Jelentősen csökkent a World of WarCraft tábora
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én azt nem értem, hogy más netes multi játékokat meg úgy hirdetnek hogy 50 millió játékos, és mégis a wow az etalon ...
Valóban nem a 8.5-tel kell számolni, viszont egy 2004-es játékkal még mindig döbbenetes, mennyien játszanak. Nekem valahogy mondjuk sosem keltette fel az érdeklõdésem, pedig az összes Blizzard játék meg van eredetiben, és tetszik amit csinálnak. A WoW meg a 15 napos verzió után annyiba is maradt. Lehet azért, mert nem akarok érte fizetni, de lehet azért sem, mert a Warcraft világa sosem fogott meg úgy igazán.
Ugyan mar millioszor le lett irva, de sebaj, ismetles a tudas jo edes anyukaja:
Nem, az accountszam nem egyenlo a jatekosszammal, a jatekosszam sokkal-sokkal kevesebb (multiboxing es tarsai) Nem, nem mindenki fizet $15/ho, foleg azsiaban teljesen mas rendszer van. Az a 8 millio is szep szam lenne, ha 2005-ot irnank, amikor az 1 kezemen meg tudtam szamolni, hany mmo jatek van....de manapsag, amikor qvadrillio van mar beloluk siman elmondhato, hogy van z millio jatekos a wowban, meg z x 1000 mas mmokban szetszorva. (1 world of tanks oda-vissza veri pusztan accountszamra, de szvsz jatekosszamra is) Azt meg nehez megitelni, hogy a tobbi jatekban, ahol foleg mikrotranzakciok vannak, tobb vagy kevesebb bevetel van-e.
Igazsag szerint megdobbento a nagy leepules, a Panda annyira nem lett szar....Bar a kivalotol is messze van, az is tuti😛
Nem, az accountszam nem egyenlo a jatekosszammal, a jatekosszam sokkal-sokkal kevesebb (multiboxing es tarsai) Nem, nem mindenki fizet $15/ho, foleg azsiaban teljesen mas rendszer van. Az a 8 millio is szep szam lenne, ha 2005-ot irnank, amikor az 1 kezemen meg tudtam szamolni, hany mmo jatek van....de manapsag, amikor qvadrillio van mar beloluk siman elmondhato, hogy van z millio jatekos a wowban, meg z x 1000 mas mmokban szetszorva. (1 world of tanks oda-vissza veri pusztan accountszamra, de szvsz jatekosszamra is) Azt meg nehez megitelni, hogy a tobbi jatekban, ahol foleg mikrotranzakciok vannak, tobb vagy kevesebb bevetel van-e.
Igazsag szerint megdobbento a nagy leepules, a Panda annyira nem lett szar....Bar a kivalotol is messze van, az is tuti😛
Szerintem az a ~15 dollár * 8,3 millió felhasználó / hónap még mindig elég jó fizetés... 😄
(Még úgy is, hogy ebbõl "kell" fedezni a fenntartási költségeket.)
(Még úgy is, hogy ebbõl "kell" fedezni a fenntartási költségeket.)
Átjöttek Guild Wars2ni! 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
2x is meg kell így gondolnia az embernek, mit is ír :'D
Végre elkezdtek kipusztulni? 😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Tehát utolsó negyedév. Itt már 15 éve nincs szerkesztés a cikkfórumban, baszki.. . .
Bocsanat abban a timeline-ba 2013 4-edik féév volt, de szerintem lesz abból minimum 2014 nyár
Hat anno volt egy kiszivargott, Blizzard tervezett kiadási menetrend, a szerint Diablo 3 és Starcraft 2 is akkor jelent meg amikorra ki volt irva abban. Elvileg 2014 õszén jön Titan, az új MMO
szerintem mar el van keszitve az alapja az uj mmojuknak, kivancsi vagyok, mi lesz a 10 evfordulojukon, 2014ben😄, de igaz h vesztett 1 milio folhasznalot, de meg igy mennyi elofizetoje van😄 menjetek eve onlineozni
Irdatlan sok az a 8.3 millió játékos így is. Kellene már valaki aki megdönti, de valószínûleg az is a Blizzard lesz.
World of StarCraft! 😄
World of StarCraft! 😄