13,3 hüvelykes elektronikus könyvolvasó a Sonytól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy jön ide füzetméret?
A gyerkõcök írjanak csak füzetbe.
Erre a nyomtatott könyvek helyett volna szükség.
Viszont egy Pocketbook PRO 912 méretében.
A gyerkõcök írjanak csak füzetbe.
Erre a nyomtatott könyvek helyett volna szükség.
Viszont egy Pocketbook PRO 912 méretében.
Ezzel a Sony nem fog kaszalni. 😉
Akkor úghatna labdába az Amazon mellett, ha újra ráfekudne az innovacióra, de úgy látszik semmi...
Akkor úghatna labdába az Amazon mellett, ha újra ráfekudne az innovacióra, de úgy látszik semmi...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
50K nekem is beleférne egy 13,3"-os e-ink olvasóra még akkor is ha fekete fehér.
A 10"-os Kindle ennél sajnos sokkal többe került, amíg kapható volt.
A 10"-os Kindle ennél sajnos sokkal többe került, amíg kapható volt.
10K HUF-ért Kobo Touch? Melyik univerzumban?
Az Ebay.co.uk-n a legolcsóbb 20K HUF és az 5"-os.
A cikkben szereplõ gép 13,3"-os azaz minimum 4 szerese a képernyõfelülete.
Almát almával?
Az Ebay.co.uk-n a legolcsóbb 20K HUF és az 5"-os.
A cikkben szereplõ gép 13,3"-os azaz minimum 4 szerese a képernyõfelülete.
Almát almával?
hatalmas +1
Én már várom ezt az eszközt. 3 éve az 7"readeremért a 29ezer sem volt sok egy ilyenért szerintem lazán mondanék 50-60ezret is elfogadhatónak. Nekem nem táblagép kell amit naponta-kétnaponta tölthetek ha szokásos mennyiséget olvasok , hanem szeretném ha egy két könyvig nem kellene tölteni, a kézírás mentése megfelelõvé teszi jegyzetelésre, rajzolásra ami bõven elfogadható. Persze marhára örülnék ha színes lenne mert akkor magazinokra is elõfizthetnék rá, és nem kell feltétlen a papírt olvasgatni (van belõle már baromi sok itthon). A filmlejátszás viszont nekem már nem hiányozna belõle.
Én már várom ezt az eszközt. 3 éve az 7"readeremért a 29ezer sem volt sok egy ilyenért szerintem lazán mondanék 50-60ezret is elfogadhatónak. Nekem nem táblagép kell amit naponta-kétnaponta tölthetek ha szokásos mennyiséget olvasok , hanem szeretném ha egy két könyvig nem kellene tölteni, a kézírás mentése megfelelõvé teszi jegyzetelésre, rajzolásra ami bõven elfogadható. Persze marhára örülnék ha színes lenne mert akkor magazinokra is elõfizthetnék rá, és nem kell feltétlen a papírt olvasgatni (van belõle már baromi sok itthon). A filmlejátszás viszont nekem már nem hiányozna belõle.
Ha valaki vegre kijonne egy kb. A4-es szines eink-es tablettel, ami kepes legalabb a 25 fps-es kepfrissitesre, de ugyanakkor kikapcsolt allapotban is megorzi az utolso kepet, annakk valoszinuleg lenne piaca, feltve, hogy android-ot vagy hasonlo linux alapu nyilt operacios rendszert kap. Mindezt persze megfizetheto aron kellene. Kerdes, hogy a sony nem bukik-e el mar a szines kijelzo megletenel...
Ja szörnyû magas ár a 10.000 -Ft., amiért megjön egy kobo touch Japánból.
#hypno
Nagyobb mint egy A4-es lap. Te mekkora füzeteket használtál suliban?
#hypno
Nagyobb mint egy A4-es lap. Te mekkora füzeteket használtál suliban?
Jó helyen kotorászik a Sony, mert hogy egy 10 éves gyerek a XXI. században 8-10 kilós táskával jár iskolába az kicsit sem normális. (Igaz, legalább megerõsödik ha okosabb nem is lesz)
Kérdés, hogy mennyit lesz képük kérni érte.
Ezzel együtt szerintem ez kicsit (vagy 2-3"-al) nagyobb mint kellene.
Kérdés, hogy mennyit lesz képük kérni érte.
Ezzel együtt szerintem ez kicsit (vagy 2-3"-al) nagyobb mint kellene.
Majd lássuk az árat, mert dokumentum olvasót ugyan mindenki szeretne, de a nevetséges mennyiségû pénzt amit eddig kértek értük, na azt senki sem akarja kifizetni.