10
-
#10 Ez a rész olyan lesz. sőt, a terhet is leveszik a válladról, mert a játék kezdetekor a németek már megnyerték rég. Igaz, utána majd jól picsán is kell rúgni őket, de hát semmi sem lehet tökéletes :)
Egyébként minek akarod megnyerni a háborút? A friccek sem voltak rá méltóak :) -
Schwarczer #9 Pedig kéne már valami új ET-szerű multi... -
Ender Wiggin #8 elég unalmas, hogy mindig azért sír valami szegénygyerek szája, hogy a nécikkal miért nem lehet leigázni a világot... -
#7 Én a RtCW multijával nyomtam rengeteget, ingyenes volt, csak 6 pályás , de volt 1-2 nagyon jó mod pálya hozzá. Meg persze rahedli szemét. Nagyon jó volt az eredeti 6 pálya. Azóta sem csináltak olyan jól összerakott, kiegyensúlyozott multit. Nem csak lővölde volt észnélkül, hanem ismerni kellett a pályát, az enginiereken, meg a mddiceken rengeteg mullot. -
nessboth #6 Nem volt rossz a 2009-es verzió, csak kicsit erőtlen...
-
mg1992mg #5 A 2001-es Return to Castle Wolfenstein résszel kapcsolódtam be a Wolfenstein rajongók közé, és azon nyomban megfogott a széria.
Lehet szidni a 2009-es részt, viszont nekem nagyon tetszett az is, szóval várós ez a rész is! -
#4 Nem mert az kiverné a biztosítékot "Isten ajándékainál". -
alien47 #3 Olyan rész nem lesz, hogy német katonával kell megnyerni a háborút?
Elég unalmas, hogy mindig a szövetségesek oldalán lehett csak állni.
Aztán a végén atomot az egész bolygónak. :)
-
amitakartok #2 Na végre, valami jóféle lövölde is kerül az asztalra. -
Linkout #1 Nekem várós!!!! :)