Dél-Koreában megregulázzák a játékpiacot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
direkt csinálja.
sg ma:
- direkt elírás, észak kore meg társai
- eszeveszett hatalmas kurva jó irtózatos brutális bombasztikus május/júmiustb a moziban
- aktuális "zsidó" cikk valamilyen tudományos hír mellé passzítva. izrael informatika zsidó anatómia, tökk 8 csak lehessen zsidózni, gyûlölködni
- mindenbe beleszaró adminok

idejárok már vagy 7-8 éve, nem biztos hogy sokáig. persze tudom, tudom, fasznak se hiányzok majd, de mibõl áll a tenger, ha nem cseppek tengerébõl címû okosságot javaslom megrágásra.
a szint cifu cikkeitõl eltekintve a mínusz 1000en van, ha ma indulna az oldal és nem az inernet hajnaéán, elhasalna mint a szar, kurva élet nem olvasná, meredek lejtmenetben van az oldal. lassan bele is áll mint a gerely a földbe. az ilyen cikkekre meg kattintanak egy ideig a droidok (mint most én), egyszer röhögnek, kétszer szánakoznak, aztán megvetnek. ki ki vérmérséklet szerint halad a stációkban. én perpillanat a szánakozásnál tartok. viktort már hanyagolom, az újságírás két lábon járó kodexét.

MJ rulz Pink Team The Only One

Narxis
Ez pedig arra vonatkozólag, hogy mennyire "nem a demokrácia mintaképe":

Under its current constitution the state is sometimes referred to as the Sixth Republic of South Korea. Like many democratic states,<22> South Korea has a government divided into three branches: executive, judicial, and legislative. The executive and legislative branches operate primarily at the national level, although various ministries in the executive branch also carry out local functions. Local governments are semi-autonomous, and contain executive and legislative bodies of their own. The judicial branch operates at both the national and local levels. South Korea is a constitutional democracy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Shin Eui-jin névre ráguglizva megtaláljuk, hogy szöuli lakos tehát Dél-Koreáról van szó ahol már korábban is történtek tragédiák extrém játékfüggõség miatt, pl. a fiatal szülõk nem gondozták a babájuk aki éhen halt, ezt még az SG is lehozta.

Én már itt szándékos elírást vélek felfedezni, Tibi se lehet ennyire hülye. Az a szomorú, hogy a kattintásszámért egyesek a lelküket is képesek eladni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mindegy, hogy pontos-e a hir, en ezt nem tartom hulyesegnek. a videojatek fuggoseget okoz, ez teny. nem muszaj WoW szinten rakattanni a dologra, eleg ha mar fel-hardcore szinten nyomja az ember, olvassa a hireket, kommentel, forumozik jatekokkal kapcsolatban, ... ezek hatassal lehetnek (vagy mondjam inkabb hogy VANNAK) az elet egyeb teruleteire is. tapasztaltam magamon, latom, hallom, ... pedig en se vagyok verpistike.
viszont valahogy el kell kuloniteniuk az "egeszseges jatekosokat" a mar rakattantaktol. ez nem egyszeru.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Szerintem a kedves író keveri Észak-Koreát Dél-Koreával, mondjuk én itt már semmin se lepõdök meg 😄
Molnibalage
Uramisten, ötvös tibor hozta szokásos formáját... A dél-koreai egypártrendszer kb. 20-25 éve a múlté...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nem a demokrácia mintaképe? egypártrendszer?
nem keverjük véletlenül a két koreát?
a fentiek az északira vonatkoznak, ahol két számítógép van az országban s mindkettõ rakétákat vezérel...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Valamit tenni is kell, de eddig nem volt elég a KSSNhez kötött regisztráció, ennyire könnyû volt kijátszani?