14
-
#14 Akkor is érdemes lenne utánajárni az oknak, ha másért nem, a tanulság kedvéért. -
Linkout #13 Munkához csak is FF (nem tudom megmagyarázni miért... a firebug nagyon jó, de igazából megszoktam az évek alatt)
Tudom, hogy a chrome is syncel össze-vissza, de nekem a chrome az otthoni böngészőm. Valahogy azt nem érzem annyira üzletinek :) -
#12 Szűz FF is összevissza CTD-zik win7 alatt. Nekem kb. 2-3 plugin van fent hozzá... -
#11 +1. A szűz FF is összevissza CTD-zik. Oldalakat nézegetni azt használom, mert gyors, de letöltésre Safarit. Mitóa a 3.xx szériának vége egy rakás szar. -
#10 Nálam a Chrome is és a Firefox is tökéletesen működik (Windowson és Linuxon is). Sőt még a Chromium is. Igaz, nem pakolom tele extensionökkel, csak 2 van rajtuk. -
slickboy #9 Az androidos verziót is kigyomlálhatnák mert eléggé bugos, kb minden újabb frissítés kijavít valami előző hibát és bevezet valami újat. Viszont jó lenne ha működne mert asztali gépen Firefoxot használom és szeretem, hogy telefonra szinkronizál jelszót, előzményeket, mindent. Nem akarok másik ökoszisztémára váltani, mondjuk Chrome-ra. -
#8 Esetleg -a helyedben- megpróbálkoznék egy nagytakarítással a profilban. Azaz:
1. jelszavak és könyvjelzők exportálása
2. %APPDATA%\Mozilla mappa törlése,
3. firefox indítása, jelszavak és könyvjelzők importálása
4. bővítmények visszapakolása.
Ha még mindig vacakol, jöhet a memtest futtatása, lemezdiagnosztika futtatása, gép portalanítása, ilyesmi.
Közben jó eséllyel kiderül/elmúlik a hiba. -
#7 Lehet hogy meg kellene rostálnod egy kicsit a kiegészítőidet. Vagy frissíteni/mással kiváltani azokat, amik szarakodnak. -
Johnye840 #6 Nálam is ez a verzió van.....hm, akkor szar a gépem :D -
#5 Semmi bajom a firefoxal. Hetekig megy 20+ nyitott tabbal, leállítás nélkül és mindenféle kiegészítőkkel. Biztos csak szerencsés vagyok. -
mg1992mg #4 Én ezt a verziót használom:
20.0.1
És nálam nem omlik össze, bővítmény hibák nincsenek, nem tudom egyesek mit töltenek le, de a Firefox nálam stabil, és teljes mértékben használható.
Jobb, mint a Chrome, és nincs egy erős gépem se, még mielőtt valaki arra fogná, hogy simán megy (2x2,1 ghz, 3 giga ram, 8600 GT).
Én inkább a Chrome-ra mondanám, hogy instabil. -
Johnye840 #3 Nem tudom ki, hogy van vele, de nálam az utóbbi időben egyre szarabb a firefox....lefagy, összeomlik, bővitmény hibákra panaszkodik stb....régen egy stabil böngésző volt, egyre jobban kiábrándít
-
caprocorno #2 Nem csak a verziószám pörgetést kellett volna ellesni a Chrome-tól. Azt hitték, hogy ha ők is felpörgetik a számozást, de mögötte nincs tartalom, akkor már versenyképesek lesznek. Csak arra van eszük, hogy az MS-t támadják, mert ők balfékek. Érdekes, a többiek miért tudják megoldani? -
Ferrer #1 Nem sietik el.