Fallen Enchantress
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajókázni lehet benne?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Nagy a dilemma hogy igy kezdjem e vagy az alappal? 😊
Ahogy látom azért sok csiszolgatás volt, ha nem is léptek elõre túl sokat még jobb lett a game.
Az elején kicsit elvette a kedvem hogy az AI pofátlanul "csalt".. pl a semleges szörnyek szinte sohasem támadták meg az AI egységeit (pl a magányosan bóklászó pioneerokat se) vagy ha az AI egysége felébresztette a semleges sárkányt, az szépen átgyalogolt hozzám és ott kezdett pusztítani.
ezeket azóta szerintem megoldották, és éppen láttam ma kijönni az 1.35-öt a virágbótban, szóval szerintem megint le lesz porolva a játék...
Az Ai sokkal jobb mint pl a civ5-be, az új harcrendszer pedig messze veri a heroes6-ot is. Tényleg lehet taktikázni tervezni.
A régi játékosoknak ez lehet kevés újdonság de aki nem ismerte eddig mint pl én is csal pár hónapja fedeztem fel neki egy igazi kis gyöngyszem.
Hol lehet saját népet tervezni, ahol a saját egyéni hõsöddel birodalmakat seregeket irányíthatsz, vulkánokat emelhetsz igazi legendává válhatsz ?
Szerintem talán a legjobb körökre osztott játék jelenleg, bár vannak benne kisebb B kategóriás részek, de fokozatosan javítják csiszolják.
Méltatlan hogy még saját topik-ja sem volt 😄
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL