16
  • Cat #16
    "Egyébként pl. egy élő sporteseménynél nincsen előnye a netnek a tévével szemben, szerintem, mivel azt úgyis élőben akarják nézni, nem mint egy sorozatot, filmet."

    1. Ha közvetíti a tévé.
    2. Ha fogható nálad az adott csatorna.
    3. Ha nem irritál a magyar közvetítő inkompetens kommentárja, és nem néznéd inkább eredetiben, akár kommentár nélkül. (Az előző olimpia alatt néztem ilyet, a hivatalos honlapon minden fenn volt. Teljesen más hallani a stadion zúgását, a nézők kiabálásait. A közvetítések során direkt elnyomják ezeket. A digitális eredményeket meg ugyanúgy látod, és ha érdekel egy háttérinfó egy kattintással utánanézhetsz.)
  • BladeW
    #15
    Az oldal bevételeinek tetemes hányadát továbbra is reklámok adják. Ha minden tartalom fizetőssé válik, szépen elkezdene csökkeni a felhasználók száma, és soha a büdös életben nem érnék el a "csillagos eget".

    Szóval nem kell egyből világvégét látni, tessék már egy kicsit gondolkodni is.

    (ui: tulajdonképpen azért fizetsz, mert valakik "leválogatnak" Neked olyan tematikus playlisteket amik téged érdekelnek és hogy ne neked kelljen minden után keresgélni. Plusz, gondolom gyártanak Neked tartalmat is; ez egy olyan szolgáltatás amiért bizony fizetni kell.)
  • shownomarcy
    #14
    Én is kíváncsi vagyok, hányan fizetnek majd érte. Ha szétnézünk a neten, rengeteg alkalmazás, oldal, program azért működik, hogy bármi áron ingyen jussunk hozzá mindenhez... és sokan inkább végigszenvedik ezt még ha csak 99 centet is buknának. Egyébként úgy látom inkább azok kezdenek bele pl. egy teljes film nézésébe youtube-on, akik nagyon nem értenek a technikához és nem tudják, hol máshol lehetne megtalálni...

    HD és teljesen zökkenőmentes lejátszás kéne tényleg. Egyébként pl. egy élő sporteseménynél nincsen előnye a netnek a tévével szemben, szerintem, mivel azt úgyis élőben akarják nézni, nem mint egy sorozatot, filmet.
  • Yv@n
    #13
    Igen
  • Laza
    #12
    Mér, az AdBlock a két videó közötti, x mp után átléphető videó reklámot is blokkolni tudja?
  • ostoros
    #11
    Itt van a kutya elásva. Nem jobb neki. Az üzemeltetési költségek elhanyagolhatók a telepítési költségek mellett. Ráadásul így elesnének ezzel az áru kapcsolással beszedett még sokkal nagyobb összegtől. Ezt egyébként törvényben kellene tiltani, ahogy a gazdaság más területein sem bátorítják az árukapcsolást.
  • samuzsolt
    #10
    azért jobb neki, mert kisebb a hálózat üzemeltetésének költsége, kevesebb embert kell foglalkoztatni hiszen a már kiépített rendszer alacsonyabb terheltsége kevesebb meghibásodást okoz, az előfizető boldog, egyedi csomagért egyedi díjat kérhet, míg a sokcsatornás maradhat "akciós", ilyesmi :) csak ez már túl 21. század, nálunk erre nincs akarat :)
  • erasmus4
    #9
    Biztos meg lehetne oldani, de akkor a csatornák nagy részére, ahogy te is írtad a kutya sem fizetne elő, az meg miért jó a szolgáltatónak?
  • Sir Quno Jedi
    #8
    Ez csak természetes. Fizetős webtv-k nem szoktak bantulanden működni. Mi nem vagyuk emberek. A reklámjaik nem nekünk vannak célozva és az előfizetési díjak sem. Majd ha lesz, az is euróban lesz és dupla/tripla annyiért és hüvelygomba reklámokkal.
  • atiwrc
    #7
    A legjobb az hogy van közte olyan ami egyáltalán elérhető Magyarországon?
    Amikre rá klikkeltem mindre azt írta ez a fizetős csatorna nem érhető el a te országodban, hát így nem sokat érünk vele, még ha esetleg elő is akarna fizetni valaki.
  • Zenszkij
    #6
    "Hamarosan kiderül, hogy az ingyenes kínálathoz szokott felhasználók túlnyomó többsége mennyire barátkozik meg a fizetős modell megjelenésével." - semennyire. Mintha a portálnak nem lenne elég bevétele, mért kell minden xarért fizetni. Mennyi rókabőrt akarnak lehúzni a multimilliárdosok még az emberekről? Már előre látom, hogy minden fosért, ami eddig ingyen volt, fizetni kell majd, mert nem jön be. Bye Bye YouTube. Innentől kezdve átnevezhetik ezt a fost PayTube-ra és csatlakozhat az összes többi hasonló profilú fizetős site-ok süllyesztőlyébe. Majd lesz más, majd jön egy új ingyenes huncutság és átveszi ennek a helyét.
  • FoodLFG
    #5
    HOSTS file jobb megoldás.
    http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm
  • maxy182
    #4
    Elvonatkoztatva a Youtube-tól... Biztos nem vagyok vele egyedül, de részemről hatalmas lenne az igény egy olyan kábeltv szolgáltatóra, ahol én dönthetem el, hogy milyen csatornákat szeretnék nézni, és nem csak előre definiált csomagok közül lehetne választani, aminek az ember a 90 százalékát soha nem nézi. Nekem csak néhány sportadó, és dokumentumfilmes csatornák kellenének, semmi más. De mivel ez nem megoldható, hülyeségekért meg nem fizetek pluszba, ezért marad a sima mindig tv ingyen, plusz ha valami érdekel, akkor neten megnézem, vagy letöltöm.
    Nem hiszem, hogy 2013-ban ne lehetne megoldani az általam említett műsorszórási modellt!!!
  • MsUser
    #3
    Majd a nézetség eldönti hogy kell-e ez a népnek!
    De az ingyenes ABP AdBlock az ahogy írtátok eddig is eltüntette a reklámokat, most ne keljen pénzt is adni a semmiért!
  • Narxis
    #2
    Ennyi.
  • ntex
    #1
    Jó hír, hogy az eddigi tapasztalatok szerint az előfizetés mentesíti a nézőt a reklámok megtekintésének kötelezettsége alól, vagyis a díj megfizetése után az adott csatornán búcsút mondhatunk az idegesítő snittektől

    Még jó hogy AdBlock-al eddig sem kellett :)