11
-
god25 #11 Én az X generáció vagyok. A bébibumm utáni, ha úgy tetszik. :) -
Etinger #10 Szar és szar között is van különbség. Aztán van az akkora szar, amiről már írni is kellemetlen. Na ez az a kategória. -
csgj #9 Graham Greene??? :-/ Ő egy jó színész... -
Cat #8 Miért jut eszébe valakinek látványfilmet csinálni pénz nélkül? Történettől függetlenül, 100-150 millió dolláros költségvetéssel még sikeres is lehetne egyébként. -
#7 Megeshet, hogy a mockbuster szórakoztatóbb az eredetinél, pl. a Csatahajó esetében. -
#6 Ott a pont, csak sokan mert a CG nem a phhu de elonek nez ki, mar "gagyi" a film.. :) -
zetortraktor #5 Te melyik generáció vagy? Komolyan azt hiszed, hogy te semmi olyat nem fogyasztasz, amitől valaki sikítva rohan el a világba? Zenét vagy könyvet vagy netes oldalt vagy kaját? Miért hiszik sokan, hogy az ő ízlésük a többieké fölött áll? -
sandor8206 #4 az a legszomorúbb, hogy a trailert megnézve a CG kívül kb. ugyanaz a szint mint a Pacific
halivúdi filmeket a kupac szartól csak a CG választja el. -
god25 #3 Nem akarom elhinni, hogy ez tetszik a mostani generációnak. -
endrev #2 Hát, gondoltam a trailerek megnézése nélkül fogom ideírni, hogy ezt a szart se fogom megnézni, de mondom legyek már korrekt, így aztán a trailer megtekintését követően írtam ide ugyanazt.. :D
Xido, igen, akkora a piac, hogy még a kakira is van elég vevő.
Legalább lett munkájuk ezeknek a színészeknek és egyéb filmes szakembereknek is. -
xido #1 Élő példája,hogyan lehet szarból várat építeni..ennyi év után se ment csődbe ez a stúdió,valami profit csak jön nekik,félelmetes,hogy belenyúltak a tutiba:)