236
-
#196 Ez kurva jó rész volt, mondom én, hogy az első 2 rész arra ment, hogy előkészítsék a bábukat és a terepet a nagy konfliktusokra. A 3. részben meg is kaptuk az ízelítőt. :D -
#195 jaja :D -
#194 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az a Berlin nevű csaj is jóféle :D -
G_ArchAngel #193 Majdnem eret vagtam, annyira szenvedes volt ez a masodik resz az elsohoz viszonyitva. :( -
#192 Most még előkészítik a terepet a komoly akcióra. -
Borg #191 Hát én 2-3 női szereplőn kívül semmi jót nem látok ebben már... -
#190 Nagyon jó volt a 2. rész, komoly cselszövések lesznek itt. Datak meg haha.... -
#189 sokkal nőiesebb volt :) -
#188 Igen a maszk is kevésbé "karakteres" és ebben a részben többet mosolygott, mint a teljes első évadban összesen :) -
G_ArchAngel #187 Nekem tűnik csak ugy, hogy Irisa vonásai lágyabbak lettek? Meg ezzel a maszkkal is jó csaj :)
(Amúgy aki alatta van, az nagyon is szép) -
#186 szerintem nagyon jó volt, konkrétan egy résszel megverték az első évadot :) sok helyszín, végre pörög a cselekmény, történik valami -
ldavid #185 fura volt ez így. nem tetszett különösebben.
Kenya-t meg kérem vissza, különben eggyel kevesebb ok marad a maradásra. -
#184 Nagyon jó évadnyitó volt, szegény Alak vagy Alek vagy ki pöcsöm... :D -
#183 jeeeeeeeeeeeeee -
#182 Holnap kezdődik a második évad. -
#181 pontosan,az ember már a farkát csóválja egy jó kis alienes scifi sorozatért -
#180 Ínséges időket élük. Egyébként egyáltalán nem rossz a Defiance. Egyedül a színészi játék ami kiforratlan még egy kicsit, de majd belejönnek. Valamint egy kis pénz nem ártana a sorozatnak, de az csak a csatornán múlik. -
#179 ennyire lent van a küszöb akkor sci-fi terén?:S -
#178 Már az első évad 6. része után berendelték a második évadot. A Syfy legkelendőbb sorozata volt tavaly. -
G_ArchAngel #177 En meg azt gondoltam, hogy kaszálták... -
#176 omg akkor nézd meg újra :D -
Monoton #175 Már el is felejtettem mi volt az első évad végén :/ -
#174 -
#173 Zene nekem is bejön. -
ldavid #172 megnéztem milyen a szinkron. hát jó szar lett..
de a zenéje még mindig nagyon bejön -
#171 True.egy sorozatot se nézek magyarul amit már hivatalos nyelven elkezdtem.szokatlan lesz + én még mindig jobban szeretem a feliratokat amik sokkal közelebbivé és nyíltabbá teszik az egészet.káromkodás,nyelvi fordulatok,hasonlatok stb.nem bárgyú a szöveg ami pl family guynál vagy kaliforgiánál hajtépő volt amikor bele-belelestem régen. -
#170 Én azért belehallgatok majd. A cím ratyi lett de jobb ötletem nekem sincs rá, talán maradhattak volna eredeti név - magyar fordítás. Defiance - Az Ellenállás vagy valami ilyesmi. -
kissssss #169 én viszont nagyrészt a magyar verziót is meg szoktam nézni mivel nem vagyok perfekt angol :) -
Monoton #168 Aki először látja szinkronosan az úgy sem tud viszonyítani az eredetihez, aki meg angolul nézi nem fogja a magyar adón követni. Én bele sem fogok nézni, mert minek? -
kissssss #167 már látom lelki szemeim előtt a több tucatnyi rinyálást a szinkron miatt. -
Monoton #166 Az ellenállás városa címet kapta a sorozat a Viasat6-on. Szerintem kicsit kreatívabbak is lehettek volna. -
#165 loooooool -
#164 tumblr-en találtam. a 17es villamoson lőtték a képet
Datak valami rosszban sántikál nálunk
-
#163 Ezt meg kell vennem, thx! -
Monoton #162 A játékhoz kapható. klikk -
#161 need -
Monoton #160 -
Lysandus #159 Nincs kizárva! Ha valaki gyakorlottabb remélem talál valamit. Kíváncsi vagyok, hogy mi lett az ötletekből... -
Monoton #158 Pedig azóta volt Comic Con is, szerintem rosszul kerestél :D -
G_ArchAngel #157 ah, oke :)