758
-
#77 nem szabad hogy eltaláljon az íjász nyila.
Kell valami amivel gyorsabbak vagytok :)
HP-t sok candy megevéssel lehet növelni.
MAx lp az a 100/s
-
#76 én úgy vettem észre hogy a cukorka evés ad hp-t -
#75 Engem is visszahajít az elejére miután eltalál az a... valami. -
#74 Amúgy néztétek a statisztikát?
Ezek szerint van vége. -
#73 Hm, kastélyba, hogy lehet bejutni? Mindig eltalál az a valami és visszakerülök az elejére. Próbáltam teleport scrollt, hátha leszakad rólam, de akkor is követ.
illetve HP-t, hogy növeltek? -
#72 tnx -
#71 Szerintem annyi a max. ne tolj bele többet, én 25.000-nél megálltam. -
#70 botorság ez -
Blum #69 frog -
#68 Fourth question : if you
could be whatever you want,
what would you be?
erre mi a válasz? -
aknakukac96 #67 Mennyi a max farmolható lp mp-enként?Már 150.000-et belenyomtam, de még mindig 100/mp... -
#66 Amúgy, ha kivárok gondolom lett volna többféle kard is. A summon kardot amit írtatok például nem tudom hogyan kell megcsinálni, nálam fire és hp kard fejlesztés volt csak. Mondjuk most már mindegy, a tüzes kardot fejlesztem.
A "Candies, more candies"-re nem érdemes rányomni, mert alig ad valamit ellenben jó sokba kerül.
Amúgy még én is gyenge vagyok, próbálok feljutni azon a rohadt lépcsőn. :D -
#65 a more candy az baromság szerintem kard/candy speedre adtam csak. -
#64 Na majd mikor lesz üstöd akkor átlátod a dolgokat.
ott lehet csinálni potit(potion) meg magot amiből nő egy fa ~300HP-val.Ezt idő leütni mert elég lassan megy a hp-ja hiába van lvl1000 kardod,pont mert az a lényege hogy megakadsz mert eléd nő ki a fa.
tehát elmész ütni,teleport elejére le a magot,aztán hp regen,ismét ütlegelés,és ezt ismételni.Nekem ez jött be eddig.bár én is olvastam a teleportot mert azt kihagytam.De PH-n is írnak pár ötletet.
Azon kiakadtam hogy valaki csal és gyorsan felpörgeti az lp-t meg a candy-t.... -
#63 Elvileg nagyobbat sebez. De, hogy mennyivel azt nem tudom, nem nagyon érzékelem.
"You now have the Sword
of Flames ! Your sword
is covered by a
permanent blaze,
damaging your enemies
more than ever." -
#62 Gondolom mintha folyamat nyomatnád a flames scrollt...csak mondjuk a flames scroll most még dobna rajta. -
#61 Sword of Life.
Igazából ütésnél elszív HP-t, de annyira nem biztos hogy van értelme, mert lehet a tüzes kard meg többet sebez, ami álltal hamarabb haladsz előre, kevesebbet sebeznek a külső csapdák.
Ezért kicsit RPG, nem feltétlen fejlődsz egyformán, de szerintem minden úton módon megvan az előny és megvan a lehetőség hogy végigvidd, már ha van vége.
De majd kiderül, én picurkát tápolok, mert látom gyenge vagyok.
A Boszorkánynál a kard-ra, és a Candy sebességet vásárlom.
A még több Candy szerintem csak annyi hogy ad mondjuk 7-8000 vagy akármennyi cukrot. Az meg idővel ugyis gyülik annak annyira nem láttam értelmét. -
#60 elvileg növeli durván a hp-t
Flame kard mit csinál?
-
#59 Nekem Sword of Flames van, a HP kard az mit tud? Elcsesztem? -
#58 Ezt nem értem így.
Miazhogy poti,seed és teleport?
Hogy működik ez? Kiléphetsz a mecsből annélkül hogy újra kéne kezdeni?
Mert fák csak az erdőben vannak, ahhoz át kellene oda menni. :D
Látod erre mondom pl hogy nem feltétlen elég a kis leírás, hogy átlásd a lehetőségeket, taktika miatt. :) -
#57 Nekem még ilyen nincs. (nem tudom mikor adja majd be a keverést)
meg azt nem tudom a Candy converter mikor jön elő. :D
Ez az első oldalon van, lesz ha majd lesz.
-
#56 amúgy summon kardot csináltam,lehet a HP-s jobb.
Már kicsit megbántam bár elég jól idéz és így nem engem ütnek. lvl 9 kardra gyűjtök de este egy áramszünet miatt buktam pár órányi lp-t -
#55 lófenét.
ha valami nem megy mert meghalunk akkor úgy kell hogy kell hp poti,seed,és teleport.
ütöd az ellent,aztán teleport,le a seed,amíg ütöd a fát addig hp potival healelés.
így szép lassan meg lehet csinálni -
Blum #54 potikat tudsz csinalni alapanyagok osszekeveresevel. Lesz majd egy par oldalas konyv is,abban le lesz irva hogy mit hogyan kell megcsinalni. -
#53 Jah de az egy felszerelés? armor vagy fegyver? -
#52 Nekem is ez a bajom, a poti nem ér sokat.
Mások mondták hog bivalykodni kell a sword-al, arra tápolni, max még HP-ra.
És LV3-al nem tudtam bemenni még 13 potival sem a Castle-ba, de LV5-ös kard, és 350HP-val már igen, és semmi tárgyat nem használtam. :D
Tápolás ezekszerint a lényeg.
De milyen durva egy ilyen kis egyszerű játék, és olyan mintha valami új RPG-ről beszélgetnénk, holott, automata az egész és csak ASCII karakterek...:D -
Blum #51 Ha azt megcsinalod,akkor kapod meg a Cauldront -
#50 Tudom, de az nem olyan részletes azért. -
#49 Mi az a Cauldron. :D
Én most a Castle Stairs-nál vagyok. -
#48 hát kicsit pihentetem mert csak hakok és már annyi potit csináltam hogy megőrülök -
#47 Rányomsz a quest fülre és nem lépsz be küldibe hanem a potik fölé viszed az egeret, akkor írja, hogy mi micsoda. -
Blum #46 Castle's stairs vegen kaptam meg. -
#45 Azt nem tudom, de amúgy a cauldront, hogyan kell megszerezni? Nekem nincs olyan. -
Blum #44 Major health potiont alltam neki gyartani. A castle's keep vegen van egy sarkany,oda kelleni fog..:D -
#43 És amiket nem lehet ott megvenni? :) -
#42 Amikor veszel valamit a candy merchant ad hozzá némi leírást is.
Pédául:
Escape potion - The candy merchant
" The escape potion
allow escaping from
a quest while
avoiding any time
penalty. It makes
you flee really
really fast" -
#41 Még1x. Nem értem mire gondolsz hogy el kellett volna olvasni az instrukciókat? Mit csináltál rosszul? -
#40 Azt hallottam hogy a kard LV100-as szintre lehet fejleszteni, míg az életedet 1500HP-ra, de lehet csak mendemonda. :) -
Blum #39 En most kaptam meg a Cauldront. Ugy nez ki eleg mindenbol egy kicsi is,mert az eletben nem vegez :(
1000 candies + 4000 lp-vel nyitottam,elkellett volna olvasni az instrukciokat. :D -
#38 elég ciki a hell.csak halok alig élem túl az elejét.