27
Fallen Enchantress & Fallen Enchantress: Legendary Heroes
  • JonasSandor
    Jöhetne mai graffal.
  • JonasSandor
    Vettem észre pedig jó game.
  • lammaer
    Nem úgy tűnik....
  • JonasSandor
    Toljátok még?
  • JonasSandor
    Játszotok még vele?
  • JonasSandor
    Nagy nehezen leigáztam a kampányban lévő ellenfeleket, jó durva hogy egyessével kell megölni őket. Nem lehet össze vissza.
    Hajókázni lehet benne?
  • JonasSandor
    A zenéket nem tudom módosítani mikor fellülírnám nincs csatazene mért?,ugyan ez van az age of wondersnél is.
  • JonasSandor
    Kár hogy nincs fordítása.
  • BladeW
    Stardock nagy leárazás

Legendary Heroes 10 dollár
  • Renegade
    hétvégén kipróbáltam (LH), jópfa, kár, hogy a többivel ellentétben nincs benne fedezék. sandboxban sétagalopp, a scenarionál viszont vért izzadtam :)
  • lammaer
    Tologatja vki? Egyelőre még adont starve-val küzdök, de hamarosan sor kerül erre is... :)
  • KingPunisher
    Szerintem már csak a LH-val érdemes játszani, többet nyújt minden téren.
  • KingPunisher
    Igen nekem is elég furcsán számolja, majd utána nézek hogy pontosan mi alapján jön ki az érték.
  • Agamemnon
    Másnál is érdekesen számolja az XP-t ha nem monster-t támadtok, hanem AI-t? Mindegy, hogy egy pioneer-t, vagy egy 450 pontos deadly csapatot ölök le, mindig 1 XP-t kapnak az emberek, míg az ugyanilyen erősségű monster csapat lecsapásáért 10-20 XP-t...
  • lammaer
    Meglepő, de már elég fullos MOD is van az FE:LH-hoz....

Nagy a dilemma hogy igy kezdjem e vagy az alappal? :)
  • KingPunisher
    Bizony tölthető a a Legendás hősök :P steamen vagy Reloaded verzióban, kinek ízlése szerint.
    Ahogy látom azért sok csiszolgatás volt, ha nem is léptek előre túl sokat még jobb lett a game.
  • BladeW
    Kijött a Legendary Heroes.
  • Nos
    Jó a játék, abszolút hiánypótló, és ha nem ismerném ennyire, akkor megint sokat elkattognék rajta. És a komplexitásában van a szépsége. Rengeteg dolgot tudsz az ízlésed szerint alakítani és sok a felfedezni való benne. Egyáltalán nem akarom lehúzni. (Csak leírtam a gyengéjét.)
  • lammaer
    Nekem is tetszik az FE, alapvetően nagyon jól megcsinált játék.

Az elején kicsit elvette a kedvem hogy az AI pofátlanul "csalt".. pl a semleges szörnyek szinte sohasem támadták meg az AI egységeit (pl a magányosan bóklászó pioneerokat se) vagy ha az AI egysége felébresztette a semleges sárkányt, az szépen átgyalogolt hozzám és ott kezdett pusztítani.

ezeket azóta szerintem megoldották, és éppen láttam ma kijönni az 1.35-öt a virágbótban, szóval szerintem megint le lesz porolva a játék...
  • KingPunisher
    Nos igen igazad van sok dologban, viszont folyamatosan javul a játék csiszolgatják, egyre jobb az AI is. Viszont rendkívül komplex a játék ezek a folyamatos kis újítások pedig tényleg a legjobbak közé emelik.
    Az Ai sokkal jobb mint pl a civ5-be, az új harcrendszer pedig messze veri a heroes6-ot is. Tényleg lehet taktikázni tervezni.
    A régi játékosoknak ez lehet kevés újdonság de aki nem ismerte eddig mint pl én is csal pár hónapja fedeztem fel neki egy igazi kis gyöngyszem.
    Hol lehet saját népet tervezni, ahol a saját egyéni hősöddel birodalmakat seregeket irányíthatsz, vulkánokat emelhetsz igazi legendává válhatsz ?
  • Nos
    Felreertes ne essek, nagyon jo jatek, jo vilaggal, csak mar nekem keves ujdonsaggal szolgal, es ezt nem tudja ellensulyozni az AI zsenialitasa(mert az nincs), de most, hogy olvasom ezt a forumot, lehet ranezek.
  • Nos
    Erdekesen alakult nalam ez a jatek. Anno megvettem az Elementalt meg boven megjelenes elott. Sokat betaztam, meg irogattam az otleteket, de aztan az Elemental eleg rosszul sikerult. De hogy a csalodast feloldjak, a korai vasarloknak ingyen adtak a Fallen Enchantrest. Ott is sokat betaztam, de mar kevesbe lelkesen irtam a velemenyemet. A kesz jatekhoz mar alig nyultam. A Legendary Heroest is ingyen kaptam, mint korai csalodott vasarlo, de ez mar nem erint meg. Pedig jobb, mint a tobbi, de szerintem az AI itt sem tud igazan jol jatszani. Bar ezt mar egy ideje nem kovetem.
  • Myselor
    képeket és videót is rakhatnál be a játékról:)
  • KingPunisher
    Szerintem simán maradhat mert az a topik elég halott, no meg azóta jelentős változásokon esett át a játék.

Szerintem talán a legjobb körökre osztott játék jelenleg, bár vannak benne kisebb B kategóriás részek, de fokozatosan javítják csiszolják.
    Méltatlan hogy még saját topik-ja sem volt :D
  • BladeW
    Nemsokára jelenik meg hozzá az új kiesgészítő

Legendary Heroes
  • SaGa Jr
    Szerintem ez nyugodtan mehet az Elemental War of Magic topikba, mert úgyis annak egy folytatása/leágazása.
  • KingPunisher
    Mivel nem találtam eme kiváló játéknak forumot így nyitottam egyet, hogy itt is hirdethessük eme gyöngyszem minden erényét. Ide jöhet minden ami a játékkal kapcsolatos.