Wolfenstein: The New Order mega-előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a rész olyan lesz. sõt, a terhet is leveszik a válladról, mert a játék kezdetekor a németek már megnyerték rég. Igaz, utána majd jól picsán is kell rúgni õket, de hát semmi sem lehet tökéletes 😊
Egyébként minek akarod megnyerni a háborút? A friccek sem voltak rá méltóak 😊
Egyébként minek akarod megnyerni a háborút? A friccek sem voltak rá méltóak 😊
Pedig kéne már valami új ET-szerû multi...
elég unalmas, hogy mindig azért sír valami szegénygyerek szája, hogy a nécikkal miért nem lehet leigázni a világot...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Én a RtCW multijával nyomtam rengeteget, ingyenes volt, csak 6 pályás , de volt 1-2 nagyon jó mod pálya hozzá. Meg persze rahedli szemét. Nagyon jó volt az eredeti 6 pálya. Azóta sem csináltak olyan jól összerakott, kiegyensúlyozott multit. Nem csak lõvölde volt észnélkül, hanem ismerni kellett a pályát, az enginiereken, meg a mddiceken rengeteg mullot.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem volt rossz a 2009-es verzió, csak kicsit erõtlen...
A 2001-es Return to Castle Wolfenstein résszel kapcsolódtam be a Wolfenstein rajongók közé, és azon nyomban megfogott a széria.
Lehet szidni a 2009-es részt, viszont nekem nagyon tetszett az is, szóval várós ez a rész is!
Lehet szidni a 2009-es részt, viszont nekem nagyon tetszett az is, szóval várós ez a rész is!
Olyan rész nem lesz, hogy német katonával kell megnyerni a háborút?
Elég unalmas, hogy mindig a szövetségesek oldalán lehett csak állni.
Aztán a végén atomot az egész bolygónak. 😊
Elég unalmas, hogy mindig a szövetségesek oldalán lehett csak állni.
Aztán a végén atomot az egész bolygónak. 😊
Na végre, valami jóféle lövölde is kerül az asztalra.
Nekem várós!!!! 😊