Az EA készíti a Star Wars játékokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KotOR 3-nak nagyon örülnék. De szép is lenne 😊 Csak ne akciósítsák el túlságosan az RPG elemek kárára, ahogy a Mass Effect 2-3-nál és Dragon Age 2-nél is tették.
Ha visszamegyünk az idõben jó 10-15 évet, és elolvassuk az EA kapcsán a véleményeket, ugyanúgy anyázás szapulás párosult hozzá mint manapság. Az EA-t mindig is divat volt és divat lesz szidni. Ha rászolgáltak, ha nem. A régen minden jobb volt szöveg meg már nem annyira állja meg a helyet... fiatalabbak voltunk, és mások voltak az igényeink.
Ez relatív, haverom a kezdetek óta játszik a BF-del, és a legtöbb ideig a BF3 kötötte le. Rá COD-dal ellentétben a BF-ben még több erõ van, és azért úgy ahogy az irány is jobb.
Valamikor az EA jó játékokat adott ki, ezt nem lehet letagadni. Medal of Honor, Need for Speed széria... ennek azonban már 10 éve vége.
A DICE, mint Battlefront fejlesztõ logikus választás lenne, mivel a két játék (gyk.: Battlefield és Battlefront) nagyon hasonló. Most még jobban fog hasonlítani, csak pár modell és textúra lesz kicserélve a BF3-ban...
A DICE, mint Battlefront fejlesztõ logikus választás lenne, mivel a két játék (gyk.: Battlefield és Battlefront) nagyon hasonló. Most még jobban fog hasonlítani, csak pár modell és textúra lesz kicserélve a BF3-ban...
A Bf sorozatnak egy darabig csak a kiadója volt,miután kizárólagos szerzõdést kötött a DICE-al(vagyis õk dirigálnak)onnantól megkezdõdött a leívelés.
Mivel a pénz beszél így nem az számít hogy jó-e egy játék hanem az eladás.
Persze sokaknak tetszik ami lett de nekem mivel én az igazi BF-eket szerettem konkrétan hányhatnékom van.
Mivel a pénz beszél így nem az számít hogy jó-e egy játék hanem az eladás.
Persze sokaknak tetszik ami lett de nekem mivel én az igazi BF-eket szerettem konkrétan hányhatnékom van.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az általad említett két fps mindig is EA játék volt. Ha szerinted tönkretették, akkor az azt jelenti, hogy valamikor jól megcsinálták.
The Sims Wars XII. Avagy az özvegy tehén bosszúja.
Na akkor a Star Wars-nak is meszeltek,kb. úgy ahogyan a Battlefield sorozatot is a sárba taposták egy fostalicska árkád 3 éves korosztálynak való piff-puff lövölde lett,a Medal of honort is elintézték örökre.
Na akkor a Star Wars-nak is meszeltek,kb. úgy ahogyan a Battlefield sorozatot is a sárba taposták egy fostalicska árkád 3 éves korosztálynak való piff-puff lövölde lett,a Medal of honort is elintézték örökre.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Végre lesz y wing és fénykard dlc
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Nem lenne ezzel baj, csak az EA esetében láttunk már folyamatos internetkapcsolatot igénylõ DRM-et, évente érkezõ rókabõröket és online kizárólag az Originen megvásárolható programokat.