Magyarország előkelő helyet foglal el a warez-világban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drágák a játékok ahhoz képest hogy a legtöbb már sz*ros konzolátirat... és ahogy a kollega irta elozo hsz-ben, valahogy a jólsikerült játékoknál nem sirnak a warez miatt...
Csak az rinyál a warez ellen, aki szart gyárt. Innentõl kezdve...
További tény hogy bár a konzolokra koncentráltak még a konzolosok is többet vesznek mint a pc-sek...😊
Holott a konzoljátékok drágábbak és a gépük jóval olcsóbb, mégis a 150-200 gurigás gamerpc-s vérpistik 99%-a inkább lewarezolja a cuccokat, és ilyen gép mögött még képes fröcsögni hogy milyen drágák a játékok..😊
Holott a konzoljátékok drágábbak és a gépük jóval olcsóbb, mégis a 150-200 gurigás gamerpc-s vérpistik 99%-a inkább lewarezolja a cuccokat, és ilyen gép mögött még képes fröcsögni hogy milyen drágák a játékok..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A címhez:
Továbbá Magyarország elõkelõ helyet foglal el:
- A legmagasabb és legtöbb adót kivetõ országok
- Legmagasabb ÁFA-t alkalmazó országok
- Legalacsonyabb fizetések EU viszonylatban lévõ országok
....között.....
Továbbá Magyarország elõkelõ helyet foglal el:
- A legmagasabb és legtöbb adót kivetõ országok
- Legmagasabb ÁFA-t alkalmazó országok
- Legalacsonyabb fizetések EU viszonylatban lévõ országok
....között.....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mibõl jött ki? Az átlagember jóval ez alatti fizetésébõl, és a politikusok, elvtársak, csókosok 1-2 milliós fizetéseibõl+ sokmilliós bónuszaiból...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Pedig teljesen rendben van a szám. Ez az átlag. Csak éppen az a gond, hogy az átlag pont nem érdekel senkit. A medián az a mutató, ami megmondja a szó hétköznapi értelmében vett átlagfizetést.
Rövid példa:
Van három emberünk, ketten százezer forintot keresnek, egyikük egymilliót. Az átlagkeresetük négyszázezer forint, a medián keresetük százezer (adatsorból kivonod az elsõt és az utolsót, amíg csak egy vagy kettõ elem nem marad).
Rövid példa:
Van három emberünk, ketten százezer forintot keresnek, egyikük egymilliót. Az átlagkeresetük négyszázezer forint, a medián keresetük százezer (adatsorból kivonod az elsõt és az utolsót, amíg csak egy vagy kettõ elem nem marad).
Mi van ha részletre vette vagy használtan?
Nem érdekes?
Nem érdekes?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Olvasd el a hozzászólás utolsó mondatát is. Én csak a sokat szajkózott számokat idéztem. Bruttó 195 nõknek, 220 férfiaknak, így jobban tetszik?
Egy fiatal gyerektelen diplomás közalkalmazott sem kap annyit kézhez.
Egy fiatal gyerektelen diplomás közalkalmazott sem kap annyit kézhez.
Az átlag nettó 140 felett? Ember, gyere mar el keleti régióba, átlag nettó 70-90. És ne mondd hogy koltozzek el innen...
Nem az a baj, hogy használsz alternatív webshopból rendelt játékot. Csak ne fogja már senki az árakra, ha valamihez jogtalanul jut hozzá.
ps3 meg hozzá ps+ elõfizu oszt jónapot, nem mintha olyan egyszerû lenne egy feltört ps3 at beszerezni, de persze könnyû játszanom az álszentet 😄 pc-n én is szoktam látogatni a *.cc domain-t 😛
hát nyilván kell gép ahhoz, hogy egyáltalán legyen mivel, illetve értelme legyen illegálisan letölteni, nem-e? <#buck>#buck>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Steam accom érdekel? Ha már kötözködünk... Steamem
Amugy meg prioritas, elõbb gépet veszunk utana jatekot. Ha nem marad utóbbira.... 😉
Amugy meg prioritas, elõbb gépet veszunk utana jatekot. Ha nem marad utóbbira.... 😉
Ennyi, ezt kár ragozni.
Amúgy Románia és Horvátország szerintem elõrébb tart nálunk, de itt se olyan rossz a helyzet, elvégre az átlagbér nettó 140 fölött van. Bár nem tudom, ez mibõl jött ki.
Amúgy Románia és Horvátország szerintem elõrébb tart nálunk, de itt se olyan rossz a helyzet, elvégre az átlagbér nettó 140 fölött van. Bár nem tudom, ez mibõl jött ki.
A gépre azért volt pénzed?
Nem érdekes?
Nem érdekes?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A top országok listája szépen mutatja a bérek és árak viszonyát.
Egyik ország sem arról híres zsír gazdagok.
Egyik ország sem arról híres zsír gazdagok.
+1
x'DDD
x'DDD
<#nyes>#nyes>
https://twitter.com/foodlfg
Hihetetlen, pedig 400000Ft felett van a minimálbér, siman megvehetné bárki aki akarja. Mocskos tolvajok.
Ja nem.
Ja nem.