Probléma a piacon lévõ túl sok Android-verzió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Persze a gyártók a hibásak..., de Motorolám van 2.1-es verzióval vettem és csak a 2.2-t adták ki hivatalaltosan, pedig ez a Google "saját" telefonja, hardver ügyileg meg jobb, mint egy két Samsung készülék amely 2.3.3-t futtat. Tehát kedves Google másban a szálkát, magamban a gerendát...
ugh: a neved pontosan jellemzi a reakciómat a kommentjeidre :) Fogalmam sincs mi értelme van ennyire appléskodni vagy droidoskodni, ez csak a reklámjaiknak, eladásaiknak tesz jót, nem a vásárlóknak
(megjegyzem, engem nagyon érdekel a téma, viszont egy ajándékba kapott galaxy minim van, és majdnem mindent tud. nem tudom ezekre 100-150 ezret miért adnak ki ezekre, mikor sok esetben nem is telik rá és ki se használják)
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
A 2.3 és a 3.0 azért 0.1% mert mind frissítve lett, legrosszabb esetben 2.3.3-ra és 3.1-re. Az 1.6 meg azért pont annyi mert a Playre az összes eszköz közül pont ennyi eszköz csatlakozott avval a verziószámmal az adott hónapban.
http://goo.gl/gd6Zi5
Kiraly, jo az arany.
Jo sok android droid van.
Toluk ez dicseret.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Természetesen nem kell csodát várni tõle, meg sem közelít egy mai sokmagos csodát, de a kocsiba elég. A lényeg ahova el akartam jutni az az, hogy a ezen a jelképes HW-n is jól teljesít egy nem is annyira õskövület OS.
Apámnak galaxy mini-je van, gyári rommal, szép, gyors, mindent tud amire szükség van (zene, gps, e-mail, telefon, sms). #5-nél a pont: a vevõ szarik rá hogy mi a van a telefonjában, ameddig az õ összes igényét kielégíti. Rengetegen azért vesznek okostelót, mert csak az van, holott csak telefonál, meg SMSezik rajta, arra egy galaxy mini és bõven elég (meglepõen jól megy, gyári 2.2-t akadás nélkül viszi, nagyon "szmút" életérzés)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Alapvetoen aki jelenleg az android-rol akar velemenyt mondani, az csak a legutolso 4.x-es verziokat szabad, hogy nezze, mert a win8-rol sem egy winxp-t megnezve mond velemenyt az ember.
2.x viszont csak telefonon futott rendesen, táblán nem, így kellett egy tábla verzió
3.x lett a táblákra optimalizált verzió és vele párhuzamosan futott a 2.2/2.3 frissítése a telefonokon
4.0 -val ismét egyesítették a két vonalat, így már egy droid verzió futhat telefonon és táblákon is.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Az átlag felhasználó szempontjából mindegy, úgyse foglalkozik komolyabban ezzel (nem ért hozzá stb), akár Apple-t vesz, akár Androidot. Ha valaki pedig érti a dolgát, úgyis tisztában van ezekkel, megoldja, ha hiba van. A gyártók pedig úgyis csak a hasznukat fogják nézni.
Én azt látom, hogy a Google legalább ad lehetõséget/szabadságot/választékot fejlesztés és ár szempontjából egyaránt.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
2. Nekik kellene a frissítést kiadni, nem várni arra, hogy majd a cégek kiadják, mert õk bizony tesznek az egészre
A sör olyan cigi nélkül mint a cigi sör nélkül.
1.6
2.1
2.2
2.3-2.3.2
2.3.3-2.3.7
3.2
4.0.3
4.0.4
4.1.x
4.2.x
plusz 20 evre elore az osszes androidot.
Es akkor egy szarral "szegenyebb" lenne a vilag.