Tévésorozatként folytatódhat a 24

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johet belole minel tobb...
eeegen, persze, ez is egy megoldás, de az eredeti koncepció azért jobb lenne, ha már folytatást akarnak. csak remélni tudom, hogy nem spin-off lesz egy másik karakterrel, illetve, hogy Bauert Sutherland játsza majd...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

IMYke2.0.0.0
Imádtam a sorozatot!
Hú, milyen maratont nyomtam le annak idején, mikor havertõl kölcsön kaptam az elsõ 3 évadot, - 1,5-2 órás megszakítással 2 napig néztem! 😊
Mint minden sorozatnál, ebben is volt önismétlés, kis mély völgy - sokak szerint, a 8. évad tragédia volt -, de én szerettem az egészet.
Szóval, '24' jöhet!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Ha ugyanúgy 24 óra cselekményeit fogja bemutatni, akkor nem feltétlen ... max majd most nem 1:1 telik majd az idõ ... mondjuk az eredeti sorozatokban is volt néha egy kis fennforgás ezzel, de ettõl még szerettük 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ha nem 24 rész, akkor hülyeség 24-nek hívni.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

grebber
Zsír!!!!! Touch nekem nagyon bejött de hát ez van a jó sorikat mindig lelövik már megszoktam!

Next PC upgrade: 2022