Itt a Superman-film új, szinkronos előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy nekem Cavill új hangja azért furcsa,mert ezt a hangot is rengetegszer csak elõzetesek konferálásakor hallom és a hangszíne is pont olyan "semmilyen",mint mikor csak elmondja a marketing szövegeket 😊
Szerintem is nagyon jók a szinkronhangok, nekem egyedül Cavillé furcsa.
qetuol
egyetértek. a zene olyankor elhalkul, pedig az az egyik legjobb része ennek a trailernek

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Lehet, itt valahogy nekem elütött. Szakácsi Sándor volt ha jól emlékszem a Robin Hoodban, õ nagyon illett hozzá 😊 De hát sajnos õ már elhunyt.
én meg épp azt vettem ki belõle,hogy a szinkront nagyon jól eltalálták...
egyébként nem értem a vitát errõl, ha azok játszanák a szerepet akik alászinkronizálják akkori s gáz lenne?
szerintem tökre eltalálták mindneki hangját, nálam ez kétszer nézõs. feliratal és szinkronnal is megfogom nézni az tuti, 1 hónap leforgása alatt 😄
hááát, kicsit olyan Thor feelingje van a filmnek.... vagyis nagyon...
Nagyon odacsapóós a Trailer

Ingyen Film Letöltés - http://ingyenfilmletoltes.info

Nevetni fogsz,de Costner hangja Kovács István,aki tökéletesen ment hozzá a Bodyguardban...én örülnék,ha újra hallhatnám,apásabb tónusa van,mint Kõszeginek..
- Costner hangja nem az igazi
- Feliratozni kellene a képsorok közötti szöveget, a "nemsokára" és hasonló alámondások helyett, mert nem illik oda

Amúgy itt nem csak a trailer lett leszinkronizálva? Mert úgy sejtem, hogy de.. és ezt külön csinálták.
megérte megnézni, meggyõzött róla hogy továbbra is csak felirattal nézzek filmeket :>

Nem fontos, sõt, elég gáz lenne, ha errõl szólna az egész, hiszen akkor a szereposztást egy gép is el tudná végezni hangszín-vizsgálattal.

A legjobb szinkronoknál köze nincs a magyar hangoknak az eredetihez. Sõt, sokszor még más karaktert is ad a hang a szereplõnek. És épp ezért jó.
Dynamic
Miért olyan fontos? Kötve hiszem, hogy az emberek többsége fel tudja idézni teszem azt Henry Cavill hangját.
Darth Sith
szokás szerint megint köze sincs a hangoknak az eredetihez.

Nem a lényeg, hanem a fontos!