10
Sanctum 2
-
#10 Hétfő délelőtt 10-ig, 85%-al leárazva, 1.79 Gbp a Sanctum 2! Akinek még nincs meg, itt az alkalom! Remek játék, főleg coopban. -
#9 66%-al leárazták a Sanctum2-t a hétvégén. Aki még nem vette meg, annak itt a jó lehetőség! :) -
#8 Pár pályát megcsináltam, de már ebből is kiderült, hogy meglehetősen sok dologban újítottak a készítők az első rész óta. Új típusú szörnyek is vannak, perkek, amik szintfejlődéssel válnak elérhetővé, új fegyverek és tornyok. NPC-k is védik a core-okat, és a szörnyek támadják őket és a játékosokat is. Simán üldözőbe veszik a játékost. :) Vigyázni kell, mert bizonyos sebzés után elájulunk, és csak egy bizonyos idő letelte után lehet respawnolni. A történetet rajzolt, képregényszerű képek formájában tárják elénk a pályák után. Az irányítás némileg más lett, de nem túl rossz, elég használható szvsz. Egy dolgot tudnék még per pillanat írni, de azt inkább nem teszem, mert kicsit spoileres lenne szerintem. -
#7 Sanctum 2 50%-al leárazva. Itt hat GBP-be kerül. :) -
pcgammer #6 -
#5 Mostantól kapható Steamen a játék. :) -
#4 Én is valószínűleg megvárom, amíg olcsóbb lesz, mert akkor megint veszek egy négyes csomagot, és kiosztom a bátyámnak meg két barátunknak. :)
Az egyet is így vettem anno 5.24 GBP-ért (négyes csomagot). -
#3 Kicsit drágálom az árát, főleg így season pass-szal horror az ára. Az egy a kedvenceim egyike (ócsóé), de inkább megvárom, míg ez is lesz leárazásban, vagy jóárasítva. -
#2 Pár képet teszek be ide is:
-
#1 A remek, kooperatív módra építő tower defense-fps játék folytatása 2013 május 15-étől elérhető.
Sanctum 2 a Steamen