teljesitményét annyit látsz a g19 kijelzöjén a játék informáciora állitva mintha döglött lcd-t néznél szines sávok vizszintesen semmi más. füst effekt? photoshopban összetákolt pixel pamacs forog maga körül. az elsö 10 percben kilehet szurni és akkor mire van gépigénye ennek a szemétnek? :) rögtön mikor kiszállnak a kis mozgo platformbol a bázis közepén