Az adatforgalmi korlát miatt tárgyal a tartalomszolgáltatókkal a DT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
往前看同志
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
És erre bevezetnek egy 10 évvel ezelõtt leszerepelt üzleti modellt.<#taps>#taps>
Olaszban a városokban ha van telefon vonal szinte szabadon választhatod kivel akarsz szerzõdni.
Az infrastrukturát a Telekom adja szinte minden esetben de szinte mindenhol szolgáltat mindegyik nagy.
Az ár és a szolgáltatás minõsége álltalában egyenes arányosságot mutat.
Egyedül a optikai kábelezés függ a fasweb tõl, az asszem saját fektetés és a 10MB es vonalra havi +5 euro a 100 Mb es optika ha elérhetõ a szolgáltatás.
往前看同志
往前看同志
往前看同志
Egyszeruen (es igen "nagyvonaluan") azt felejti ki a szamitasbol, hogy rengeteg minden atallt az online terjesztesre (filmek, jatekok, zene, hogy a legismertebbeket es elterjedtebbeket emlitsem) illetve, hogy ma mar minden ra tud es akar csatlakozni a netre (tv, huto, mobilok, konzolok, etc, minden szir-szar..)
A feleségemnek elég lenne a 200 GB határ akár 10MB es nettel nekem a munkám miatt lehet egy 500 GB os sem lenne elég ha a privát le és feltöltéseimet is arról intézem.
A gond nem a korláttal van hanem a kevés tarifával.
Nem is jogos ugyan anyit fizetnie egy egyszerû felhasználónak mint egy hard core letöltõnek.
Legyen lépcsõzetes a fizetés, aki sokat tölt fizessen valamivel többet, csak a határok és szolg díjak legyenek korrektek.
egy lassabb netnél azért a gigák letöltése hosszadalmasabb ezért meggondolandó, de egy nagyon gyors netnél ha mindenki minden gigabájtos szarokat lehúz hogy aztán tötölje ez senkinek sem jó.
bevallom nem tudom mit takar az all-ip, de abban egészen biztos vagyok, hogyha ip-n jobb hangminõséget kihoz, mint pstn-en akkor megemelem a kalapom. értem én, hogy nekik ingyen van, de na.
a korlátba remélem bele fognak rokkanni, ugyanis ha nem, akkor az a szomorú kép tárul elénk, hogy egy szolgáltató megteheti ezt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
meggyõzõdésem, hogy átlag alatti felhasználó vagyok, és így is kevés a 30 is, a 70 is.
kiváncsian várom mi lesz, ha a germánoknál sikerül bevezetnie a dt-nek, nálunk szokás szerint még kisebb ellenállásra számíthatnak...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Az a szomorú, hogy megtehetik. Viszont ha megteszik, akkor öngólt is rúgnak, mivel ezzel gyakorlatilag egész Európát visszavetik a netes üzleti versenyben. És mint tudjuk EU == DE. Mert hogy a FB, a Google, és a többiek szerintem simán beintenek a DT-nek, az is biztos.
Ezzel a 2MB-es netemet (ami a legalja manapság), napi kb 2,4 órát használhatnám.