6
-
#6 eddig sokan vagytok xD -
Fbn Lx #5 engem speciel a metro egyáltalán nem érdekel, ez pedig igen, szóval nem bánom -
#4 Kiadták a Metro2034-et, erre erről a f*sról csinálnak bemutatót? :D
(nem akarom leszólni ezt a játékot, nem ismerem, és végig sem olvastam a cikket, csak az összegzést, de ez mégis nonszensz) -
Fbn Lx #3 hát ez a szabadon bejárható világ nem sok jót tett a résznek szerintem
kidolgozatlanabbak és kevésbé hangulatosak a helyszínek.arról nem is beszélve, hogy grafikailag semmi fejlődést nem látok, szinte teljesen ugyanolyan mint az előző rész, mégis, néhány helyen már kicsit szarul megy nálam, előző rész tökéletesen futott.
harcrendszerrel nincs bajom, nem emlékszem , hogy az egyben milyen volt, de itt is egész tűrhető. vannak nagyon kemény ellenfelek ahol a két segítő kell, és még így is alig lehet őket lenyomni, de a legtöbb harc azért jól kivitelezhető egyszerű elhajlásokkal, futkározásokkal és pofánverésekkel
azt, hogy a megfelelő időben blokkolok és így elkapom a karját, viszont sehol nem tudtam még kivitelezni a tutoriálon kívül.
na meg az előző részbeteg drogosságából sem maradt sok. mintha a készítők leszoktak volna az lsd-ről, és ezt a részt már csak amolyan az elvonóból visszatekintve a dicsőséges hallucinogén múltra módon dobták volna össze -
#2 Már megint 4:3 kocka képarány, nevetséges... -
gombabácsi #1 miért nem népszerűbb játékokról írtok? nagyobb lenne a nézettség, és az emberek is boldogabbak lennének
:)