9
-
Evoluti0N #9 KotOR 3-nak nagyon örülnék. De szép is lenne :) Csak ne akciósítsák el túlságosan az RPG elemek kárára, ahogy a Mass Effect 2-3-nál és Dragon Age 2-nél is tették. -
Etinger #8 Ha visszamegyünk az időben jó 10-15 évet, és elolvassuk az EA kapcsán a véleményeket, ugyanúgy anyázás szapulás párosult hozzá mint manapság. Az EA-t mindig is divat volt és divat lesz szidni. Ha rászolgáltak, ha nem. A régen minden jobb volt szöveg meg már nem annyira állja meg a helyet... fiatalabbak voltunk, és mások voltak az igényeink. -
Etinger #7 Ez relatív, haverom a kezdetek óta játszik a BF-del, és a legtöbb ideig a BF3 kötötte le. Rá COD-dal ellentétben a BF-ben még több erő van, és azért úgy ahogy az irány is jobb. -
#6 Valamikor az EA jó játékokat adott ki, ezt nem lehet letagadni. Medal of Honor, Need for Speed széria... ennek azonban már 10 éve vége.
A DICE, mint Battlefront fejlesztő logikus választás lenne, mivel a két játék (gyk.: Battlefield és Battlefront) nagyon hasonló. Most még jobban fog hasonlítani, csak pár modell és textúra lesz kicserélve a BF3-ban... -
Gyuszopapa #5 A Bf sorozatnak egy darabig csak a kiadója volt,miután kizárólagos szerződést kötött a DICE-al(vagyis ők dirigálnak)onnantól megkezdődött a leívelés.
Mivel a pénz beszél így nem az számít hogy jó-e egy játék hanem az eladás.
Persze sokaknak tetszik ami lett de nekem mivel én az igazi BF-eket szerettem konkrétan hányhatnékom van. -
NovaTerra #4 Az általad említett két fps mindig is EA játék volt. Ha szerinted tönkretették, akkor az azt jelenti, hogy valamikor jól megcsinálták. -
Gyuszopapa #3 The Sims Wars XII. Avagy az özvegy tehén bosszúja.
Na akkor a Star Wars-nak is meszeltek,kb. úgy ahogyan a Battlefield sorozatot is a sárba taposták egy fostalicska árkád 3 éves korosztálynak való piff-puff lövölde lett,a Medal of honort is elintézték örökre. -
Sith #2 Végre lesz y wing és fénykard dlc -
Timbu #1 Nem lenne ezzel baj, csak az EA esetében láttunk már folyamatos internetkapcsolatot igénylő DRM-et, évente érkező rókabőröket és online kizárólag az Originen megvásárolható programokat.